Holky, držte se, bude líp!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
22.3.20 13:12

@Pantalaimon Já furt doufám, že to přijde :-D Podívej, děti taky ve svých pokojích bordelí, co si budeme…ale ze mne se stává asi moje babička a zároveň má matka. jeden den jsem se přistihla, že mě irituje, když nemám všechny sprchové gely nebo čitsticí prostředek v kuchyni otočený etikou dopředu. 8o Ale když to vezmu na vážno, chybí mi příroda, lesy, jsem ujetá na túry a procházky. Možná proto jsem vzala tempery a jala jsem se si z předsíně udělat les. :-D

Dcera má v pokoji na volno puštěné své dva papoušky. Když k ní vlezeš, krom obrázků, „woodoo“ panenek, roztříhaných papírů se na zemi válí peří a sem tam ptačí trus. Chodím ji pravidelně nadávat, že takhle v pokoji vypěstuje další nemoc. Většinou mě zabije pohledem, prohrábne svoje zelený vlasy a s ptákem na rameni jde pro smeták. Kluci ve svým pokoji zase všude talíře, misky a tuna papírků z vyrábění. Zdržuju se teď v podstatě jen v kuchyni. Musela bych je zabít. Nebo začít uklízet…při nákupu jsem si zapomněla doplnit zásoby vína…takže jsem v haj.lu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.3.20 13:36

Tak u nas fakt krize :lol: Pracovala jsem i pri matersky, doma nebyla x let… Zjistila jsem, ze neumim varit. Pect. Jsem marna…Mam skvelyho chlapa i deti, ale byt spolu cely den? Dny? Mesice?
Smarja to uz neumime :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
22.3.20 17:56
@Pantalaimon píše:
@Oleena :mrgreen: tak u nás to má opačný efekt. U nás začíná vládnout chaos a uvolněné mravy, škola je odsunuta až na poslední místo, na neustlaných peřinách chrápe kočka, nádobí se kopí ve dřezu, dát to do myčky je totiž moc práce. Mimino se popelí mezi krámy starších dětí, pojídá zbytky papíru z tvoření. Ale za to máme krásné roušky a 150 papírových květinek do oken :andel:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
22.3.20 18:44

Začal se nám počůrávat pejsek, má i řadu jiných potíží, vypadá to, že se u něj rozjíždí demence. Nosí plínky na doma, i když ho venčíme, on totiž učůrává. Zánět to není. Sháněla jsem pro něj obleček podobný dětskému bodýčku, ale nic takového se neprodává. Pooperační košilka není nic hezkého a ještě je drahá. A protože nechci mít počůraný celý byt, tak jsem koupila včera dětské bodýčko a dnes jsem se pochlapila a místo další roušky jsem ho teď odpoledne přešívala. A jaksi jsem se svým šicím nasazením natolik vyčerpala, že nechám šití roušek na zítra. Asi se šitím živit nebudu. Umřela bych hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20914
22.3.20 19:15

Dobrý den.

Pěkná diskuse! ;-)

Sama teda moc nemám, čím bych vám zvedla náladu… Ale jen jsem vám chtěla říct, že jsme v tom s vámi! ;-) Celá naše redakce je ženská, většina z nás má děti…

Držte se všechny! :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
22.3.20 20:07

@Enmamma hele a co kalhotky pro háravé feny  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
23.3.20 09:08
@Pantalaimon píše:
@Enmamma hele a co kalhotky pro háravé feny :think:

Kalhotky si sundavá, on se pořád mele a skončí to počůranou postelí. Včera večer jsem zjistila, že má počůraný i pelech, tak jsme ho v noci prali. Už má na sobě přešité bodýčko s žirafkami a lvi - je to teď fešák, a nic už počůrané není. On už je i vypelichaný, tak mu aspoň není zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
23.3.20 09:13
@admin píše:
Dobrý den.

Pěkná diskuse! ;-)

Sama teda moc nemám, čím bych vám zvedla náladu… Ale jen jsem vám chtěla říct, že jsme v tom s vámi! ;-) Celá naše redakce je ženská, většina z nás má děti…

Držte se všechny! :mavam:

Petra

Jste skvělé, také se držte. Ze mě se teď stala švadlenka a z přítelkyně Legová královna. Já šiju a ona celé dny staví dětem z Lega na přání, zatímco ony to rozebírají - jsou to trumpety. Takže máme o zábavu postaráno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
23.3.20 22:34

Ja se chtela prihlasit jako dobrovolnik na pomoc senioru a hlidani deti, ale zjistila jsem, ze jsem tehotna :srdce:, tak se ted bojim a trcim doma. Prijdu si sle strasne neuzitecna - nemam stroj, ani latky, takze ani s rouskama nepomuzu. Jsem teda na home office (jsem ucitelka), takze delam s deckama na dalku, ale ani to nejde vzdy tak jak bych chtela (nekomu neco nejede nebo to proste neudela). Tak jsem z toho takova mrzuta, ze nepomaham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí