Synův hodně alternativní životní styl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
776
17.1.21 01:56

Taky jsem takova byla, zajem o nadprirozeno apod mi zustal, ale celkovy styl me uz presel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
17.1.21 02:03

Neznám nikoho, kdo jako děcko a půboš neujízdel na upírech a nebyl upír :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
17.1.21 02:06

A znám holku, která se prevlékala do ruznych kostymu postav atd… jezdili na sešlosti apod. a dokonce v tom i ráda sexovala. Tedy prevlekla se za pikatchu a skocila na to :lol: po chlapovi to pak vyzadovala taky, třeba batmana atd.. Nakonec se rozesli, tak nevim jak dnes, ale na venek byla uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
17.1.21 07:41

Já se dost často pohybuju na srazech starých aut. Jednou jsem tam viděl jak se dva páry v pětatřiceti ve stínu narvali do šusťákovek, nasedli do stodvacítky a odjeli na spanilku. V tomhle ohledu mi gothic příjde minimálně hygieničtější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.1.21 10:28

Děkuju ještě jednou vám všem, možná bych měla ještě jeden dotaz - znáte někoho, komu tahle goth móda i životní styl vydržely do dospělých let jako synovým kamarádům? Přece jen člověk nikdy neví. Jací jsou v dospělosti? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.1.21 18:52

Je to věkem přejde to. Každý koho znám si prošel Emo Gotic atd černé oblečení vlasy hřbitovy atd srovna se to časem samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
24.1.21 19:04

Většinu to pustí, a pokud nepustí, není na tom nic závadného ani tak. Neměla by sis s nim v tomhle věku co říct, ani kdyby se dal na disko hudbu, hip hop, nebo pro me za me treba botaniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
24.1.21 19:07
@Audianna píše:
Děkuju ještě jednou vám všem, možná bych měla ještě jeden dotaz - znáte někoho, komu tahle goth móda i životní styl vydržely do dospělých let jako synovým kamarádům? Přece jen člověk nikdy neví. Jací jsou v dospělosti? :lol:

A jací si představuješ, že jsou? Že spěj doma v rakvích, nevycházej za denního světla, místo práce vyvolávaj satana a obětujou mu nevinné panny,…? Jsou to normální lidi, co maj školu, práci, přátele, rodiny,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.2.21 12:30

@marzanna Ptala jsem se hlavně na to, jací jsou po lidské stránce ti konkrétní jedinci, které znáte, ne na to jestli obětují Satanovi nevinné panny nebo jestli spí v rakvích. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
2.2.21 22:40

Tahle alternativa je ještě podle mě dost dobrá, trochu jsem se s podobnýma lidma jeden čas stýkala… apropo na půlnoční prohlídce Bohnickýho hřbitova jsem byla, je to docela zajímavý zážitek,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
2.2.21 23:23

Podle mě je to OK, prostě koníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
3.2.21 07:20

Je to jen období :) taky jsem si na gymplu prošla fází goth. Po ní jsem zvladla ještě hippie🤦‍♀️. Dodneška se trochu děsím, když chtějí děti ukázat staré fotky. Troufám si říct, že dnes jsem poměrně konvenčně úspěšný člověk. Stejně jako většina lidí, kteří tam se mnou byli. Jednoho kluka to tedy drží i na prahu čtyřicítky a místo obýváku si vybudoval kamennou kryptu s kříži. Ale má stálou práci, manželku a syna. Jen holt přebudoval maloměstský panelák na středověkou katedrálu :lol:
Snažila bych se syna nehodnotit, hlavně s ním komunikovat, neztratit blízkost, aby věděl, že kdyby něco, ty tam jsi a zároveň bych doufala, že si díky tomu jako máma všimnu, kdyby to někam zklouzávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alakaina
23.5.24 11:16

Hlavne mu do toho nasilne nevstupovat, ani se nesnazit na silu priblizit :) najit spolecna temata, ktera zajimaji vas oba a jeho zaliby nechat svobodne jemu (pokud vylozene neublizuji). Dokud funguje vzajemny respekt a laska, je to ok. Max se ho zeptat, zda neco nepotrebuje. Ze ma rad alt, goth a historicke horory muze souviset prave s tim umeleckym vnimanim, je to ostatne i styl mody a hudby. Nemusi to vylozene znamenat, ze ma nekde problemy. Proste se mu to libi a jiste ani ohledne toho nechce byt bran jako dite. Max se ho zeptat, jestli vas do toho nechce zasvetit, ze jste zvedava, uda li by se vam to tez libilo

• Citovat
  • Upravit
7803
23.5.24 11:31

Za mě v klidu koníček. Dokonce je fajn, že to ještě existuje :lol: Když jsem byla mladší tak byla zrovna taková móda goth a na blozích se furt hádali, kdo je pravý a kdo jen pozér :lol: Já jsem bohužel bydlela na malém městě takže jsem tím nějak úplně nežila ani nebylo s kým to sdílet kromě těch blogů a psaní si s lidmi odjinud. Takže kdyby bylo s kým tak bych chodila i na hřbitovy :lol:
Lepší než drogy, pití, bary či nějaká sekta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí