Hledám kamarádku z okolí Plzně na výlety s dětmi i bez :-)

96
4.10.15 17:32

Hledám kamarádku z okolí Plzně na výlety s dětmi i bez :-)

Je mi 27 let a mám dvě děti 5 a 8 (kluci) a hledám touto cestou nějakou spřízněnu duši, která by se mnou občas něco podnikla. Nejenom výlety, ale třeba i do kina, za zábavou, na kafe, dámskou jízdu :-)… Přítele mám, ale nerad něco absolvuje. Ráda bych podnikla výlety s dětmi ale občas klidně i sami. Je spousta krásných míst a je škoda je nevidět. Žijeme jen jednou a já nechci jen sedět doma, ale chtěla bych si i něco užít a hlavně vidět. Pokud máš zájem ozvi se, budu ráda. Martina. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.10.15 17:54

Ahoj a odkud jsi? Já jsem z okolí Plzně, přesněji Plzeņ-Sever, a jsem na tom podobně. Mám dcerku 7let a teď čekám druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.15 19:05

A odkud jsi? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.10.15 16:03

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 Plzeň jih - Neurazy :-)

Příspěvek upraven 12.10.15 v 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.10.15 20:15

Ahoj. Já jsem se před 14.dny přestěhovala do Seče kousek od Nepomuku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 08:26

Někdo z okolí Dobříče???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.10.15 17:12

@musinek Ahoj :mavam: a kolik ti je, máš dětičky :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.10.15 18:40

Triela:Je mi 33.let a mám dva kluky, jeden bude mít v prosinci 8.let chodí do druhé třídy v Blovicích a druhý měl v září 2.roky, přistěhovali jsme se z Hranic na moravě. Ještě pořád vybalujeme a neměla jsem možnost zjistit co kde je, jestli je v okolí nějaké centrum pro děti když bude zima. Nevíš o něčem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.10.15 08:00

@musinek V Plzni je Lvíček, kluci tam byli se školkou a moc se jim tam líbilo. Jinak my třeba jezdíme do bazénů do Horažďovic, do Kdyně a nebo do Sušice ( to je trošku dál), malý se vyřádí na tobogánech a jsou spokojený. Občas zajdeme v Plzni do kina :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.11.15 15:20
Ahojky maminky, take
@Brosqvička píše:
Někdo z okolí Dobříče???

Ahojky, bydlím v Trnové, kousek od Dobříče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.11.15 15:21

Jsem to nějak popletla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.11.15 22:23

Ahoj a někdo z Plzně? Jsme Lochotín já 31 a dcerka 7, na výlety, akce s dětma a na další aktivity a nejen na to uvitáme kamarády :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.18 15:52

mamina nebo rodina s detmi na vylety a pokec ?

Bydlime kousek od Nepomuku a radi by jsme sehnaly rodinku nejlepe s detmi na vylety a pokec??? je to. mozne mame 3,5letou holcicku a 7mesicniho kluka. Vim je to stara disluze ale treba se nekdo najde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.11.18 14:11

Žabka 8

Já mám syna 5let a 10let. Nyní jsem nastoupila do práce a ještě do školy. Toho času už moc nemám. ???? Jak jste na tom. Už jste sehnala nějakou kamarádku? Vy jste se pristehovali z dálky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.23 06:47

Hledám kamarádku Plzeň a okolí

Ahoj, mám tři děti ve věku 7-12let a hledám kamarádku s podobně starými dětmi. Rádi chodíme do bazénu, dětské herny, kina apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová