Hledám kamarádku z Pardubic - jsem v 7. měsíci těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
13.9.11 15:22
Mellisa píše:
No myslela jsem si to, ale zmatl me ten ultrazvuk, protoze,ja chodim totiz zatim porad na kontrolu jednou za mesic a je to komplet s ultrazvukem… :-)

Aha, no tak to mě ho dělali naposledy v tom 22tt ten ,,velkej,, a teď půjdu jakoby na ten poslední ,,velkej,,..na ty chodím totiž na genetiku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.9.11 15:29

No na tom jsem uz byla ve 30tt, ale prijde mi,ze ten muj doktor je vzdycky tak rychlej, ale doufam, ze vi co dela. Tak drzime palecky, aby vse bylo v poradku a aby to byl opravdu Matysek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.11 15:31

No to doufám a děkuju :palec:
Hele, už máš kojící podprsenku? Já to teď koumu..líbila by se mi třeba taková.. http://www.spodni-pradlo-leontyna.cz/…ama/d-84274/ ale na blind ji objednávat za tu cenu nechci..ale kde něco sehnat tady a aby to nestálo litr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.9.11 15:40

Taky jsem se dnes tady divala, ale nemohla bych si objednat bez vyzkouseni podprsenku, protoze mi jen tak nejaka nesedi, ale pokud si ji objednas a nebude ti vyhovovat, tak ji vratis zpatky, ale pockas si chvilku na penize. Ja se radeji mrknu na net, kde maji obchody a zajedu si tam a nebo taky vim, ze tady Pardubicich, 17.listopadu maji tehotenskou modu, maji tam i podprsenky,ale nevim ted za kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.9.11 15:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.11 15:48
Mellisa píše:
a divala jsi se na http://www.astratex.cz/…rske-pradlo/?…

Mě to nechce nic načíst..
Ještě mi holky psaly, že prej v Hypernově, jak je to prádlo a mamka zase, že na 17.listopadu, ale ne jak myslíš ty, ale v tý glanterce, jak je hned u zastávky busů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.9.11 15:50

tak si dej jen astratex.cz maji tady tu,co jsi mi ukazovala a jeste levnejsi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.10.11 13:10

Ahojky holky, tak jak se vam dari? A co vase miminka? Je vsechno v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newyorka
30.1.12 14:19

maminka z Pardubic

Zdravím všechny maminky, mám 8 měsíčního chlapečka a hledám maminku, která má také miminko na společné procházky, pokec apod. Jsem doma často sama, dřív jsem byla zvyklá na aktivní život a lidi kolem sebe, tak mi to teď chybí. Budu ráda, když se někdo ozve.

• Citovat
  • Upravit
41882
30.1.12 14:33
Newyorka píše:
Zdravím všechny maminky, mám 8 měsíčního chlapečka a hledám maminku, která má také miminko na společné procházky, pokec apod. Jsem doma často sama, dřív jsem byla zvyklá na aktivní život a lidi kolem sebe, tak mi to teď chybí. Budu ráda, když se někdo ozve.

Máme tu uzavřenou skupinu holek z Pardubic ;) ;)
https://www.emimino.cz/…ardubicandy/ zažádej si o vstup ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.1.12 14:37

Dobře díky, už jsem to udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.1.12 14:39
Newyorka píše:
Dobře díky, už jsem to udělala.
Super :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.2.12 22:11

Ahojky, ja mam trimesicni holcicku a rady s vami pujdeme na prochazku, tak kdyz budes chtit, ozvi se :) …

Jinak jestli muzu, pridam se k vam do skupiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.2.12 09:50

Ahojda, to by bylo bezva. Já jsem z Trnové. Chodíme ven skoro každý den. Možná to bude jednodušší přes mail, můj je: ***@post.cz.
Myslím, že se musí požádat o členství ve skupině a moderátor pak vstup schválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.4.12 22:52

Také zdravím všechny maminky, mám dva kluky (jeden má šest měsíců, druhý tři a půl roku) a hledám maminku, která má podobně staré děti, na společné procházky a aktivity. Do Pardubic jsem se přistěhovala nedávno a bohužel tu moc známých zatím nemám. Budu moc ráda, když se někdo ozve.
Zkusím i tu uzavřenou diskusi „Pardubičany“, o které jste psaly … Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová