Hledám práci v Brně, můj rodičák jde na dluhy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@berry4 píše:
@MilijonDolarBejby a proč nejdeš na sociálku? ŽM musíš mít. 1000ka to rozhodně není
Nikoho tam její dluhy nezajímají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Nikoho tam její dluhy nezajímají
Ale tak i kdybych dluhy nemela, tak 7 tisic pro zenskou se 2 detma neni moc…jen mam narok na alimenty, ale kdyz je nedostavam, tak to je taky jen muj problem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
@MilijonDolarBejby
Hold máš (si měla) takovýho chlapa no…
bohu zel. Skoda, ze to clovek nevi dopredu. Nikdy by me nenapadlo, ze chlap, se kterym jsem skoro 13 let se zachova takhle. Kor kdyz furt hlasal, jak je rodina vsim a vse dela pro rodinu. No po par fackach a zjisteni, ze se za myma zadama zadluzoval u lichvaru jsem rychle prozrela… A tohle jsem cekala, proto jsem odchod od nej dlouho odkladala, abych si neco nasetrila a jeste ze jsem to udelala. Ja jen nechapu, ze je nekdo schopen takovych podrazu, kor na rodine. Je to pro me velke zklamani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilijonDolarBejby píše:
Dle nich nemam narok. To, ze jsem blba a mam dluhy je muj problem. Prvne si mam vyridit alimenty, ale na to uz 5 mesicu cekam. V pondeli bude soud, tak pak zkusim znova tu socku, ale kdyz manzel tam neprijde, tak rozsudek asi nebude
Možná na to nemáš koule a informace. Podala jsi žádost k soudu, to se počítá. Nemáš na sebe a děti ani ŽM, byla jsi na Kolišti 19?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
Možná na to nemáš koule a informace. Podala jsi žádost k soudu, to se počítá. Nemáš na sebe a děti ani ŽM, byla jsi na Kolišti 19?
Nene, tam jsem nebyla, ale zajdu tam, moc dekuju. A na co myslis, ze bych mela narok?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je hrozný s těma alimentama, snad to z něho nějak dostaneš. Nechápu, jak chlap může něchat svoje děti víceméně bez prostředků. Ještě že máš rodiče, ale tvojí mamku tedy nechápu, je celý dny doma a nemůže ti pohlídat, když chceš jít vydělat peníze. To by mi hodně mrzelo.Jak dlouho budeš ještě platit ty dluhy a kolik let je dětem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilijonDolarBejby píše:
Nene, tam jsem nebyla, ale zajdu tam, moc dekuju. A na co myslis, ze bych mela narok?
Na příspěvky na živobytí. Hmotnou nouzi. Jestli máš nájemní smlouvu, nebo platíš energie a je to na tvé jméno, i příspěvky na bydlení. Zítra si tam zajdi, 3 patro, určitě ti pomohou, neboj se vysvětlit situaci a vem s sebou i podání žaloby o alimenty. At´je jasné, že ti manžel nic neplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzukobylka píše:
To je hrozný s těma alimentama, snad to z něho nějak dostaneš. Nechápu, jak chlap může něchat svoje děti víceméně bez prostředků. Ještě že máš rodiče, ale tvojí mamku tedy nechápu, je celý dny doma a nemůže ti pohlídat, když chceš jít vydělat peníze. To by mi hodně mrzelo.Jak dlouho budeš ještě platit ty dluhy a kolik let je dětem?
Sve dluhy mam na 2 roky. Synum jsou 3 roky a druhymu 11 mesicu
@berry4 píše:
Na příspěvky na živobytí. Hmotnou nouzi. Jestli máš nájemní smlouvu, nebo platíš energie a je to na tvé jméno, i příspěvky na bydlení. Zítra si tam zajdi, 3 patro, určitě ti pomohou, neboj se vysvětlit situaci a vem s sebou i podání žaloby o alimenty. At´je jasné, že ti manžel nic neplatí.
Zalobu podanou nemam, nemam to jeste soudne dane ty alimenty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilijonDolarBejby Dobře, tak návrh na určení výživného. Ten snad už dávno podaný máš…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@MilijonDolarBejby Dobře, tak návrh na určení výživného. Ten snad už dávno podaný máš…?
Zitra bude soud, ale manzel se pry nedostavi, tak prave nevim, co bude. Bez nej to asi soud neurci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilijonDolarBejby nic,nejspíš odročení. Vem s sebou ten návrh a po soudu běž na Koliště. Máš to kousek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A umíš nějaký světový jazyk aktivně? Jeví se mi jako dobré řešení částečný úvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Brně v Dechatlonu berou, ale nemaji noční, jinak směny přízpůsobí každému na míru. Sousedka tam dělá na půl úvazku a říkala, že je tam i spoustu studentů a že každej měsíc jen šéfovi nahláseji kdo kdy může a nemůže a on si to nějak poskládá, vím že nabíraji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikita Niki píše:
A umíš nějaký světový jazyk aktivně? Jeví se mi jako dobré řešení částečný úvazek.
Jazyky neumim ![]()
@berry4 píše:
@MilijonDolarBejby nic,nejspíš odročení. Vem s sebou ten návrh a po soudu běž na Koliště. Máš to kousek…
Byla jsem na socce a jediny co, tak mozna pridavky na dite, jinak nemam narok na nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit