Hodgkinův lymfom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.6.15 16:26

@smutná máma To mě moc mrzí! Držte se! :(
Ale třeba ta informace někomu pomůže včas dojít k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.15 18:09
@smutná máma píše:
@slunicko35 to je všechno pěkné, ale o to se normální smrtelník nezajímá, spoléhá na doktory, když k nim chodí. U nás už je bohužel pozdě :,(

i k nám byl Hodgkin nemilosrdný a táta patří do 2% statistiky neúspěšné léčby :-(

• Citovat
  • Upravit
6307
1.7.15 16:26
@Anonymní píše:
i k nám byl Hodgkin nemilosrdný a táta patří do 2% statistiky neúspěšné léčby :-(

Ach jo, jak je to u vás dlouho? U nás to byly 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.15 17:33

U nás 3 měsíce takže pokud to mělo dopadnout tak jak to dopadlo tak děkuji tam nahoře, že to bylo tak rychlé :-( Jsou to necelé dva měsíce kdy táta odešel a bolí to moc. O to víc si nedokážu si představit čím jste si prošli vy, je mi to moc líto. Rodiče odcházejí ale děti by neměly.

• Citovat
  • Upravit
6307
1.7.15 18:25
@Anonymní píše:
U nás 3 měsíce takže pokud to mělo dopadnout tak jak to dopadlo tak děkuji tam nahoře, že to bylo tak rychlé :-( Jsou to necelé dva měsíce kdy táta odešel a bolí to moc. O to víc si nedokážu si představit čím jste si prošli vy, je mi to moc líto. Rodiče odcházejí ale děti by neměly.

Budu ráda, když se ozveš do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.16 20:23

Pomoc pri chemoterapii

Ahoj vsichni;

Obracim se na Vas s prosbou o radu. V pondeli rekli moji 22 lete sestre vysledky testu, ktere ji byly delany kvuli zvetsrne uzline na krku. V pondeli jde na CT a v utery prvbi davka chemoterapie. Doktorka rikala, ze de jedna o nejaky ten nejnižší stupen ale i tak. Prosim Vas, zejmena ty o radu, co vam u chemoterapie napr. pomahalo, od rodiny atd…a naopak co Vas rozrusovalo atd. Preci jen je lepsi slyset názor tech co si lecbou prosli.

Moc Vam dekuji.
Hezky vecer

• Citovat
  • Upravit
2442
2.1.16 20:52
@Anonymní píše:
Ahoj vsichni;

Obracim se na Vas s prosbou o radu. V pondeli rekli moji 22 lete sestre vysledky testu, ktere ji byly delany kvuli zvetsrne uzline na krku. V pondeli jde na CT a v utery prvbi davka chemoterapie. Doktorka rikala, ze de jedna o nejaky ten nejnižší stupen ale i tak. Prosim Vas, zejmena ty o radu, co vam u chemoterapie napr. pomahalo, od rodiny atd…a naopak co Vas rozrusovalo atd. Preci jen je lepsi slyset názor tech co si lecbou prosli.

Moc Vam dekuji.
Hezky vecer

Co přesně by vás zajímalo? Mám to za sebou, jen dvě dávky chemoterapie, ale myslím, že bych poradit mohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.16 21:17

Dobrý den,
Dekuji za odpoved. Sestre predbezne rekli 6 x po 14 dnech. Zajimalo by me co Vas podporovalo. Jestli je lepsi kdyz ji zahrnujeme pozornosti nebo spis kdyz se chováme jakoby nic. Ted je to cejani do uterka takovr umorne. Nejak si s tim zatim moc nevím rady.
moc vam dekuji

• Citovat
  • Upravit
6307
2.1.16 21:23
@Anonymní píše:
Ahoj vsichni;

Moc Vam dekuji.
Hezky vecer

ahoj, ráda bych poradila, ale my jsme to prohráli :,()syn 11 let, non Hodgkin).Chemoška byla strašně agresivní. Hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
2.1.16 21:23
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Dekuji za odpoved. Sestre predbezne rekli 6 x po 14 dnech. Zajimalo by me co Vas podporovalo. Jestli je lepsi kdyz ji zahrnujeme pozornosti nebo spis kdyz se chováme jakoby nic. Ted je to cejani do uterka takovr umorne. Nejak si s tim zatim moc nevím rady.
moc vam dekuji

Pro mě bylo mnohem lepší, když se všichni chovali normálně, ani já to nebrala jako nějakou mimořádnou událost. Uvařte jí, na co bude mít chuť, jídlu asi moc nedá, a hlavně ji nelitujte, to je hrozný. Žádnej pláč a tak. Určitě se z toho dostane. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.16 21:30

Tak to je fajn. Ja jsem si myslela ze to tak bude lepsi. Nejhorsi budou asi vlasky a tak. Do toho je jeste desne hubena, ma 50 kg takže to jidlo bude asi nejhorsi.

• Citovat
  • Upravit
2442
2.1.16 21:34
@Anonymní píše:
Tak to je fajn. Ja jsem si myslela ze to tak bude lepsi. Nejhorsi budou asi vlasky a tak. Do toho je jeste desne hubena, ma 50 kg takže to jidlo bude asi nejhorsi.

No já si ty vlasy pak už nechala ostříhat, bylo protivný, že se to pořád někde válelo. Cizím jsem říkala, že jsem se vsadila o vlasy a prohrála, aby se nikdo do ničeho nešťoural. Bylo to vtipný, měla jsem totiž kudrnatý vlasy až na zadek a každej si myslel, že jsem se zbláznila. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.16 21:37

Fakt? Sazka? Tak to je super :) ted je to sois o psychice asi ma strach co ji na te prvni chemoterapii ceka. Chci k ni hned ten prvni den jet ale nevím mozna bude chtít spis odpocivat :zed:

• Citovat
  • Upravit
2442
2.1.16 21:44
@Anonymní píše:
Fakt? Sazka? Tak to je super :) ted je to sois o psychice asi ma strach co ji na te prvni chemoterapii ceka. Chci k ni hned ten prvni den jet ale nevím mozna bude chtít spis odpocivat :zed:

No jo, celkem to zabralo, všichni si mysleli, že jsem se zbláznila a víc se neptali. Psychika hodně pracuje, ale člověk se tomu nesmí poddat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.16 05:10

Holky, prosim anonynmne, je to pro me dost citlive tema. Prosim je tu nektera jejiz partner tuto nemoc prodelal a presto s nim prirozene otehotnela? Manzel prodelal pred 11lety a uz se snazime neco pres rok zatim bez uspechu :( jeste to nechci vzdat prirozenou cestou… dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex