Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já teda bohužel nejsem z Prahy, bydlím za Berounem takže s hlídáním ti asi moc nepomůžu ![]()
Obdivuju tě, že to zvládáš sama.
Držím ti palce ![]()
Ahoj!
moc tě zdravím…škoda ze seš z Prahy. ![]()
Já jsem z Brna a mám to stejné, co ty - bez sourozenců a v podstatě bez rodičů, protože maminka mi zemřela a s otcem je mizerná domluva i komunikace - takže ohledně něho nepočítám žádné sdílení nebo „rodinný život“…
Ano, mám kolikrát pocit, že to už je jenom o tom „přežívání“..
držím palce, ať někoho najdeš tam od vás blízko… ![]()
Jsem na tom úplně stejně co ty. bez rodiny, sama s prckem. a je to fakt těžký
takže vím jaké to je ![]()
omlouvám se za anonym, ale pro jistotu
anonym 2
@Anonymní píše:
Jsem na tom úplně stejně co ty. bez rodiny, sama s prckem. a je to fakt těžkýtakže vím jaké to je
omlouvám se za anonym, ale pro jistotuanonym píše: Více
zakladatelka:A odkud jsi? Jsi z Prahy?
@Gerberka píše:
Ahoj!moc tě zdravím…škoda ze seš z Prahy.
Já jsem z Brna a mám to stejné, co ty - bez sourozenců a v podstatě bez rodičů, protože maminka mi zemřela a s otcem je mizerná domluva i komunikace - takže ohledně něho nepočítám žádné sdílení nebo „rodinný život“…Ano, mám kolikrát pocit, že to už je jenom o tom „přežívání“..
držím palce, ať někoho najdeš tam od vás blízko…
Tak to je škoda, že jsme od sebe daleko, mám moraváky ráda, jsou takový družní a veselínarozdíl od pražáků a řevnivost mezi Prahou a Brnem drží jen ty blbouny v hospodě…škoda, ráda bych našla holku co je na tom jako já
@Kaculina2 píše:
Ahoj, já teda bohužel nejsem z Prahy, bydlím za Berounem takže s hlídáním ti asi moc nepomůžu
Obdivuju tě, že to zvládáš sama.
Držím ti palce
Nevadí…nějak to zvládnu a třeba tu narazím na stejně postiženou maminu:-)
Ale bydlíš v hezkém kraji…to se máš…ta Praha to je jen hemžení lidí, které neznáš! ![]()
@Anonymní píše:
Nevadí…nějak to zvládnu a třeba tu narazím na stejně postiženou maminu:-)
Ale bydlíš v hezkém kraji…to se máš…ta Praha to je jen hemžení lidí, které neznáš!
Tak pro mě je velké město i Beroun
J8 bydlím na malé vesničce tak 600 lidí a jsem spokojená ![]()
Maminky nebojte se a napište mi, přece jsou na tom nějalé maminy jako já…
třeba se nám s oboustranou oporou bude život zvládat lépe…
Ahoj, jsem na tom stejně jako ty. Končím šestinedělí a mám chlapečka. Jsem z Prahy 11 - háje. ![]()
Hledám maminku, která je stejně jako já sama s dítětem, nemá sourozence ani rodiče, kteří by jí pomohli a neví na koho se obrátit.
Můžeme si pomoci navzájem…hlídání dětí, vzájemná podpora a kamarádství.
Jsme z Prahy 8, ozvi se, třeba ten život nebude už jen o přežívání.