Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jains píše:
Ahojky,
tak ten test jsem si koupila a udělala. Vyšel mi chlapeček jak malovanej. Prý 85% úspěšnost
, na UZ vyšla krásná holčička. Takže bych už podruhé testu nenaletěla.
Taky mi na testu vyšel jasnej chlapeček… a pak v 26. týdnu na 4D ultrazvuku naprosto jasná holčička
.. chudinka má většinu oblečení modrou a zelenou
..
Tak vidím, že nejsem sama, kdo podlehl testu
, naštěstí my ještě oblečení nemáme nakoupeno, jelikož rodím až na začátku května, ale celou dobu jsme malé říkali klučičím jménem, až se asi naštvala a na posledním UZ se nám pěkně nastavila a ukázala se v plné kráse ![]()
jains píše:
Tak vidím, že nejsem sama, kdo podlehl testu, naštěstí my ještě oblečení nemáme nakoupeno, jelikož rodím až na začátku května, ale celou dobu jsme malé říkali klučičím jménem, až se asi naštvala a na posledním UZ se nám pěkně nastavila a ukázala se v plné kráse
No, já měla nakoupenou tak cca polovinu výbavičky s tím, že oblečky byly buď neutrální nebo chlapecké, ale kočárek apod. jsem kupovala neutrální barvy pro případné další miminko v budoucnu.. Tak teďka přibylo pár růžových oblečků, ale mně to připadne moc přeslazené
..
Jinak taky už jsme se těšili na chlapečka, tak z Daniela je nakonec Danielka
.. každopádně chvilku mi to trvalo zvyknout si na myšlenku, že nakonec to bude holčička.. ale nám je to jedno, hlavně, že bude miminko zdravé..
No tak s tím jménem je to stejné, se musím smát
, z klučičího Adrien jsme nakonec udělali holčičí verzi Adrienne ![]()
Hojky … tak mě podle UZ na 16.tt paní doktorka povídala, že to je kluk … plodovka to potvrdila …
…
Tak budeme mit chlapecka… I presto, ze podle vsech testu vychazela holcicka, i podle kalendaru a kalkulacek krve atd…
Njn, asi se jim neda verit..
Monny89 píše:
Tak budeme mit chlapecka… I presto, ze podle vsech testu vychazela holcicka, i podle kalendaru a kalkulacek krve atd…Njn, asi se jim neda verit..
Monny, gratuluju ti k chlapečkovi, i když jsi chtěla raději holčičku. Hlavně, aby bylo miminko zdravý, to je nejdůležitější.
Jsem na tom asi stejně jako ty, chtěla bych raději holčičku, testy a vše vychází na holčičku.. tak to jsem zvědavá, jak dopadnu. Jdu na velký ultrazvuk i do poradny v pátek. Takže mě čekaj 2 ultrazvuky. To by bylo, aby se už prcek konečně neukázal. Už chci vědět, co budeme mít. ![]()
Marťulililinka píše:Monny89 píše:Monny, gratuluju ti k chlapečkovi, i když jsi chtěla raději holčičku. Hlavně, aby bylo miminko zdravý, to je nejdůležitější.
Tak budeme mit chlapecka… I presto, ze podle vsech testu vychazela holcicka, i podle kalendaru a kalkulacek krve atd…Njn, asi se jim neda verit..
Jsem na tom asi stejně jako ty, chtěla bych raději holčičku, testy a vše vychází na holčičku.. tak to jsem zvědavá, jak dopadnu. Jdu na velký ultrazvuk i do poradny v pátek. Takže mě čekaj 2 ultrazvuky. To by bylo, aby se už prcek konečně neukázal. Už chci vědět, co budeme mít.
Martulililinko dekuju.. moc jsem si prala holcicku no, trosku me to zklamalo, ale ted uz mam jiny nazor, jsem stastna i za kluka, jen kvuli tomu, kdyz vidim jak je pritel stastny a uplne zari, on jediny si myslel ze to bude kluk.. tak nam vsem vytrel zrak ![]()
Preju ti holcicku, ale nikdy nevis, muzou ti rict holcicku a pak najedou rict, ze pindik byl schovanej a je to kluk ![]()
Tak sem pak pisni jak jsi dopadla ![]()
Jasný Monny, pak písnu. Už bych ráda začala nakupovat oblečení v modré nebo růžové barvě
Ve 13 týdnu na screeningu jsem se úplně zapomněla zeptat, jestli už jde něco vidět. V 16 týdnu mi dr. řekla, že podle jemných rysů to vypadá na holčičku, ale nic neřekla jistě. Miminko se nechtělo ukázat. Holčičku si moc přeju, přítel by raději kluka. Takže tak i tak bude jeden z nás spokojenější
Vidím, že jsme na tom vážně stejně
I termín porodu máme o 1 den rozdílný ![]()
Tak Marti, drzim palecky at ti vyjde ta holcicka..
Me dr. ve 13.tydnu rikal, ze to vypada na holcicku, a ted najednou „bum“ mate kluka, je tam pinda
A ja na to sakra, ale ja mam vsechno ruzovy
Hehe, nu to jsem to dopadla.. ![]()
A odkud vubec jsi? Ja z Hradce Kralove
A vubec, muzes mi pisnout SZ a muzem si psat nonstop zpravy… treba si budem rozumet ![]()
Monny89 píše:
Tak Marti, drzim palecky at ti vyjde ta holcicka..Me dr. ve 13.tydnu rikal, ze to vypada na holcicku, a ted najednou „bum“ mate kluka, je tam pinda
A ja na to sakra, ale ja mam vsechno ruzovy
Hehe, nu to jsem to dopadla..
A odkud vubec jsi? Ja z Hradce KraloveA vubec, muzes mi pisnout SZ a muzem si psat nonstop zpravy… treba si budem rozumet
Já jsem z Olomouce. Mně to právě o holčičce řekla dr v 16 týdnu před Vánocemi.. tak jsem teda zvědavá…
snad se to už v pátek dozvím.
Já právě zatím nic růžovýho nekupovala, co kdyby náhodou.. plánuju to, až teď po tom velkým ultrazvuku.. ![]()
Aha, v Olomouci bydli moje sestrenka.. ale ja jsem tam v zivote nebyla… ![]()
Jinak drzim palecky a hned mi pisni, jak ti to dopadne…
Ja si jdu zitra nakoupit nejaky klucici hadriky ![]()
Monny89 píše:
Aha, v Olomouci bydli moje sestrenka.. ale ja jsem tam v zivote nebyla…
Jinak drzim palecky a hned mi pisni, jak ti to dopadne…
Ja si jdu zitra nakoupit nejaky klucici hadriky
Jasnačka, dám ti pak vědět
a děkuju
Já doufám, že už budu moc začít kupovat hadříky až budu vědět, na čem jsme ![]()
Ahojky,
. Prý 85% úspěšnost
, na UZ vyšla krásná holčička. Takže bych už podruhé testu nenaletěla. 
tak ten test jsem si koupila a udělala. Vyšel mi chlapeček jak malovanej