Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, odkud máte plavky? Mam postavu presypacich hodin, možná hrušku, prostě široké boky, břicho ne nejpevnejsi, drobet zadek a stehna, prsa tak dvojky. V oblečení to není taková tragédie, ale dneska jsem byla v obchodaku kupovat plavky a prostě tragedie
Kde nakupujete vy, jaké plavky vam sluší? Diky ![]()
Kupuju v bonprixu, vybírám stahovací vysoký kalhotky a podprsenku zvlášť. Objednám třeba patery, doma vyzkouším a nesedící vrátím. Jinak třeba triolla a astratex, postup stejný.
Asos.com, pak dlouho nic
a pak Bonprix nebo Astratex. Jen v Asos totiž seženu podprdu G a k tomu pasující spodek vel 40… jinak musím kupovat zvlášť nebo dvoje plavky ![]()
Astratex- já musím mít zase velkej horní díl a kalhotky malý
a tam se to dá hezky nakombinovat.
Kalhotky v lindexu, vršek kde zrovna je pěkný, takko, bonprix, f&f, celodilny mám z bonprix.
@suzka1 píše:
Holky, odkud máte plavky? Mam postavu presypacich hodin, možná hrušku, prostě široké boky, břicho ne nejpevnejsi, drobet zadek a stehna, prsa tak dvojky. V oblečení to není taková tragédie, ale dneska jsem byla v obchodaku kupovat plavky a prostě tragedieKde nakupujete vy, jaké plavky vam sluší? Diky
naposled jsem nakoupila v Primarku… mám vršek a spodek jinou velikost, ještě větší prekérka
musím teda tam kde prodávají dvoudílné zvlášt, jednodílně mi většinou nesedí nikde…
@suzka1 letos jsem sehnala pěkně v Tescu, úplnou náhodou..jinak Bonprix, ale tam je to na dlouhý proces, pokud netrefím, takže většinou kupují dvě velikosti..
@lucynka25 píše:
@suzka1 letos jsem sehnala pěkně v Tescu, úplnou náhodou..jinak Bonprix, ale tam je to na dlouhý proces, pokud netrefím, takže většinou kupují dvě velikosti..
Bonprix poslední dobou hodně zrychlil dodávky, když zaplatím přes kartu, je to doma na třetí den