Hlídání a kroužky pro mrňata - Jindřichův Hradec

102
7.6.22 10:37

Hlídání a kroužky pro mrňata - Jindřichův Hradec

Ahoj,
chtěla bych se zeptat maminek z Jindřichova Hradce na názor. Uvažuju o tom, jestli nezkusit začít provozovat něco trošku na způsob jako v Hradci bývala Předpoškolička - hlídání a kroužky pro děti. Vzdělání i nějaké ty zkušenosti bych na to měla, chuť taky… teď ale přemýšlím, jestli začít shánět reálně prostor a zařizovat. Kdo máte malé děti - od miminek cca po nástup do školy - chtěli byste něco takového? Co vím, Hradec nemá žádnou Dětskou skupinu, kde by se dalo nechat na hlídání dítě, které je ještě malé na školku… Představuju si něco na pomezí mateřského centra a dětské skupiny - hlídání, nabídky kroužků a aktivit pro děti (něco s maminkami a něco i třeba jen samotné děti), možná i nějaké služby pro maminky, případně nastávající maminky (setkávání, relaxační cvičení, masáže?), přednášky… Myslíte, že by se to ujalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102
8.6.22 06:45

To sem nikdo z JH nechodí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.6.22 14:53

Ahoj, ja myslím, že co se týče hlídání nebo třeba herničky, tak by se to ujmout mohlo, v Hradci opravdu nic moc (spíš nic) takového není. Já bych teda hlídání rozhodně ocenila :lol: Kroužky pro malé děti už se najít dají, tam to bude asi o nabídce :-). Spíš bych se ale zeptala na Facebooku - nějaké maminkovské skupiny, nebo přímo ve skupině JH jako města, tam bys mohla dostat větší zpětnou vazbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.6.22 17:10
@Eliina píše:
Ahoj, ja myslím, že co se týče hlídání nebo třeba herničky, tak by se to ujmout mohlo, v Hradci opravdu nic moc (spíš nic) takového není. Já bych teda hlídání rozhodně ocenila :lol: Kroužky pro malé děti už se najít dají, tam to bude asi o nabídce :-). Spíš bych se ale zeptala na Facebooku - nějaké maminkovské skupiny, nebo přímo ve skupině JH jako města, tam bys mohla dostat větší zpětnou vazbu.

Díky za názor. Já fb doteď nepoužívala, ale asi mi nic jiného nezbyde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.9.23 22:11

Dětská skupina v JH

Ahoj, vím že je příspěvek starší ale přesto mě zajímá, jestli je nějaký posun ohledně dětské skupiny v Jindřichově Hradci? Slyším často, že zájem ze strany maminek je. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
8.9.23 09:04

@Almi24 Ahoj, co se týká mě, tak mě život zavedl jinam a tuhle cestu jsem vzdala (aspoň zatím). Vloni byla taková možnost na Kozím plácku v Easy School. Jestli je i letos, to nevím. O ničem jiném nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová