Hodně spavé miminko po antibiotikách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.7.21 16:27

Hodně spavé miminko po antibiotikách

Ahoj holky mám dvouměsíční holčičku.. plně kojenou..včera mi doktorka diagnostikovala angínu..a beru tedy antibiotika po 8 hodinách..dnes už je mi dobře..jakoby mi nic nebylo..ale je mi jasný že je musím dobrat.
A teď k otázce moje malá je od včerejška taková více spavá..může to být kvůli těm antibiotikum? Jinak se mi nezdá že by ji něco bylo..je hodná, nepláče, „vykládá si“, směje se.
Může to být z toho? Nebo je možné že to ode mě chytla když furt spí? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
8.7.21 17:20

To netusim, kazdopadne priste si nech udelat crp a atb jen tehdy, kdy bude vysoke a bude ti fakt vic dni hnusne blbe, jinak je to zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
8.7.21 17:20

Může a nemusí. Moje taky mívala dny, kdy byla spavá a žádný důvod to nemělo, nebo mi to nepřišlo. Můžeš jí změřit teplotu, jestli není nemocná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.21 17:42

@Kolicek95 Teplotu jsem měřila a má 37,1..to je ok ne?
Já se omlouvám za tak blbé dotazy ale jsem mámou poprvé tak jsem ještě nezkušená :?
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
30534
8.7.21 17:58

@Lucie_Sx Hele, byla u Dr., poznat streptokokovou anginu zas tak tezke neni i bez CRP. Jako vim, ze napriklad v DE leci anginu Ibalginem, par let jsme tam zili, ale zrovna u anginy je ATB lecba podle me v poradku.

Zakladatelko, malou bych sledovala, ale nemyslim si, ze by byla unavena z te trochu ATB, co se dostane do MM. Muze mit obdobi, muze to byt pocasim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.21 18:01

@Hobitka přijde mi v pořádku..jen je taková spavá.. směje se.. nepláče..hezky papá. Pro jistotu jsem raději měřila teplotu a má 37,1 to je v pořádku? 8o

• Citovat
  • Upravit
30534
8.7.21 18:04

37.1 navecer u maleho ditete je v poradku. Kdyz mely moje deti streptokoka, tak nejedly, nepily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.21 18:09

@Hobitka raději jsem ji to změřila 2× jsem matkou poprvé a jsem nezkušená :lol:
Ale s tím spaním..ona byla spavá vždycky.. dokáže mi celou noc spinkat..já jí nakojim třeba kolem 20.00 nebo 21.00 a spinká mi do 4.30..
Včera nemohla dlouho usnout a usla mi kolem 21.30..předtím jsem ji ještě nakojila a vzbudila se až v 6.30 :)
A dnes prospinkala skoro celý den v kočárku..ráno spinkala na procházce cca 2,5 hodiny a odpoledne po kojení od 14.00 do 17.40 :)
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
8.7.21 19:19
@Anonymní píše:
@Kolicek95 Teplotu jsem měřila a má 37,1..to je ok ne?
Já se omlouvám za tak blbé dotazy ale jsem mámou poprvé tak jsem ještě nezkušená :?
Zakladatelka

Jj, a v zadku se 0,5 stupně odečítá. Mně doktorka říkala, že těch 37 je u kojence v pořádku. Já myslím, že je v pohodě, že má prostě teď spavější období. ;)

• Citovat
  • Upravit
34322
8.7.21 19:24
@Hobitka píše:
@Lucie_Sx Hele, byla u Dr., poznat streptokokovou anginu zas tak tezke neni i bez CRP. Jako vim, ze napriklad v DE leci anginu Ibalginem, par let jsme tam zili, ale zrovna u anginy je ATB lecba podle me v poradku.Zakladatelko, malou bych sledovala, ale nemyslim si, ze by byla unavena z te trochu ATB, co se dostane do MM. Muze mit obdobi, muze to byt pocasim…

Doktori jsou ruzni :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401