Horor, nevím název, poraďte prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9970
4.4.14 13:23

@irca.s to je stopro ono… na ten název jsem si vůbec nemohla vzpomenout :mrgreen:
Tak snad jsi zakladatelce udělala radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
4.4.14 13:26

@Komteska80 no jo akorát si teda nevybavuju že by tam byl nejaký šašek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
4.4.14 13:33

@irca.s byl.....seděl tam v tom křesle.
Ta máma dětí je přece sbírala a studentka vyfasovala zrovna ten pokoj, kde všichni ti klauni byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
4.4.14 13:36

@Komteska80 ajoooooooooo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.4.14 14:45
@irca.s píše:
http://www.csfd.cz/…anger-calls/ anebo předělávka z roku 2006 na lince je vrah…nic jiného mě nenapadá podle tvého popisu

Jasný, tohle asi bude ono. Juknu na to, kde stáhnout :D. Kuji. Jinak, já si nepustila nic, vytuhla jsem s malou, teď jdeme ven :kytka:. A díky za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.4.14 14:00
@kaczka89 píše:
@sisi 1111 Tipy na horory: Hrůza v Connecticutu 1,2, V zajetí démonů…

Horor - v zajetí démonů bych ráda viděla, ale je to novinka, čili asi nikde nestáhnu, že :(? Jde to ještě v kinech? Dívala jsem se na film Ďábel v těle, tak to je masakr, do toho mi začal zvonit mobil - málem jsem dostala infarkt, ještě, že prcek spí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
9.4.14 18:09

@sisi 1111 Už to stáhneš, já to mám taky :) Jen třeba na ulozto už to dost mažou, tak to chce hledat i jinde. Ďábel v těle je dobrý no. Nebo dobré je i v Moci ďábla (myslím, že tak se to jmenuje-je to o holce, kterou posedne démon a pak kněz je souzený co vymítal a je to podle pravdy) nebo Obřad s Hopkinsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.4.14 18:24
@kaczka89 píše:
@sisi 1111 Už to stáhneš, já to mám taky :) Jen třeba na ulozto už to dost mažou, tak to chce hledat i jinde. Ďábel v těle je dobrý no. Nebo dobré je i v Moci ďábla (myslím, že tak se to jmenuje-je to o holce, kterou posedne démon a pak kněz je souzený co vymítal a je to podle pravdy) nebo Obřad s Hopkinsem

Kde jsi stahovala Ty? Já běžně stahuju právě na Uloz.to, ale není to tam :,(. Jinak ty ostatní už jsem taky viděla, ty jsou taky super hustý :cert:. Mám horory děsně ráda, takovej relax, když mám freečko a maličká mi usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
9.4.14 19:33

@sisi 1111 myslm na fastshare cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie