Holka nebo kluk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jains
30.12.10 20:13

Ahojky,
tak ten test jsem si koupila a udělala. Vyšel mi chlapeček jak malovanej :-) . Prý 85% úspěšnost :mrgreen: , na UZ vyšla krásná holčička. Takže bych už podruhé testu nenaletěla. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
598
30.12.10 20:25
jains píše:
Ahojky,
tak ten test jsem si koupila a udělala. Vyšel mi chlapeček jak malovanej :-) . Prý 85% úspěšnost :mrgreen: , na UZ vyšla krásná holčička. Takže bych už podruhé testu nenaletěla. :mavam:

Taky mi na testu vyšel jasnej chlapeček… a pak v 26. týdnu na 4D ultrazvuku naprosto jasná holčička :D.. chudinka má většinu oblečení modrou a zelenou :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jains
30.12.10 20:35

Tak vidím, že nejsem sama, kdo podlehl testu :lol: , naštěstí my ještě oblečení nemáme nakoupeno, jelikož rodím až na začátku května, ale celou dobu jsme malé říkali klučičím jménem, až se asi naštvala a na posledním UZ se nám pěkně nastavila a ukázala se v plné kráse :-D

• Citovat
  • Upravit
598
30.12.10 20:38
jains píše:
Tak vidím, že nejsem sama, kdo podlehl testu :lol: , naštěstí my ještě oblečení nemáme nakoupeno, jelikož rodím až na začátku května, ale celou dobu jsme malé říkali klučičím jménem, až se asi naštvala a na posledním UZ se nám pěkně nastavila a ukázala se v plné kráse :-D

No, já měla nakoupenou tak cca polovinu výbavičky s tím, že oblečky byly buď neutrální nebo chlapecké, ale kočárek apod. jsem kupovala neutrální barvy pro případné další miminko v budoucnu.. Tak teďka přibylo pár růžových oblečků, ale mně to připadne moc přeslazené :D..

Jinak taky už jsme se těšili na chlapečka, tak z Daniela je nakonec Danielka :D.. každopádně chvilku mi to trvalo zvyknout si na myšlenku, že nakonec to bude holčička.. ale nám je to jedno, hlavně, že bude miminko zdravé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jains
30.12.10 21:14

No tak s tím jménem je to stejné, se musím smát :lol: :lol: , z klučičího Adrien jsme nakonec udělali holčičí verzi Adrienne :lol:

• Citovat
  • Upravit
9588
2.1.11 15:35

Hojky … tak mě podle UZ na 16.tt paní doktorka povídala, že to je kluk … plodovka to potvrdila … :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.1.11 19:19

Tak budeme mit chlapecka… I presto, ze podle vsech testu vychazela holcicka, i podle kalendaru a kalkulacek krve atd… :-) Njn, asi se jim neda verit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.11 16:23
Monny89 píše:
Tak budeme mit chlapecka… I presto, ze podle vsech testu vychazela holcicka, i podle kalendaru a kalkulacek krve atd… :-) Njn, asi se jim neda verit..

Monny, gratuluju ti k chlapečkovi, i když jsi chtěla raději holčičku. Hlavně, aby bylo miminko zdravý, to je nejdůležitější. :srdce: Jsem na tom asi stejně jako ty, chtěla bych raději holčičku, testy a vše vychází na holčičku.. tak to jsem zvědavá, jak dopadnu. Jdu na velký ultrazvuk i do poradny v pátek. Takže mě čekaj 2 ultrazvuky. To by bylo, aby se už prcek konečně neukázal. Už chci vědět, co budeme mít. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.1.11 16:56
Marťulililinka píše:
Monny89 píše:
Monny, gratuluju ti k chlapečkovi, i když jsi chtěla raději holčičku. Hlavně, aby bylo miminko zdravý, to je nejdůležitější. :srdce: Jsem na tom asi stejně jako ty, chtěla bych raději holčičku, testy a vše vychází na holčičku.. tak to jsem zvědavá, jak dopadnu. Jdu na velký ultrazvuk i do poradny v pátek. Takže mě čekaj 2 ultrazvuky. To by bylo, aby se už prcek konečně neukázal. Už chci vědět, co budeme mít. :dance:

Martulililinko dekuju.. moc jsem si prala holcicku no, trosku me to zklamalo, ale ted uz mam jiny nazor, jsem stastna i za kluka, jen kvuli tomu, kdyz vidim jak je pritel stastny a uplne zari, on jediny si myslel ze to bude kluk.. tak nam vsem vytrel zrak :lol:
Preju ti holcicku, ale nikdy nevis, muzou ti rict holcicku a pak najedou rict, ze pindik byl schovanej a je to kluk :lol:
Tak sem pak pisni jak jsi dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.11 17:07

Jasný Monny, pak písnu. Už bych ráda začala nakupovat oblečení v modré nebo růžové barvě :srdce: Ve 13 týdnu na screeningu jsem se úplně zapomněla zeptat, jestli už jde něco vidět. V 16 týdnu mi dr. řekla, že podle jemných rysů to vypadá na holčičku, ale nic neřekla jistě. Miminko se nechtělo ukázat. Holčičku si moc přeju, přítel by raději kluka. Takže tak i tak bude jeden z nás spokojenější :dance: Vidím, že jsme na tom vážně stejně :wink: I termín porodu máme o 1 den rozdílný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.1.11 20:32

Tak Marti, drzim palecky at ti vyjde ta holcicka.. :-) Me dr. ve 13.tydnu rikal, ze to vypada na holcicku, a ted najednou „bum“ mate kluka, je tam pinda :lol: A ja na to sakra, ale ja mam vsechno ruzovy :lol: Hehe, nu to jsem to dopadla.. :dance:
A odkud vubec jsi? Ja z Hradce Kralove :-) A vubec, muzes mi pisnout SZ a muzem si psat nonstop zpravy… treba si budem rozumet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.11 13:24
Monny89 píše:
Tak Marti, drzim palecky at ti vyjde ta holcicka.. :-) Me dr. ve 13.tydnu rikal, ze to vypada na holcicku, a ted najednou „bum“ mate kluka, je tam pinda :lol: A ja na to sakra, ale ja mam vsechno ruzovy :lol: Hehe, nu to jsem to dopadla.. :dance:
A odkud vubec jsi? Ja z Hradce Kralove :-) A vubec, muzes mi pisnout SZ a muzem si psat nonstop zpravy… treba si budem rozumet :-)

Já jsem z Olomouce. Mně to právě o holčičce řekla dr v 16 týdnu před Vánocemi.. tak jsem teda zvědavá… :dance: snad se to už v pátek dozvím.
Já právě zatím nic růžovýho nekupovala, co kdyby náhodou.. plánuju to, až teď po tom velkým ultrazvuku.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.1.11 16:28

Aha, v Olomouci bydli moje sestrenka.. ale ja jsem tam v zivote nebyla… :lol:
Jinak drzim palecky a hned mi pisni, jak ti to dopadne…
Ja si jdu zitra nakoupit nejaky klucici hadriky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.11 16:32
Monny89 píše:
Aha, v Olomouci bydli moje sestrenka.. ale ja jsem tam v zivote nebyla… :lol:
Jinak drzim palecky a hned mi pisni, jak ti to dopadne…
Ja si jdu zitra nakoupit nejaky klucici hadriky :lol:

Jasnačka, dám ti pak vědět :wink: a děkuju :kytka: Já doufám, že už budu moc začít kupovat hadříky až budu vědět, na čem jsme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.11 17:23

Monny:

poslala jsem ti zprávu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie