Holky jsou méněcenné nebo co?

Anonymní
19.12.15 09:47

Holky jsou menecenne nebo co?

Ahoj.Dnes rano jsem byla nakupovat obleceni a mela jsem sebou nasi triletou dceru. Cekame druhe, uz to jde na me videt. Prodavacka mi rika: vidim, ze cekate dalsi a co to bude? rikam, ze holcicka. A ona: to nevadi, hlavne at je to zdrave. Chapete to? :pocitac: To je tak debilni komentar, ze to neni mozne. Pritom zrovna v nasem pripade je to tak, ze jsme si s manzelem prali o malinko vice zas holcicku.Mame vybavu na holku a myslime si, ze holky si budou vic rozumet atd. Takze kdyz nam dr.rekl ze to bude zase princezna, byly jsme radi. Zazily jste take takovou pitomou poznamku ohledne ditete? ono na to vlastne ani neni co odpovedet, ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
19.12.15 09:50

Jo ja zase slysela " holky jsou lepsi" idiocie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
19.12.15 09:50

Zažila, asi se to bere, že každý touží mít „páreček“. Ale mě by to teda asi tak nerozhodilo, prostě zbytečná poznámka, nech to plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
19.12.15 09:52

To asi myslela, že jste ti chudáci, co nebudou mít páreček a třeba budou muset mít i třetí dítě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: už jsem taky takové demence slyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
19.12.15 09:55

Hele já zase zažila servírku v restauraci, která doslova slintala závisti, že máme holku (první je teda kluk) ona měla dva kluky. Asi se fakt tak nějak předpokládá, že každý chce parecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
19.12.15 09:56

Podle mě to není o tom, že by holka byla méněcenná, ale o tom, že nebudete mít páreček, který se obecně považuje za ideální stav :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348

To spis asi myslela ze abyste meli parecek ne? Ale tisicileti to bylo tak ze kluk jako pokracovatel rodu byl důležitý. V dnesni dobe je to jedno. My teda mame kluka a spis bych chtela druhyho taky kluka aby si hrali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283

Nám řekl tchán, když jsme mu oznámili, že to bude holka něco v tom smyslu, že kluk by byl lepší…to teda jako nevim v čem…a dost,,kamarádů" nám to říká taky…přitom my se těšíme na holčičku…lidi jsou fakt dementní a neví co říkají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
19.12.15 09:58

Oni nemají co říct tak žvaní hovadiny. když jsem byla potřetí těhotná tak zase a to je chtěné jo? Holčička? no konečně co po dvou klukách :roll: jak neni páreček tak je to fakt neštěstí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
19.12.15 09:58

Anonymní přesně jak píšou holky, jde o to, že nebudete mít holku a kluka. Úplně stejné reakce by ses dočkala, kdybys měla kluka a čekala dalšího.
Přijde mi, že spousta lidí bere jako „normu“ mít 2 děti - kluka a holku. Myslím, že s tímhle se setkala většina žen v těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
19.12.15 09:59

Tak u me naprosto stejna situace. Mam chlapecka a druheho na ceste. Uz jsem nekolikrat slysela " druhyho kluka? To je blby co?" Nebo " no tak hlavne aby to bylo teda zdravy…" nebo jeste lepe " treba to vyjde napotreti". :nevim: Co si o tom myslet? Proste idiocie :lol:

Příspěvek upraven 19.12.15 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.12.15 10:03
@Anonymní píše:
Ahoj.Dnes rano jsem byla nakupovat obleceni a mela jsem sebou nasi triletou dceru. Cekame druhe, uz to jde na me videt. Prodavacka mi rika: vidim, ze cekate dalsi a co to bude? rikam, ze holcicka. A ona: to nevadi, hlavne at je to zdrave. Chapete to? :pocitac: To je tak debilni komentar, ze to neni mozne. Pritom zrovna v nasem pripade je to tak, ze jsme si s manzelem prali o malinko vice zas holcicku.Mame vybavu na holku a myslime si, ze holky si budou vic rozumet atd. Takze kdyz nam dr.rekl ze to bude zase princezna, byly jsme radi. Zazily jste take takovou pitomou poznamku ohledne ditete? ono na to vlastne ani neni co odpovedet, ne?

Rozumím ti, taky by mě to naštvalo :hug:
Mi s manželem, pokud budeme mít ještě jedno dítě, tak bychom zase raději holčičku, jednu už máme doma a je to kouzelná princezna, takže klidně i podruhé :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit
853
19.12.15 10:04

Hm, tak když jsme zauvažovali nahlas před tchánem, že bysem možná ještě třetího mrnouse, tak řekl památnou větu: vŽDYTTO NEMÁCENU, BEZTAK TO ZASE BUDE HOLKA. Ale mě tím nedostane, at si mele co chce. On má takových keců plnou hlavu a pusu, takže mě to nerozhodí. No a lidi obecně plácají fráze, možná i někdy já něco plácnu, co se až tak nehodí…takové věci mě ale nechávají klidnou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
19.12.15 10:14
@Anonymní píše:
Ahoj.Dnes rano jsem byla nakupovat obleceni a mela jsem sebou nasi triletou dceru. Cekame druhe, uz to jde na me videt. Prodavacka mi rika: vidim, ze cekate dalsi a co to bude? rikam, ze holcicka. A ona: to nevadi, hlavne at je to zdrave. Chapete to? :pocitac: To je tak debilni komentar, ze to neni mozne. Pritom zrovna v nasem pripade je to tak, ze jsme si s manzelem prali o malinko vice zas holcicku.Mame vybavu na holku a myslime si, ze holky si budou vic rozumet atd. Takze kdyz nam dr.rekl ze to bude zase princezna, byly jsme radi. Zazily jste take takovou pitomou poznamku ohledne ditete? ono na to vlastne ani neni co odpovedet, ne?

Z toho si nic nedělej, lidi jsou prostě…všelijací :mrgreen: mě se zase ptají jestli mám děti od stejnýho zploditele, jsou od sebe 8 let. :nevim:

Příspěvek upraven 19.12.15 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.12.15 10:15
@Anna766 píše:
Z toho si nic nedělej, lidi jsou prostě…všelijací :mrgreen: mě se zase ptají jestli mám děti stejnýho zploditele, jsou od sebe 8 let. :nevim:

8o ty jo, to je fakt síla teda :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová