Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jmenuji se Milan, je mi 36 let, jsem rozvedený, mám dvě dcerušky (3 a 5 let) ve společné péči, bydlím na Mladoboleslavsku. Jsem zajištěný, pracující nekuřák. Hledám partnerku na trávení společného času. Rád odpovím na veškeré dotazy. Děkuji
@Nedomazlenej píše:
A nevytahuju se s tím
To se tu dá najít taky? ![]()
@Černá Madonna píše:
No a našel jsi?![]()
Kdepak. Nefunguje nic. Ať se s tím vytahuju nebo ne
A je celkem jedno kde to bude, protože seznamky jsou zaplevelený sajrajtem, placeným sexem, troubama a nevím čím vším, takže ve finále se asi začneme pomalu vracet k reálnýmu setkání, jenže dnes lidi sedí doma na zadeli a nikam moc nechodí a čím starší, tak tím víc sedí doma. Závěr…? Virtuální sex a partnerství s AI? ![]()
@Nedomazlenej píše:
Kdepak. Nefunguje nic. Ať se s tím vytahuju nebo neA je celkem jedno kde to bude, protože seznamky jsou zaplevelený sajrajtem, placeným sexem, troubama a nevím čím vším, takže ve finále se asi začneme pomalu vracet k reálnýmu setkání, jenže dnes lidi sedí doma na zadeli a nikam moc nechodí a čím starší, tak tím víc sedí doma. Závěr…? Virtuální sex a partnerství s AI?
Hmm, tak to je fakt smutný.
Podle mě, seznamky jsou ztráta času.
Pokud ti jde o víc, než jen o nějaký kus ženský, která tě ničím zvláštním nezaujme ani neosloví, tak se zkus pořádně porozhlédnout kolem sebe…
Možná, že se ještě jednou budeš divit tomu, že jsi ji měl už na dosah a bohužel jste se, nějakým způsobem míjeli.
![]()
@Černá Madonna píše:
Hmm, tak to je fakt smutný.
Podle mě, seznamky jsou ztráta času.
Pokud ti jde o víc, než jen o nějaký kus ženský, která tě ničím zvláštním nezaujme ani neosloví, tak se zkus pořádně porozhlédnout kolem sebe.
Možná, že se ještě jednou budeš divit tomu, že jsi ji měl na dosah,
Divit se nebudu. Rozhlížím se ažaž, ale to je složitá debata ![]()
Nic, co by mohlo fungovat v dosahu bohužel nemám ![]()
@Nedomazlenej píše:
Divit se nebudu. Rozhlížím se ažaž, ale to je složitá debata
Nic, co by mohlo fungovat v dosahu bohužel nemám
Tak to mě opravdu mrzí, ale víš co se říká…?
Naděje, umírá poslední. ![]()
@Černá Madonna píše:
Tak to mě opravdu mrzí, ale víš co se říká…?
Naděje, umírá poslední.
Já zatím neumírám a naděje už vůbec ne ![]()
Jen mě vytáčí, jak dlouho trvá, než se člověk vždycky přes ten balast propracuje k nečemu relevantnímu ![]()