Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@karkarka ano chodím od po-pá
Tak si blázen. Hlídat v jediném volném čase který můžeš trávit s rodinou cizí dítě. kolik ti je let?
@Anonymní píše:
@Fazulina 25 měla v práci teď bere 11 platí hypotéku, leazing na auto, spoření, půjčku no máj toho hodně. Já ráda pomůžu jsem přece teta není to cizí mimino, ale rodina.
Já brala 30, pak na MD nějakých 23 a najednou 7000 RP. Taky jsem si přivydělavala, ne, že ne. Ale abych dítě odkládala na celý víkend, to je hrůza, chudák malé… Kdybych už musela, jako tvoje sestra, tak bych zkusila max. přes den. Rozhodně bych si dítě vyzvedla.
Nicméně chápu, že ti do nevadí, když toužíš po miminku, tak trochu v tom cítím osobní důvody…
A oni věděli, do čeho jdou, výše PPM a RP je všeobecně známá, takže buď měli s dítětem počkat, nebo si nebrat různé půjčky ![]()
@Anonymní píše:
@Russet ano zadarmo,,já mít už miminko bohužel nemůžu, tak ráda pohlídám a na výlety můžeme jezdit i s mimčem. Brácha pracuje i občas víkendy tak nemůže hlídat a když bude moct tak rád pohlídá sámjinak mi rodiče bohužel už taky nemáme
Píšeš občas… Takže ono to nebude každý víkend. Souhlasila bych občas, a max. přes den, aby si bratr dítě vyzvedl ve 4 po práci. Ne že od pátku do neděle, to je fakt vycuranost.
Jinak existují i týdenní školky (mozna i jesle, nevím), jakože tam děti spí celý týden a domů jdou na víkend. Tak třeba se jim to bude hodit, až bude dítě starší…
(myslím to ironicky, protože tohle už nechápu vůbec…)
@Fazulina s jeslemi si to trefila chtějí později dát do jestlí
já tohle taky nechápu a nikdy bych to svému dítěti neudělala. já chodila až když dceři byly dva roky na brigádu a to bylo jen na odpolední(13-21) jinak jsem s ní byla 4 roky doma. chápu že řeší finance a dovolenou…ale dítě potřebuje rodiče a někoho kdo ho má rád a né chůvu
prostě to má jinak, každá matka je jiná
@Anonymní píše:
„@Russet“: ano zadarmo,,já mít už miminko bohužel nemůžu, tak ráda pohlídám a na výlety můžeme jezdit i s mimčem. Brácha pracuje i občas víkendy tak nemůže hlídat a když bude moct tak rád pohlídá sámjinak mi rodiče bohužel už taky nemáme
@Anonymní píše:
„@Fazulina“25 měla v práci teď bere 11 platí hypotéku, leazing na auto, spoření, půjčku no máj toho hodně. Já ráda pomůžu jsem přece teta není to cizí mimino, ale rodina.
@Anonymní píše:
„@karkarka“ ano chodím od po-pá
Ty toho Lukáška bereš jako blízkého pro dceru, viď? No tak když to tak chceš, proč ne. Ale co na to manžel? Pro něj to dítě v podstatě cizí je. To je tomu nápadu také tak nakloněný, že budete od pátku až do neděle do večera pravidelně hlídat malé miminko? Máte vyřešené, co bude, když bude miminko či vaše dcera nemocná? Mluvili jste o tom? to si vezmete miminko na hlídání třeba i s odsávačkou na rýmu? Jako hlídat zdravé dítě občas a nezávazně mi přijde úplně jiné, než kdyby vám pak dali dítě nemocné s tím, že do té práce přece musí a je to jen rýmička a kašlík…
@meduzza už jsme se s bráchou a švagrovou domluvily že budu hlídat Ob víkend a jen přes den, brácha si po práci přijede po 4 hodině
přijde mi to tak lepší
a pro dceru to vážně nedělám ona mimina nemusí, protože jí už je 13 let a prochází pubertou
![]()
@Anonymní píše:
@meduzza už jsme se s bráchou a švagrovou domluvily že budu hlídat Ob víkend a jen přes den, brácha si po práci přijede po 4 hodiněpřijde mi to tak lepší
a pro dceru to vážně nedělám ona mimina nemusí, protože jí už je 13 let a prochází pubertou
![]()
![]()
Tak do toho už bych šla taky ![]()
@Anonymní píše:
@meduzza už jsme se s bráchou a švagrovou domluvily že budu hlídat Ob víkend a jen přes den, brácha si po práci přijede po 4 hodiněpřijde mi to tak lepší
![]()
![]()
Tak prima, že jste našli co vám bude vyhovovat
. To z toho dcera v tomhle věku odvařená fakt asi nebude
.
Švagrová bude chodit do práce, bude mít více peněz, vrátí se „mezi dospělé“, svým způsobem si odpočine od dítěte.
Otec dítěte je kde?
Vy s přítelem z toho budete mít co- zasekaný víkend?
Hm, zajímavá matematika…
@karkarka ano chodím od po-pá