Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neco tam je, ale je to asi mama test, vid? Ten duchy dela…koupila bych jiny a testla jeste zitra.
@skretik nikdo te nenuti to cist. Kdyby ti zemrelo mimi, tak mluvis jinak. Pokud mas nejaky problem tak jdi odsud pryc, nikdo te nenuti cist muj prispevek ![]()
@skretik existují,mě se to potvrdilo už 2×. Prostě hladina hcg je zatím tak nízká, že ta čárka je slaboučká, čili duch.
@skretik píše:
Nicméně nevěřím tomu, že nějaké ujišťování na emiminu, může mít jakýkoli dopad na budoucí těhotenství
Psychika je taky důležitá. Tak jí popřej hodně štěstí a pindej jinde. ![]()
@Douby Souhlasím s tím, jak jsi to napsala. Přesto; chtěla jsem se zastat Martiny, a zároveň podotknout, že od toho existuje oživování starých diskuzí stejného či podobného tématu.
@-Sára No právě. Já rozumím tomu, čemu se tady říká „duch“. Ale chtěla jsem vyjádřit to, že i kdyby tam těch duchů bylo tisíc, tak to vůbec nic neznamená a snažilka se jen stresuje. Protože když si dělá test moc brzy, snadno si lze udělat /plané/ naděje a pak je to trpké zklamání. Kdyby si každá dělala test 14 dní po vynechání prvního dne MS, testování by se snížilo o 50%. Jediný, kdo z tohoto šílenství získává, jsou farmaceutické společnosti.
@Anonymní píše:
@skretik nikdo te nenuti to cist. Kdyby ti zemrelo mimi, tak mluvis jinak. Pokud mas nejaky problem tak jdi odsud pryc, nikdo te nenuti cist muj prispevek
O mě nevíš nic. Tak neříkej kdyby. Nepindám, vyjádřila jsem svůj názor, a mrzí mě, že když není souhlasný, je odsouzeníhodný. Je mi líto, že nejsi schopna přijmout rozdílný názor.
@skretik no jen me opravdu udivuje, ze kdyz te tak stve muj prispevek, ze jsi ho rozklikla, a mela zapotrebi tady psat komentar;) delej si co chces, ale priste to, co ti vadi radsi nekomentuj ![]()
Bože, fakt je pravda, že na téma je duch - není duch- je tu milon diskuzí a holky, ketré tam jsou to rády zkoumají..proto je lepší to vložit tam. z názvu diskuze nelze odhalit, o co jde. každopádně gratulovat k tomuto mi přijde hodně předčasné.
@Anonymní píše:
@skretik no jen me opravdu udivuje, ze kdyz te tak stve muj prispevek, ze jsi ho rozklikla, a mela zapotrebi tady psat komentar;) delej si co chces, ale priste to, co ti vadi radsi nekomentuj
Mě neštve Tvůj příspěvek. Z názvu však nelze poznat, o co jde. A pokud nejsi schopná přijmout to za lomítkem, tak nechápu, proč jsi ho tam napsala. Toť vše ![]()