Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@makyna91 píše:
Ahoj holky cekame druhe mimi ted v cervnu.. doma mam 2letou dceru Sofii.. prvni sem rodila v liberci a ted budeme rodit v jablonci..
jeé mooc gratulujeme
holky a kde bydlite v Lbc? Pak si musime dat sraz nekde ne vylete
z
@makyna91 : Congratulation.
Pak dej vedet, jaky to v Jablonci v porodnici je. My taky zamyslime druhe, až budou malé tak dva roky, tak me to do budoucna zajima.
O Liberecke se nesou hrozne povery, ale muzou to byt opravdu jenom povery.
Ja poprve rodila v Usti nad Orlici a nesu si trauma dodnes.
Tak az se vam to druhe mimi narodi, tak by jsme meli opravdu udelat nejakou prochazku, klidne i v peti lidech.
![]()
Holky, na blbý lidi narazíte všude, ale fakt by jste z liberecké porodky neměly mít strach. Já jsem docela náročná si myslím a někdy to se mnou není lehké a byla jsem velmi velmi spokojená, s péčí i přístupem personálu. Jinak totéž co se povídalo o Liberci jsem nyní slyšela o Jablonci - jedna porodnice pomlouvá druhou?!
@Gonyosoma
Měla jsi možnost pochovat si miminko ihned po porodu? A kdo Tě rodil?
Ahoj holky,
taky jsem z Liberce - čerstvě, i když už to asi zase tak čerstvé není
čekáme rodinu někdy na začátku srpna…a taky zrovna řešíme, kde budu rodit jestli JBC nebo LIB, ono je to asi jedno, hlavně když tam na to člověk není sám ![]()
U mě už začíná vítězit Liberec, jednak to mám k nemocnici pár kroků, což se bude hodit v závěrečné fázi, až tam budu chodit na monitor a taky jsem vlastně už dlouho nečetla ani nic negativního. Tak si nebudu komplikovat život ![]()
Taky mě to teď nedávno napadlo s tím monitorem…plus mám ještě těhotenskou cukrovku, tak je prý riziko, že budu rodit trošku dřív a můj pan doktor říkal, že předčasně narozené děti se stejně vozí do Lib (ne že bych to chtěla nějak přivolávat), tak si myslím, že tam ta péče je asi trošku lepší, i když jako laik to nedokážu posoudit…uvidíme. příště budeme chytřejší!
Jako co se tyce primo porodu v |LB porodce tam problem nebyl.. mela sem fajn dr, ktera me odrodila.. jedine co se mi nelibilo bylo jednani ze strany sester na oddeleni 6tinedeli.. a tak trochu z novorozeneckeho..ale kazdy ma jine zkusenosti…
@benjaminek: urcite dam… dneska sem byla sepsat porodopis.. i pokoje jsem videla, rozhodne lepsi nez v LBC
Tak já budu doufat, že na mě ještě zbyde nadstandart, protože jak jsem četla pokoje po třech to nee…
@benjaminek Nadstandard je skvělej! Ten moc doporučuju. Bohužel je o ně velký zájem, řekni si o něj hned při příjmu.
Ahoj! Mala Karolinka se narodila dnes v 10:09 v Praze u Apolinare. Vazi 3250g a meri 48cm
ma se k svetu a jsme obe v poradku ![]()
Tak to je super! gratulace k holčičce, at se vám oběma dobře daří ![]()
@Kaarol sice se nezname, ale moc gratuluji:-) vybrala si krasne datum…
Jsem taky z Lb a pred 14. mesici jsem tu rodila. Nemela jsem zadnou neg. zkusenost, vsechno bylo ok.
A byla jsem sice na ctyrluzkovem pokoji, se dvema maminama, co porodily ve stejny den…ale byla i legrace a aspon jsme na to nebyly samy:-)
@Kaarol sice se nezname, ale moc gratuluji:-) vybrala si krasne datum…
Jsem taky z Lb a pred 14. mesici jsem tu rodila. Nemela jsem zadnou neg. zkusenost, vsechno bylo ok.
A byla jsem sice na ctyrluzkovem pokoji, se dvema maminama, co porodily ve stejny den…ale byla i legrace a aspon jsme na to nebyly samy:-)