Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mejdylko Ani mi nemluv, jenže ja jsem lina uz asi týden, to vedro mě ničí. Jojo, máme to blizko jak hospodu, tak kramek.
vlastně ono je tu všechno kousek
ja se budu muset omezit v jidle a budu muset na ty davky nasetrit, takze žádná cola
hele kdy se chodí zadat o rodicak na pracak? Ty jsi ještě tento měsíc nedostala? ![]()
@MichelleA3 jééé já úplně zmeškala tvojí odpověď. Prosim tě, já s tim rodičákem to měla složitější, protože přítel je cizinec. Byla jsem 9 měsíců bez, ale od srpna už ho mám. Díky bohu. Chodí kolem 8. Jinak se žádá měsíc před koncem mateřské, ale to asi už víš. A jak se máte?
@mejdylko Jojo,uz vím
žádala jsem začátkem září a první mi mají dorazit v srpnu a uz me pracovnice na úřadu varovala, abych prý počítala, ze mi to bude chodit koncem měsíce, tak abych si na ne nestezovala v tv
dnes jsme byli na očkování, to zase bylo odpoledne, řev 2hodky v kuse, je mi ji tak líto, chudinky moji… A co vy, jak se vede?
A kde jsi byla zadat? Tak at to ockovani zvladnete. My se pomalu chystame na 1. narozeniny. Ma je 3. listopadu. Uz se tesim. Uz mesic chodi. Po narozkach nas ceka posledni hexa. Diky bohu.
@MichelleA3 tak jak se máte holky? My včera oslavili 1. narozeniny… to byl doják. Hrozně to uteklo a už jedem na 2. rok. Už je po miminku a mám velkýho chlapa.. a co vy? Něco nového. nepojedeš někdy směr Brandýs?
já jezdím k mamce do hlavence asi 3× za měsíc.
@mejdylko Ahojky,my se máme dobře, rostou nám dva zoubky, už se konečně trošku rozpapala, ale ještě touží po příkrmu po mlíčku…jinak fotečky krásný
krásný dortík, to Ty sama? Tak jezdím tam do Tesca a potřebovala bych poslídit a najít třeba nějaký dobrý sekáč, protože tady v blízkosti nic není. Nevíš o něčem?
@MichelleA3 ahoj holky, jsem ráda, že jsi se ozvala… prosim tě, dobrej sekáč je ve starý bouli v uličce u brány a pak v brandýse naproti šipce. Ten v bouli je z anglickýho dovozu a fakt krásný věci a ten v brandýse je značkovej. Já tam koupila krásný věcičky za pár korun
jinak je fajn, že se máte fajn. Jak se těšíte na Vánoce?
@mejdylko Aha,tak moc se tam zase nevyznám, řekneš mi ulice? ať můžu juknout do mapy?
děkuji
těšíme se moooc, Terka dostane mluvícího pejska, ale už jsem jí ho asi 3× ukázala
nejraději bych jí ho dala hned, ale musím vydržet…bez toho dítěte jsem se na ty Vánoce tolik netěšila, teď strašně moc
už se těším až bude koukat na stromeček a muchlat balící papír
a co Vy? pro Vás to budou už druhé a budou lepší, teď už to bude víc vnímat, tak to bude veselejší…
To ve starý bouli nevim, ale v brandýse to je na Pražský
já taky už dárky schovávám, přítel by mu je dal hned. Ale zatim mám jen dvě takový drobnosti. Já si ježíška vybrala. Dnes mi zubařka nasadila korunku za 1200,– takže jsem už ježíška dostala
minulej rok bylo Alexovi o Vánocích teprva 6 týdnů, takže letos si to snad užijem víc. ![]()
Dobrý vecer. Stále hledám maminku viz původní příspěvek.. pořad tu nikdo poblíž není?
Aha, já ze jsemz kostelního hlavní, ale nikoho tu neznam…už jsi našla nějakou spřízněnou duši?
@kathon Našla,ale i tak hledám další. Kamosek na pokec ( zvlášť z místa bydliště) není nikdy dost. A kde bydlite? A jak dlouho?