Hledám kamarádku, maminku Kostelní Hlavno a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5210
30.7.13 10:33

@mejdylko Ani mi nemluv, jenže ja jsem lina uz asi týden, to vedro mě ničí. Jojo, máme to blizko jak hospodu, tak kramek. :) vlastně ono je tu všechno kousek :) ja se budu muset omezit v jidle a budu muset na ty davky nasetrit, takze žádná cola :) hele kdy se chodí zadat o rodicak na pracak? Ty jsi ještě tento měsíc nedostala? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
4.10.13 19:42

@MichelleA3 jééé já úplně zmeškala tvojí odpověď. Prosim tě, já s tim rodičákem to měla složitější, protože přítel je cizinec. Byla jsem 9 měsíců bez, ale od srpna už ho mám. Díky bohu. Chodí kolem 8. Jinak se žádá měsíc před koncem mateřské, ale to asi už víš. A jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
4.10.13 22:37

@mejdylko Jojo,uz vím :) žádala jsem začátkem září a první mi mají dorazit v srpnu a uz me pracovnice na úřadu varovala, abych prý počítala, ze mi to bude chodit koncem měsíce, tak abych si na ne nestezovala v tv :zed: dnes jsme byli na očkování, to zase bylo odpoledne, řev 2hodky v kuse, je mi ji tak líto, chudinky moji… A co vy, jak se vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
4.10.13 22:43

A kde jsi byla zadat? Tak at to ockovani zvladnete. My se pomalu chystame na 1. narozeniny. Ma je 3. listopadu. Uz se tesim. Uz mesic chodi. Po narozkach nas ceka posledni hexa. Diky bohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
4.11.13 09:45

@MichelleA3 tak jak se máte holky? My včera oslavili 1. narozeniny… to byl doják. Hrozně to uteklo a už jedem na 2. rok. Už je po miminku a mám velkýho chlapa.. a co vy? Něco nového. nepojedeš někdy směr Brandýs? :) já jezdím k mamce do hlavence asi 3× za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
27.11.13 21:01

@mejdylko Ahojky,my se máme dobře, rostou nám dva zoubky, už se konečně trošku rozpapala, ale ještě touží po příkrmu po mlíčku…jinak fotečky krásný :palec: krásný dortík, to Ty sama? Tak jezdím tam do Tesca a potřebovala bych poslídit a najít třeba nějaký dobrý sekáč, protože tady v blízkosti nic není. Nevíš o něčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
27.11.13 21:14

@MichelleA3 ahoj holky, jsem ráda, že jsi se ozvala… prosim tě, dobrej sekáč je ve starý bouli v uličce u brány a pak v brandýse naproti šipce. Ten v bouli je z anglickýho dovozu a fakt krásný věci a ten v brandýse je značkovej. Já tam koupila krásný věcičky za pár korun :) jinak je fajn, že se máte fajn. Jak se těšíte na Vánoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
27.11.13 22:08

@mejdylko Aha,tak moc se tam zase nevyznám, řekneš mi ulice? ať můžu juknout do mapy? :mrgreen: děkuji :hug: těšíme se moooc, Terka dostane mluvícího pejska, ale už jsem jí ho asi 3× ukázala :oops: nejraději bych jí ho dala hned, ale musím vydržet…bez toho dítěte jsem se na ty Vánoce tolik netěšila, teď strašně moc :kytka: už se těším až bude koukat na stromeček a muchlat balící papír :hug: a co Vy? pro Vás to budou už druhé a budou lepší, teď už to bude víc vnímat, tak to bude veselejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
27.11.13 22:13

To ve starý bouli nevim, ale v brandýse to je na Pražský :) já taky už dárky schovávám, přítel by mu je dal hned. Ale zatim mám jen dvě takový drobnosti. Já si ježíška vybrala. Dnes mi zubařka nasadila korunku za 1200,– takže jsem už ježíška dostala :D minulej rok bylo Alexovi o Vánocích teprva 6 týdnů, takže letos si to snad užijem víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
21.1.14 21:47

Dobrý vecer. Stále hledám maminku viz původní příspěvek.. pořad tu nikdo poblíž není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
29.7.14 15:31

Aktualizuji viz úvodní příspěvek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
12.8.14 20:37

Ahojky, ty jsi v hlavně z te nové zástavby? Hned zkraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
13.8.14 06:56

@kathon Nene,máme starší domek a rekonstruujeme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
13.8.14 10:51

Aha, já ze jsemz kostelního hlavní, ale nikoho tu neznam…už jsi našla nějakou spřízněnou duši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
13.8.14 11:10

@kathon Našla,ale i tak hledám další. Kamosek na pokec ( zvlášť z místa bydliště) není nikdy dost. A kde bydlite? A jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová