Hluboký pupík - čištění

Anonymní
22.1.21 19:56

Hluboký pupík - čištění

Je tady někdo kdo má stejně jako já hluboký pupík? :D Bohužel patřím mezi „šťastlivce“.
Poradíte prosím jak o hluboký pupík pečujete? Samozřejmě ve sprse pupiku pozornost venuji, používám vatové tyčinky, přesto mi přijde že pupík nemám zcela vyčištění, navíc rýpat se v něm je mi takové nepříjemné.
Používáte třeba nějaké specialni vodičky, nebo olejíčky?
Předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2015
22.1.21 20:13

Kde si se narodila? Ja ho mam taky hkuboky :mrgreen:. Nejsme ze stejne porodnice?

Obcas si tam striknu peroxid.. Jinak o nej nijak extra nepecuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
22.1.21 20:16

Měla jsem a čistila jsem ho olejíčkem na vatové tyčince. Mýdlem se mi tam šťourat nechtělo, protože to pak nešlo dobře vymýt. Když tam zůstane olejíček, tak to nevadí. Ale pořádně jsem si pupík umyla až v těhotenství, když vylezl :mrgreen: po porodu už tolik zpět nezalezl, jakoby se rozuzloval, takže teď ho myji normálně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.21 20:22

@kyticka86 já Rakovník :lol: :D :D :D nikdy mi to nejak nevadilo, ale sahat si tam, nebo cistit :lol: brrrr, nesnasim to

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.21 20:25

@Vernika15 super děkuji, olejicek chci zkusit :mrgreen: jinak to nechám až na těhotenství :lol:
Protože a já čištění pupíku :mrgreen: nebo nedej bože aby mi ho cistil nekdo jiný

• Citovat
  • Upravit
4155
22.1.21 22:08

Také jsem majitelem tohoto pupíku. Vymývám ve sprše sprcháčem a utírám dosucha. Jednou za týden použiju peroxid. Jednou se mi v pupíku udělal zánět. Bolelo to, když to prasklo vyšlo z toho hoodně bordelu a čištění na chirurgii byla už jen třešnička na dortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
23.1.21 00:38
@Anonymní píše:
@kyticka86 já Rakovník :lol: :D :D :D nikdy mi to nejak nevadilo, ale sahat si tam, nebo cistit :lol: brrrr, nesnasim to

Ja Zlin :mrgreen: :think:

@Murka Taky se mi jednou malem zanitil.. Brr.. Ta bolest.. Nastesti peroxid to tehdy zachranil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
23.1.21 04:07

Už skoro třicet let žiju v domnění, že je to samočistící… Jestli ty problémy nemáte z toho, že si tam rýpete. ;) Nic s tím nedělám, umyje se během mytí břicha. :nevim:

Ale aspoň můžeme dělat body-shoty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
23.1.21 06:45

@kyticka86 jojo, byla to lahoda, když se mi tam hrabal
@listento
U mě byl nejdřív zánět (myslela jsem, že nemusím pupíku věnovat větší pozornost) a pak teprve přišla ta pravidelná hygiena. Od té doby klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 22:04

Obnovuji diskuzi, jelikož google mi neporadil a přece nemůžu být jediná s takovým problémem :)
Mám hluboky pupík. Často se mi stává, že jak ho rozevřu tak v něm mám bílý maglajz. Rady na čištění vatovou tyčinkou jsou neúčinné, jelikož ten maglajz to spís zatlačí. Takže jak ho vytahuji? Pinzetu na obočí namočím do alpy a rypu se v pupku :? A tolik toho bordelu vytahnu. Hnus. Netuším z čeho to je. Myju pupik vodou. Snažím se ho vysušovat, ale furt se to tvoří a je to hnus. Nemluvě, že rypat se v pupku a roztahovat ho pinzetou mi nepřijde zrovna košer, ale lepší nástroj na to není. Po teto ‚operaci‘ pupik tyčinkou namočenou v alpě vydezinfikuji. Řekněte, že má taky někdo podobný problém

• Citovat
  • Upravit
1579
22.5.24 19:25

Ahoj já vim že je to stará diskuze. Ale udělal se mi zánět v pupku, dostala jsem mastičku. Dnes vyšla ven zátka něco jako ušní zátka, ale v pupku. Snad je to tedy původce zánětu a už se bude jen hojit.

Napadlo mě jestli jste některá nezkoušeli čištění hlubokého pupíku přípravky pro běžné čištění uší z lékárny? Mají práve i spreje s aplikátory, nebo olejové kapičky s bylinkami. Až se pupek zahojí jdu do toho. Myslím že když to rozpusti ušní zátky tak v pupíku by to mohlo též fungovat. No snad to tady nebude výstřel do tmy, ale třeba se diskuze obnoví. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí