Hodgkinův lymfom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3624
1.1.19 17:17

Anonymní,podívej se na příběh Jany Ryšánkové-Kdo bojuje,vyhrává. Zvládla boj s rakovinou v těhotenství,porodila zdravou holčičku v průběhu léčby :srdce: :srdce: Moc držím palce,ať i tvůj případ dopadne stejně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.19 15:12

Po delší době se opět hlásím a moc mě těší Vaše zprávy, že jste na mě myslely i přes svátky ;) první chemu jsem zvládla bez větších komplikací, imunookno taky - s jednou injekci na podporu tvorby bílých krvinek, kterou jsem teda doufala, že vynechám, neměla by se v těhotenství, ale krvinky byly téměř na nule :-( Vánoce jsem strávila doma s rodinou u pohádek a užili jsme si to ;-) Včera večer jsem musela shodit vlasy, už to nešlo odkládat, padalo to ve velkém :-( Zítra jdu na vymodlenou kontrolu s malou, jestli je v pořádku a roste tak, jak má a hned poté další dávka chemoterapie tentokrát už v kombinaci s biologickou léčbou, takže si poležím v nemocnici, chtějí mě mít pod kontrolou. Už jsem ve 25tt, takže je malá teoreticky zachránitelná a hned jsem klidnější. My se jen tak nedáme :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6307
2.1.19 16:58
@Anonymní píše:
Po delší době se opět hlásím a moc mě těší Vaše zprávy, že jste na mě myslely i přes svátky ;) první chemu jsem zvládla bez větších komplikací, imunookno taky - s jednou injekci na podporu tvorby bílých krvinek, kterou jsem teda doufala, že vynechám, neměla by se v těhotenství, ale krvinky byly téměř na nule :-( Vánoce jsem strávila doma s rodinou u pohádek a užili jsme si to ;-) Včera večer jsem musela shodit vlasy, už to nešlo odkládat, padalo to ve velkém :-( Zítra jdu na vymodlenou kontrolu s malou, jestli je v pořádku a roste tak, jak má a hned poté další dávka chemoterapie tentokrát už v kombinaci s biologickou léčbou, takže si poležím v nemocnici, chtějí mě mít pod kontrolou. Už jsem ve 25tt, takže je malá teoreticky zachránitelná a hned jsem klidnější. My se jen tak nedáme :srdce:

no tak super :hug: obě jste holky jedničky :mavam: a držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.1.19 10:45
@Anonymní píše:
Po delší době se opět hlásím a moc mě těší Vaše zprávy, že jste na mě myslely i přes svátky ;) první chemu jsem zvládla bez větších komplikací, imunookno taky - s jednou injekci na podporu tvorby bílých krvinek, kterou jsem teda doufala, že vynechám, neměla by se v těhotenství, ale krvinky byly téměř na nule :-( Vánoce jsem strávila doma s rodinou u pohádek a užili jsme si to ;-) Včera večer jsem musela shodit vlasy, už to nešlo odkládat, padalo to ve velkém :-( Zítra jdu na vymodlenou kontrolu s malou, jestli je v pořádku a roste tak, jak má a hned poté další dávka chemoterapie tentokrát už v kombinaci s biologickou léčbou, takže si poležím v nemocnici, chtějí mě mít pod kontrolou. Už jsem ve 25tt, takže je malá teoreticky zachránitelná a hned jsem klidnější. My se jen tak nedáme :srdce:

Holky,držte se obě.Je to náročné,ale naštěstí naše zdravotnictví je na vysoké úrovni.Chtělo by to pro malou alespoň ještě tři týdny,aby dozrála.
Určitě dávej další zprávy,všichni tady držíme palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
5.2.19 13:25

Kytičko-tak jak s malou bojujete?Stále jste dva v jednom,nebo si musela malou už porodit?A co léčba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.2.19 18:40

Dobry den,mam asi ten Hodgkinuv lymfom,byla jsem na punkci uzliny v krku a doktor mi rekl,ze se jedna o lymfom.Ceka me operace,odebrani uzlu a pak lecba.Muze mi tedy nekdo popsat jak ta lecba probiha,a taky jestli je vic v nemocnici nebo doma a taky jak tu lecbu snasite?Je mozne chodit i do prace?Moc diky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 15:57

@lasička1 Stále 2v1 ;-) Malá to zvládá naprosto skvěle, sami doktoři jsou překvapení, že dle ultrazvuku je to zdravé prospívající miminko, i když ne vše se ultrazvukem odhalí, spousta následků léčby se může projevit až po porodu, ale já doufám, že bude vše v pořádku…malá je úžasná bojovnice :srdce: V pátek mě čeká další cyklus léčby a pak se naplánuje porod. Léčba je náročná, ale zvládám to celkem dobře, jen s tím rostoucím bříškem je to čím dál náročnější…

• Citovat
  • Upravit
36
10.2.19 16:11

Zdravim,tak to vam drzim palce,at jste obe v poradku.Smim se zeptat ,jak jste zjistila,ze jste nemocna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.2.19 16:16

Mne zjistili pri kontrole uzlinu pod šž,tak to vypadalo,ze to mam od ni,ale byla jsem min.tyden na punkci a je to pry lymfom.Nemam priznaky hubnuti,nechutenstvi,svedeni pokozky,poceni. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.19 16:18
@andy2104 píše:
Mne zjistili pri kontrole uzlinu pod šž,tak to vypadalo,ze to mam od ni,ale byla jsem min.tyden na punkci a je to pry lymfom.Nemam priznaky hubnuti,nechutenstvi,svedeni pokozky,poceni. :zed: :zed:
@andy2104 píše:
Mne zjistili pri kontrole uzlinu pod šž,tak to vypadalo,ze to mam od ni,ale byla jsem min.tyden na punkci a je to pry lymfom.Nemam priznaky hubnuti,nechutenstvi,svedeni pokozky,poceni. :zed: :zed:

To být nemusí. Jaký typ lymfomu to je? Je topřímo lymfom štítné žlázy nebo klasický uzlinový lymfom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.2.19 16:24

To zatim netusim,pan dokt.mi rekl mu to ukazuje na lymfom a ty pry jsou zhoubne,uz tam pri i videl nejake ty spatne bunky.Zitra musim na termin na operaci a musi to jit ven.Mam strach,nevim co cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.2.19 16:26

Myslim,ze budu mit neco jako Hodgkinuv lymfom. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.19 16:33
@andy2104 píše:
Myslim,ze budu mit neco jako Hodgkinuv lymfom. :zed:

proč myslíš, že zrovna Hodgkin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.2.19 16:37

Podle lidi co si o tom psali na netu,nekdo tam byl taky bez priznaku,jen se mu uz ta boule na krku udelala vetsi a byla videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.19 16:42
@andy2104 píše:
Podle lidi co si o tom psali na netu,nekdo tam byl taky bez priznaku,jen se mu uz ta boule na krku udelala vetsi a byla videt.

Podle příznaků rakticky nemáš šanci lymfomy od sebe vzájemně odliit. Máš vsledek tý punkce? Upřímě řečeno, že by zrovna z punkce chytili Hodkina je málo pravděpodobné, ale ne nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí