Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Liz jo to je naše malá
takhle se nechala obléknout na doma, jsem přišla z města a manžel že to prý chtěla
k Vánocům když jí bylo 18m tak prý že jí musíme koupit kabelku
a hned věděla co s ní
ale s maželem to umí, musí jí líbat ruce a nohy a když se jí zeptá kdo bude uklízet ten bordel tak řekne táta a odkráčí pryč ![]()
@Samamama malá jak někde doma vidí jiné oblečení než svoje tak ho vyhazuje do koše na odpadky
, říkam to bylo Tomíkovo oblečení a prý fuj
tak uvidíme jak jí dlouho růžová vydrží jen boty kromě sandálků měla fialové ![]()
Jen pro zajímavost mě teď napadl jeden postřeh mého přítele, týkajcí se ale růžové u dospělých žen. Prý (cituji) čím je ženská tlustší, tím víc růžové na sobě má, asi aby vypadala jako prase. Musím říct, když se rozhlížím po okolí, jestli je jeho postřeh správný, musím mu dát často zapravdu.
@Hoa Mai
na dospělých už je to dost přesčáru tak doufam že malá z toho jedou vyroste ![]()
Tak já určitě s postupujícím věkem a rozšiřující se postavou růžovou podstatně redukuji, v poslední době spíš do doplňků. A když už třeba triko, tak ne sladkou holčičí růžovou. Ale snad jsou odstíny růžové, které si na kousku oblečení může dovolit i „postarší ne- twiggy“, nebo se pletu? ![]()
@martina.se píše:
jsem ráda, že nemám holku. Růžovou barvu fakt nesnášímnení to póza, ale jako malou mě do toho navlékali a já to nesnášela už tehdy
Mám taky podobné trauma z dětství, co se týká růžové. Máma mě snad celou základku nutila do růžových a fialových věcí, i když jsem nechtěla, tak mi vždycky něco koupila a musila jsem to nosit, hlavně mikiny. Mě v tom bylo trapně, protože tehdy byla aspoň mezi mými kamarády a spolužáky růžová v nemilosti. A jednou jsem takhle měla růžovou mikinu ve škole a učitelka dělala nějaký průzkum v hodině, jakou barvu máme rádi a jakou naopak ne. VŠICHNI ve třídě uvedli jako neoblíbenou barvu růžovou a já tam seděla a asi si dovedete představit, jak mi bylo…
@Hoa Mai píše:
Mám taky podobné trauma z dětství, co se týká růžové. Máma mě snad celou základku nutila do růžových a fialových věcí, i když jsem nechtěla, tak mi vždycky něco koupila a musila jsem to nosit, hlavně mikiny. Mě v tom bylo trapně, protože tehdy byla aspoň mezi mými kamarády a spolužáky růžová v nemilosti. A jednou jsem takhle měla růžovou mikinu ve škole a učitelka dělala nějaký průzkum v hodině, jakou barvu máme rádi a jakou naopak ne. VŠICHNI ve třídě uvedli jako neoblíbenou barvu růžovou a já tam seděla a asi si dovedete představit, jak mi bylo…
tak v tvém případě nenávist k růžové naprosto chápu, to muselo být hrozné ![]()
Cokoliv jen ne ruzovou. jako malou me do toho porad oblikali. Nesnasela jsem ji jako decko a nebudu do ni cpat ani svoje dite. nelibi se mi rozdeleni kluci modra, holky ruzova. To je jako kdyz jsme na zakladce museli mit bily tricko a kluci cerveny trencle a holky ty modry. Vzdyt to neni nikde dany ze to tak musi byt. Takze tet kdyz cekam druhy ditko, tak mam uplne vsechno nachystany. Skrine mi hraji vsema barvama krome ruzove. Pokud se narodi holka a pak jako starsi si vybere neco ruzoveho, budiz, bude to jeji rozhodnuti. ![]()
@Hoa Mai píše:
tak nějak.. ze stejného důvodu mám velkou averzi vůči šatům, kostýmkům a podobným kravinám.. je fakt, že jsem začala nosit sukně, i z toho jsou všichni paf, hlavně můj chlap.. jinak chodím jen v černé, max červené.. růžovou nesnesu ani na tkaničkách ![]()
Moje mala preferuje jedine ruzovou..
.prej kluci po nich vic koukaj
a toma 6,5 co bude v 15??
![]()
@Liz ja tu barvu nemusim..jako miminku jsme mely zelene a do roka nemela nic ruzove…pak se zacalo nakupovat(babicky, teticky) a mame hader ruzovych, ze se do toho obalim 10×, ale co uz..dostava svuj rozum a prece ona sama vi co se klukum libi..ja tomu pry nerozumim
![]()
Nečetla jsem všechny příspěvky, ale když jsem se dozvěděla že čekám dcerku, říkala jsem nebude chodit v růžovém…ale - dost růžovývh věcí jsem podědila, a když jsem chtěla koupit něco pěkného, bylo to samozřejmě růžové… ![]()
Ted je dcerce 4,5 roku a snažím se tu růžovou trochu mírnit, má samozřejmě oblečení i v jiných basrvách - modré, zelené, černé…
ale když chci opravdu něco pěknáho koupit, jako třeba ted podzimní bundu - tak vidím všude různé růžové odstíny, a když je to tmavé, tak vysloveně klučičí obrázek.
Představovala bych si třeba tmavě modrou bundu a na ní něco holčičího, třeba jen malej detail v podobě kytky, motýlka atd… ale nikde nic. ![]()
@mom.kri my ted koupily zimni bundu(kabatek) tmave modry s ruzovym potiskem na rameni..myslim kyticky a je nadherna..kik diskont ![]()