Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Teď jsem koukala byty Praha. To jste našli dobrou cenu teda… Oproti ostatním, které tam vidím to je super. Tak to i nezateplený je ok cena ![]()
Jéé, tak to jsem ráda. Já si to taky myslím, ale ostatní, že na to jak je to malý, tak je to drahý… Ale oni nemají předstvu o cenách. To jenom já každý den čumákuju na netu a hledám, hledám
Stejně ještě budeme zkoušet cenu srazit dolů i blbých 50tis. je dobrých ![]()
Našli jste dobrou cenu. V Praze bylo vždycky draze
My kupujeme za 980 tis a lidem se to tady v Ostravě zdá taky moc. Nám to přijde jako výhodná koupě..
Je třeba tam udělat jádro, podlahy a nové dveře. S tím počítáme, ale bude na to času dost ![]()
Pekný byt, a i to jádro vypadá dobře
metrově také moc pěkné a cena fajn, teda aspoň co porovnám s Prahou.. Tady je to hrůza děs běs ty ceny ![]()
Tak jsem dala tu kalkulačku a moc mě nepotěšila.. Cena vychází o 300tis. míň.. A děkuji ti za ní moc, nikde jsem se jí nemohla dopátrat.
@Anyzek3 píše:
Tak jsem dala tu kalkulačku a moc mě nepotěšila.. Cena vychází o 300tis. míň.. A děkuji ti za ní moc, nikde jsem se jí nemohla dopátrat.
To je taky jediná stránka bez poplatku, kterou jsem našla. Jenže tam beztak není ohodnocená lokalita.. Nám to taky vyšlo jednou o 100 tis méně. Je to pokaždé jinak..Taky kdoví jak je ta stránka stará..Snad ten odhad vyjde..
@Malpola píše:
Byt je krásný. cena super.. posílám zajímavý odkazhttp://www.ocenenibytu.cz/odkazy
Zadala jsem si 2 byty, které jsme nedávno prodávali. Ocenění, které nám vyjelo, je naprosto nereálné. Vypočítali mi cenu, kterou bych dostala v roce 2008 (před krizí), prodali jsme daleko levněji.
@blecha72 píše:
Zadala jsem si 2 byty, které jsme nedávno prodávali. Ocenění, které nám vyjelo, je naprosto nereálné. Vypočítali mi cenu, kterou bych dostala v roce 2008 (před krizí), prodali jsme daleko levněji.
Jako, že Vám to nadhodilo ceny??Mě i paní to právě ceny snížilo…