Hledáme babičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.7.16 18:50

Ahoj, moc mně mrzí, jak to dopadlo s babičkou… bydlela jsem v Praze a neustále někoho hledala, komu by jsem mohla babičku nahradit a zcela jistě by jsem ten čas měla, nyní však bydlím na Moravě… neměla by jste však zanevřít, ale snad se to dalo rozpoznat od počátku jaká ta paní je nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
29.11.16 15:36

Co bych dala za babičku pro své děti. Z Ostravy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
29.11.16 15:42

Take bych si prala babicku pro sve holky, nase uplne selhala jako babicka, na vnucky kasle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gk
570
2.8.17 13:35

hledáme babičku nebo i dědu

Slušná rodina se dvěma dětmi 3 a 5 let hledá náhradní babičku popř. i dědu. Dětem chybí babičkovské pohlazení a láska…společné výlety nebo zajít do zoo, na zmrzlinu, na hřiště, na oplátku pomůžeme s nákupy, popř. mohu něco vyřídit, uklidit, uvařit :-)
Vlastní matka mi umřela mladá a tchýně babička je 150km daleko a nehlídací.
 děkuji

Škvorec. Úvaly. Říčany. Přišimasy. Český Brod. Újezd nad Lesy. Vyžlovka a okolí Prahy východ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
2.8.17 13:40

Take se pridavam a hledam pro sve dve holcicky 3,5let a druha skoro dva roky nahradni babicku, co je osamela a vstoupila by do nasi rodiny s laskou. tchyne po nemoci umrela a z me strany maminka-babicka mych deti nejevi o vnučky zadny zajem, udajne nema na ne cas.radi vypomuzem s cim budete potrebovat.vse o domluve opava, dolni benesov, hlučín, ostrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.8.17 14:04

@gk @elineckam holky, naprosto vás chápu, ale nevím, jestli je tohle ta nejlepší cesta hledání. Tak jako v jakémkoli vztahu, i tady by měla zafungovat jakási chemie. Jsou - li povahy lidí kompatibilní, sednou - li si. A není to jen o tom, jestli náhradní babička kouří či ne, ale o sdílení hodnot a náhledu na svět.
Já bych se spíš rozhlížela po okolí - sousedka, známá, někdo, s kým si porozumím a je osamělý. Ještě mě napadá myšlenka nějaké akce pro důchodce v domovech, třeba dobrovolnická pod charitou. I zde je možnost pro staré lidi něco udělat, vzájemně se při tom poznat, vytvořit si vztah. Pak už je to na osudu, jestli se taková „babička“ najde a jiskra přeskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.8.17 14:19

chemie?

Zdravím, ono to funguje jako ve všech vztazívh.. čas, náhoda, rozhodne, s lým se seznámíme a třeba tenhle inzerát nebo řádky, tomu mohou pomoci. Srdíčko, ta chemie.. určí, jak to bude pokračovat a pak až rozum, my, naše pořeby, podmínky, se sami rozhodneme, s kým budeme trávit svůj čas.

Já Vám moc fandím, abyste holky našly to, co potřebujete a chcete.. mejte se, iv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
2.8.17 22:47

Dekujeme vam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gk
570
3.8.17 14:13

@pe-terka máte pravdu, jen tak se nedá nikdo najít. Ale zkouším to jako běžný inzerát na seznámení. Mám v plánu vyvěsit u nás v obci letáčky na zastávku busu, taky na poštu apod. Také vedlejší obce, domov důchodců-přijde mi, že už jsou tam už velmi staří lidé a ti nebudou chtít být zas babičkami. Myslela jsem někdo, kdo nemá svá vnoučata, nebo má špatné vztahy se snachou či svými dětmi a rodinami apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.8.17 14:24
@gk píše:
@pe-terka máte pravdu, jen tak se nedá nikdo najít. Ale zkouším to jako běžný inzerát na seznámení. Mám v plánu vyvěsit u nás v obci letáčky na zastávku busu, taky na poštu apod. Také vedlejší obce, domov důchodců-přijde mi, že už jsou tam už velmi staří lidé a ti nebudou chtít být zas babičkami. Myslela jsem někdo, kdo nemá svá vnoučata, nebo má špatné vztahy se snachou či svými dětmi a rodinami apod.

s těmi špatnými vztahy bych byla opatrná :nevim: To je tenkej led plnej vnitřních zranění, často oboustranných. Vím, o čem mluvím. Krevní pouto prostě neokecáš a tím, že tam vstoupíte vy, se situace může ještě rozjitřit.
Kdysi jsme měli s prarodiči dost problematické vztahy a bolelo to obě strany. Museli jsme k tomu dozrát, abychom se vzájemně pochopili. Kdyby to toho vstupoval někdo třetí, tak z pozice snachy „pěkně děkuju“. To máš jako milenka v rozhádaném manželství.
Ale jinak samozřejmě, přeju vám úspěch při hledání „babičky“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.4.18 12:57

Taky hledame babicku jednu mame ale bydli 500km daleko a moc nam chyby babicka na popovidani prochazky a proziti spolecnych chvil.mame 2 letou holcicku a nezna co je to mit babicku a tak hledame hodnou pani ktera by byla rada nasim clenem rodiky. Liberec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová