Holky, je tam něco? nebo halucinace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3110
14.5.15 16:42

Neco tam je, ale je to asi mama test, vid? Ten duchy dela…koupila bych jiny a testla jeste zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.15 16:52

@skretik nikdo te nenuti to cist. Kdyby ti zemrelo mimi, tak mluvis jinak. Pokud mas nejaky problem tak jdi odsud pryc, nikdo te nenuti cist muj prispevek :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.15 17:25

@Majaha ano mamatest, zkusím dalsi o vikendu :) :P

• Citovat
  • Upravit
1598
14.5.15 17:28

@skretik existují,mě se to potvrdilo už 2×. Prostě hladina hcg je zatím tak nízká, že ta čárka je slaboučká, čili duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
14.5.15 17:35
@skretik píše:
Nicméně nevěřím tomu, že nějaké ujišťování na emiminu, může mít jakýkoli dopad na budoucí těhotenství :think:

Psychika je taky důležitá. Tak jí popřej hodně štěstí a pindej jinde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.5.15 19:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
14.5.15 19:30

@Douby Souhlasím s tím, jak jsi to napsala. Přesto; chtěla jsem se zastat Martiny, a zároveň podotknout, že od toho existuje oživování starých diskuzí stejného či podobného tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
14.5.15 19:31

@Litta Nepindám, vyjadřuji svůj názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
14.5.15 19:36

@-Sára No právě. Já rozumím tomu, čemu se tady říká „duch“. Ale chtěla jsem vyjádřit to, že i kdyby tam těch duchů bylo tisíc, tak to vůbec nic neznamená a snažilka se jen stresuje. Protože když si dělá test moc brzy, snadno si lze udělat /plané/ naděje a pak je to trpké zklamání. Kdyby si každá dělala test 14 dní po vynechání prvního dne MS, testování by se snížilo o 50%. Jediný, kdo z tohoto šílenství získává, jsou farmaceutické společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
14.5.15 19:38
@Anonymní píše:
@skretik nikdo te nenuti to cist. Kdyby ti zemrelo mimi, tak mluvis jinak. Pokud mas nejaky problem tak jdi odsud pryc, nikdo te nenuti cist muj prispevek :P

O mě nevíš nic. Tak neříkej kdyby. Nepindám, vyjádřila jsem svůj názor, a mrzí mě, že když není souhlasný, je odsouzeníhodný. Je mi líto, že nejsi schopna přijmout rozdílný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.15 22:51

@skretik no jen me opravdu udivuje, ze kdyz te tak stve muj prispevek, ze jsi ho rozklikla, a mela zapotrebi tady psat komentar;) delej si co chces, ale priste to, co ti vadi radsi nekomentuj ;)

• Citovat
  • Upravit
14110
15.5.15 06:47

Bože, fakt je pravda, že na téma je duch - není duch- je tu milon diskuzí a holky, ketré tam jsou to rády zkoumají..proto je lepší to vložit tam. z názvu diskuze nelze odhalit, o co jde. každopádně gratulovat k tomuto mi přijde hodně předčasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.5.15 07:42

@Krrysa Beru to jako podporu, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.5.15 07:43
@Anonymní píše:
@skretik no jen me opravdu udivuje, ze kdyz te tak stve muj prispevek, ze jsi ho rozklikla, a mela zapotrebi tady psat komentar;) delej si co chces, ale priste to, co ti vadi radsi nekomentuj ;)

Mě neštve Tvůj příspěvek. Z názvu však nelze poznat, o co jde. A pokud nejsi schopná přijmout to za lomítkem, tak nechápu, proč jsi ho tam napsala. Toť vše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.15 06:19

Ahoj holky, tak jsem to dnes dostala :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat