Hlídat miminko ve třech měsících přes celý víkend

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1434
7.2.20 15:31

Jako přes noc to taky nechápu… To od sebe bydlí tak daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
7.2.20 15:35
@Anonymní píše:
Ahojte chtěla bych poradit. Má švagrová chce chodit o víkendy do práce na 12 hod. a jelikož nemá rodiče chtěla by hlídat 3 měsíční miminko. Nekojí dává Sunar. Přišla s tím, že v práci budou rádi a ona víc vydělá a nám s manželem předá Lukáška v pátek večer a přijedou si pro něho až v neděli po šestý po práci. Tak já nevím, ráda jí pomůžu..poradíte děkuji moc :nevim: :hug: :mavam:

Ach jo. Zase někdo, kdo si pořídil dítě, aniž by ho asi vlastně vůbec chtěl. Nárazově bych pohlídala, ale v žádném případě takhle malé mimčo pravidelně každý víkend a ještě ke všemu přes noc. A upřímně nechápu, jak to po někom můžou vlastně chtít… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.2.20 17:22

Tak to bych teda nesouhlasila, přes den na pár hodin ven do kočáru budiž, ale NA CELÝ VÍKEND I S NOCÍ tak to v žádným případě! Takhle malý miminko, má být v noci s mámou, když se vzbudi i třeba ne jen od hladu, tak potřebuje cítit maminku, že je tam u něj a ne tetu! To je teda pěknej nesmysl, v životě bych takhle malý miminko nikam neodložila na víkend, ani na 1 celý den! Možná ji láká představa nočního spánku bez vstávání, ale potom si teda neměla dělat dite! Já bych to teda nedovolila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.2.20 17:24

@lichylichozrout no přesně tak, taky mě udivilo, že je to vůbec napadlo a ještě se na takovou, s prominutím, picovinu neváhají zeptat!!! 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.20 18:28

@Russet ano zadarmo,,já mít už miminko bohužel nemůžu, tak ráda pohlídám a na výlety můžeme jezdit i s mimčem. Brácha pracuje i občas víkendy tak nemůže hlídat a když bude moct tak rád pohlídá sám :mavam: jinak mi rodiče bohužel už taky nemáme :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.20 18:31

@1mila2 ona chce do práce jen v so a neděli, ale dělaj dvanáctky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.20 18:35

@Fazulina 25 měla v práci teď bere 11 platí hypotéku, leazing na auto, spoření, půjčku no máj toho hodně. Já ráda pomůžu jsem přece teta není to cizí mimino, ale rodina. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
90
7.2.20 18:39

Já taky měla plat 25 někdy i víc a teď beru 11 nebo 12, holt to tak je a musí se s tím počítat, musela vědět, že půjde s příjmem dolů :lol: taky máme barák a spoustu splátek a i tak bych tohle neudělala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.2.20 18:39
@Anonymní píše:
@Russet ano zadarmo,,já mít už miminko bohužel nemůžu, tak ráda pohlídám a na výlety můžeme jezdit i s mimčem. Brácha pracuje i občas víkendy tak nemůže hlídat a když bude moct tak rád pohlídá sám :mavam: jinak mi rodiče bohužel už taky nemáme :,(

Já mívám taky 12 a dítě nemusí na dvě noci k sestře. Prostě se u dítěte vystřídáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.2.20 18:41
@Anonymní píše:
@Fazulina 25 měla v práci teď bere 11 platí hypotéku, leazing na auto, spoření, půjčku no máj toho hodně. Já ráda pomůžu jsem přece teta není to cizí mimino, ale rodina. :mavam:

Ty bys svoje dítě chtěla dát na celý víkend pryč jen kvůli penězům? Je ještě hrozně malé, aby takhle pendlovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.20 18:45

@Gerberka brácha prý bude mít víkendy ob týden tak uvidí zatím prý hlídat chce po bráchovi a o příštím víkendu to zkusíme jen na den a brácha vyzvedne ve 4 až přijde z práce. Uvidíme jak to půjde a dám určitě sem vědět. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
33005
7.2.20 18:47
@Anonymní píše:
@Fazulina 25 měla v práci teď bere 11 platí hypotéku, leazing na auto, spoření, půjčku no máj toho hodně. Já ráda pomůžu jsem přece teta není to cizí mimino, ale rodina. :mavam:

Fakt by se mi chtelo kvuli cizi blbosti a pohodlnosti omezovat se ve vikendovych aktivitach (lyze, kolo, divadlo ci muzeum se stasim ditetem, vylet podrizovat spacimu rezimu apod.), nemoci si odpocinout dle sveho po pracovnim vikendu, v noci pripadne vstavat a resit takove to „asi prdy“, „asi zuby“…
Nehlede na dopad na dalsi cleny rodiny (dite muze zacit zarlit a pripadat si odstrcene/omezene, muz z ciziho mimina taky odvareny byt nemusi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
7.2.20 18:58
@Anonymní píše:
@1mila2 ona chce do práce jen v so a neděli, ale dělaj dvanáctky

A ty chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.20 19:03

@Svistice já jsem neměla nikoho na hlídání, bohužel, ale když byly dceři dva roky tak hlídala tchýně a já šla do práce, protože otec se válel doma rok a půl bez peněz :-( no miminko bych rozhodně nikomu nepůjčila na hlídání přes noc, ale švagrová je jiná -ta nechce mít rozmazlený miminko ani nosit ho nechce, prej ať si řve, že ho nosit nebude. No říkala jsem jí, že do dvou let dítě tímhle nerozmazlí potřebuje cítit lásku mámy :,( bohužel já už se snažím o miminko 10 let a nic a ona chtěla, protože už jí je přes 30 tak je prej na čase a byla po půl roce hned těhotná. Jinak je na Lukáška hodná, ale v jejích názorech jí občas nechápu i to že kouří před ním :-( :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.20 19:03

@Svistice já jsem neměla nikoho na hlídání, bohužel, ale když byly dceři dva roky tak hlídala tchýně a já šla do práce, protože otec se válel doma rok a půl bez peněz :-( no miminko bych rozhodně nikomu nepůjčila na hlídání přes noc, ale švagrová je jiná -ta nechce mít rozmazlený miminko ani nosit ho nechce, prej ať si řve, že ho nosit nebude. No říkala jsem jí, že do dvou let dítě tímhle nerozmazlí potřebuje cítit lásku mámy :,( bohužel já už se snažím o miminko 10 let a nic a ona chtěla, protože už jí je přes 30 tak je prej na čase a byla po půl roce hned těhotná. Jinak je na Lukáška hodná, ale v jejích názorech jí občas nechápu i to že kouří před ním :-( :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure