Hledám kamaráku z Liberce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
1.5.13 18:34
@makyna91 píše:
Ahoj holky cekame druhe mimi ted v cervnu.. doma mam 2letou dceru Sofii.. prvni sem rodila v liberci a ted budeme rodit v jablonci..

jeé mooc gratulujeme :) holky a kde bydlite v Lbc? Pak si musime dat sraz nekde ne vylete :) :palec: z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.13 20:11

@makyna91 : Congratulation. :))) Pak dej vedet, jaky to v Jablonci v porodnici je. My taky zamyslime druhe, až budou malé tak dva roky, tak me to do budoucna zajima. :) O Liberecke se nesou hrozne povery, ale muzou to byt opravdu jenom povery. :) Ja poprve rodila v Usti nad Orlici a nesu si trauma dodnes. :D Tak az se vam to druhe mimi narodi, tak by jsme meli opravdu udelat nejakou prochazku, klidne i v peti lidech. :))) :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
1.5.13 20:48

Holky, na blbý lidi narazíte všude, ale fakt by jste z liberecké porodky neměly mít strach. Já jsem docela náročná si myslím a někdy to se mnou není lehké a byla jsem velmi velmi spokojená, s péčí i přístupem personálu. Jinak totéž co se povídalo o Liberci jsem nyní slyšela o Jablonci - jedna porodnice pomlouvá druhou?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
1.5.13 20:54

@Gonyosoma
Měla jsi možnost pochovat si miminko ihned po porodu? A kdo Tě rodil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.5.13 12:34

Ahoj holky,
taky jsem z Liberce - čerstvě, i když už to asi zase tak čerstvé není :-) čekáme rodinu někdy na začátku srpna…a taky zrovna řešíme, kde budu rodit jestli JBC nebo LIB, ono je to asi jedno, hlavně když tam na to člověk není sám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
3.5.13 12:46

U mě už začíná vítězit Liberec, jednak to mám k nemocnici pár kroků, což se bude hodit v závěrečné fázi, až tam budu chodit na monitor a taky jsem vlastně už dlouho nečetla ani nic negativního. Tak si nebudu komplikovat život :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
3.5.13 12:46

@benjaminek Ano, měla. Rodila mě myslím dr. Gavendová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.5.13 12:54

Taky mě to teď nedávno napadlo s tím monitorem…plus mám ještě těhotenskou cukrovku, tak je prý riziko, že budu rodit trošku dřív a můj pan doktor říkal, že předčasně narozené děti se stejně vozí do Lib (ne že bych to chtěla nějak přivolávat), tak si myslím, že tam ta péče je asi trošku lepší, i když jako laik to nedokážu posoudit…uvidíme. příště budeme chytřejší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.5.13 14:06

Jako co se tyce primo porodu v |LB porodce tam problem nebyl.. mela sem fajn dr, ktera me odrodila.. jedine co se mi nelibilo bylo jednani ze strany sester na oddeleni 6tinedeli.. a tak trochu z novorozeneckeho..ale kazdy ma jine zkusenosti…

@benjaminek: urcite dam… dneska sem byla sepsat porodopis.. i pokoje jsem videla, rozhodne lepsi nez v LBC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
3.5.13 19:12

Tak já budu doufat, že na mě ještě zbyde nadstandart, protože jak jsem četla pokoje po třech to nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
3.5.13 21:58

@benjaminek Nadstandard je skvělej! Ten moc doporučuju. Bohužel je o ně velký zájem, řekni si o něj hned při příjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
5.5.13 14:07

Ahoj! Mala Karolinka se narodila dnes v 10:09 v Praze u Apolinare. Vazi 3250g a meri 48cm :) ma se k svetu a jsme obe v poradku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.5.13 14:25

Tak to je super! gratulace k holčičce, at se vám oběma dobře daří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
5.5.13 20:13

@Kaarol sice se nezname, ale moc gratuluji:-) vybrala si krasne datum…

Jsem taky z Lb a pred 14. mesici jsem tu rodila. Nemela jsem zadnou neg. zkusenost, vsechno bylo ok.
A byla jsem sice na ctyrluzkovem pokoji, se dvema maminama, co porodily ve stejny den…ale byla i legrace a aspon jsme na to nebyly samy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
5.5.13 20:23

@Kaarol sice se nezname, ale moc gratuluji:-) vybrala si krasne datum…

Jsem taky z Lb a pred 14. mesici jsem tu rodila. Nemela jsem zadnou neg. zkusenost, vsechno bylo ok.
A byla jsem sice na ctyrluzkovem pokoji, se dvema maminama, co porodily ve stejny den…ale byla i legrace a aspon jsme na to nebyly samy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová