Hledám kamarádku/ky Praha

9
25.7.22 14:25

Hledám kamarádku/ky Praha

Ahojky holky, postupem času a stěhování jsem přišla na to, že už nemám žádnou kamarádku se kterou bych si aktivně psala, scházela se. Hrozně mi to chybí :(
Chci touhle cestou zkusit najit někoho s kým budu moci být sama sebou, svěřit se, poradit, smát se každé blbosti, probrat cokoli a kdykoli, zajít na procházku nebo na kafe, vínko.. :) Je tady někdo takový kdo to má stejně? Je mi 29, maminky s dětmi mi vůbec nevadí.. Mám 3 měsíční holčičku :) Pokud se někdo najde tak napiš, budu jen ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5631
26.7.22 09:12

Ahoj,

odkud jsi? Já jsem na Praze 10 a taky bez kamarádek, což mi dost chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.7.22 13:15

Ahoj, také jsem z Prahy 10,máš děti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
26.7.22 13:38

@Týnka Kikina Ahoj, zatím ne, teď plánujeme svatbu a chceme se začít snažit hned poté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.7.22 13:40

@Gracetheworld Aha :P My máme 20.měsíční holčičku a v listopadu čekáme druhou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.7.22 14:12

Čauky holky, jee taky jsem z Prahy 10 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.7.22 14:36

@Ashenny Ahoj :mavam: A s dětmi??My tu nemáme nikoho :nevim: :mrgreen: Všechny kamarádky daleko za Prahou, nebo bezdětné a povětšinou děti už i dospělé 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.7.22 16:03

@Týnka Kikina ano máme 3 měsíční holčičku :)
Já jsem původem z Ostravy takže všechy mám tam a i to psaní s nimi už není takové jak bylo. Jak je jednou někdo daleko tak už to kamarádství takové není..bohužel :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.7.22 16:05

@Gracetheworld to je hezký, že to berete takhle postupně, na kdy to plánujete? Určitě toho je hromada ohledně zařizování. My a přítelem zatím svatbu ani neplánujeme, musim se přiznat, že se do toho zatím moc neženu :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
26.7.22 16:35

@Ashenny Budeme se brát v půlce září a teď jsem se rozhodli že teda jo, tak je to fofr všechno zařídit :lol:
Budeme taky začínat stavět dům tak jsme to chtěli mít všechno, když už budujeme společný majetek a chceme společné dítě, tak nám manželství dává smysl. Já jsem příznivcem manželství kvůli té právní stránce, nevíc se mi líbí ta myšlenka že se všichni budeme jmenovat stejně. Nikdy jsem nechtěla aby se mé dítě jmenovalo jinak než já, nebo abych se já jediná v rodině jmenovala jinak. Nevím, nějak to ve mě nebudí dojem že k sobě patříme.

Svatba je rozhodnutí každého, nikdo by se do too neměl nutit a jsem ráda že jsme se s přítelem shodli.

Jako mohli bychom se přestat chránit už teď, ale nechci se vdávat těhotná, tak jsem rozhodla že se chránit přestaneme 1.9. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.7.22 16:35

@Ashenny A teď bydlíš přesně kde?? :)
Jinak my se s přítelem zasnoubili, mezitím počali :mrgreen: a pár měsíců na to měli svatbu, malé budou dva roky v říjnu a v listopadu čekáme druhou holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.7.22 16:37

@Gracetheworld Hezké plány máte :P
To chápu já si nakoupila spoustu alkoholu a ve finále pila Juice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.7.22 16:58

@Gracetheworld jasný no, smysl to dává :) já na to nikdy nějak moc nebyla a to asi proto, že kolem mě lidi co se brali tak už se stihli i rozvést :D samozřejmě jsme se už taky bavili, že by jsme se vzali ale zatím je to v nedohlednu :) ale tak když už to přijde tak se zúčastní i naše malá tak to taky bude hezky :D
Tak to ti přeji aby ti všechno vyšlo podle plánu :) takže se budete stěhovat někde mimo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.7.22 17:00

@Týnka Kikina i Malesickeho parku, teda budeme tam za 14 dní, koupili jsme být tak čekáme na vše potřebné aby jsme konečně mohli jít domů :D přijde mi, že to všechno hrozně dlouho trvá :?
Joo to naštve koukat se jak si všichni užívají a ty musíš juice :D ale tak aspoň už tam byla s vama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.7.22 18:38

@Ashenny Jee,to budeme kousek my bydlíme ve Strašnicích a máme to co by kamenem dohodil :D
To věřím, když se na něco těšíš, přijde Ti vše jako věčnost…Tak to máte dobré-vlastní byteček :P
Asi tak no, ale já skoro nepiju, to jsem si říkala tenkrát, že si to užiju, udělám si nějaký dobrý drink (takový ten různě barevný a různých chutí)to jo :mrgreen: Ale přesně tak, aspoň byla s námi láska naše :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová