Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Krrysa píše:
Jak někdo píše dušíky a těhulkování, je tutově v tom, leze to na mozek a takhle se to projevuje![]()
určitě předcházelo tuleníčko s příťou, ovulka a hleník
![]()
Já se omlouvam ale je tu tech diskuzi málo na tohle téma?? to už je jak ve cvokarne
Čumim na to jak tele na nový vrata a nic nevidim, teda vidim _ negativní test
@dituleska Také se omlouvám, ale kdo Tě nutí to číst? Zakladatelka píše, že jí miminko zemřelo, tak se nedivím, že prostě když vidí na testu ducha chce se ujistit i jinde, že se jí to nezdá, že ji potkalo konečně třeba štěstí…
Já tam vidím ducha, tak počkej 4 dny a test si udělej nový z ranní moči. Já měla na prvním testu slaboučký proužek a viděla jsem ho jen já. Za pár dní jsem udělala nový a prožek byl už viditelný. Hodně štěstí.
Ahojky, já mám dobrou zkušenost s digitálním testem od clearblue, stojí sice 200Kč, ale nemusíš lovit duchy a víš na čem jsi =) Jinak něco tam vidím i já =) Držím palce
@Anonymní píše:
Vidíte tam něco, nebo mam halucinace?
Ahoooj, je tam! Jsem na mobilu a když naklonim display, tak se tam ukáže krásně vykontrastovaná… gratuluji maminko. ![]()
@Martina84 Asi tak. Holky, tak prostě buď máte nebo nemáte dvě čárky. Taky nerozumím tomu, proč se to v nových diskuzích řeší stále dokola. žádné duchy neexistují, prostě tam buď je nebo není a to je celé. ![]()
@Douby Možná název příspěvku? Je smutné, že dítě umřelo, nicméně si také nemyslím, že je to nutné řešit takhle. Výsledek se stejně pozná podstatně déle, a přijde mi „jeté“, že to holky řeší takhle časně. Může mít biochemický, zmlklý, atd., ale zároveň může být v očekávání. Nicméně nevěřím tomu, že nějaké ujišťování na emiminu, může mít jakýkoli dopad na budoucí těhotenství ![]()
@skretik Dopad na těhotenství to jistě nemá. Ale nechápu proč někomu vadí, že to sem někdo dá. Pokud mě diskuze dle názvu nezajímá, tak tam nechodím. Pokud mě zaujme název a pak je to něco čemu nerozumím proč lidi řeší nebo mě to „obtěžuje“ tak diskuzi zavřu. Zabere to tak 5 vteřin. Já tady kroutím hlavou nad spoustou témat ke kterému se tady pak nakonec vyjádří snad každej, kdybych do každého měla psát, proč to sem píšou, jakej to bude mít vliv atd. tak asi nedělám nic jiného. Já prostě nechápu, proč někomu vadí, že někdo něco řeší, každej žijeme jinak a máme jiné priority a řešíme jiné témata a problémy.