Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@irca.s to je stopro ono… na ten název jsem si vůbec nemohla vzpomenout ![]()
Tak snad jsi zakladatelce udělala radost ![]()
@Komteska80 no jo akorát si teda nevybavuju že by tam byl nejaký šašek ![]()
@irca.s byl.....seděl tam v tom křesle.
Ta máma dětí je přece sbírala a studentka vyfasovala zrovna ten pokoj, kde všichni ti klauni byli.
@irca.s píše:
http://www.csfd.cz/…anger-calls/ anebo předělávka z roku 2006 na lince je vrah…nic jiného mě nenapadá podle tvého popisu
Jasný, tohle asi bude ono. Juknu na to, kde stáhnout
. Kuji. Jinak, já si nepustila nic, vytuhla jsem s malou, teď jdeme ven
. A díky za příspěvky
@kaczka89 píše:
@sisi 1111 Tipy na horory: Hrůza v Connecticutu 1,2, V zajetí démonů…
Horor - v zajetí démonů bych ráda viděla, ale je to novinka, čili asi nikde nestáhnu, že
? Jde to ještě v kinech? Dívala jsem se na film Ďábel v těle, tak to je masakr, do toho mi začal zvonit mobil - málem jsem dostala infarkt, ještě, že prcek spí ![]()
@sisi 1111 Už to stáhneš, já to mám taky
Jen třeba na ulozto už to dost mažou, tak to chce hledat i jinde. Ďábel v těle je dobrý no. Nebo dobré je i v Moci ďábla (myslím, že tak se to jmenuje-je to o holce, kterou posedne démon a pak kněz je souzený co vymítal a je to podle pravdy) nebo Obřad s Hopkinsem
@kaczka89 píše:
@sisi 1111 Už to stáhneš, já to mám takyJen třeba na ulozto už to dost mažou, tak to chce hledat i jinde. Ďábel v těle je dobrý no. Nebo dobré je i v Moci ďábla (myslím, že tak se to jmenuje-je to o holce, kterou posedne démon a pak kněz je souzený co vymítal a je to podle pravdy) nebo Obřad s Hopkinsem
Kde jsi stahovala Ty? Já běžně stahuju právě na Uloz.to, ale není to tam
. Jinak ty ostatní už jsem taky viděla, ty jsou taky super hustý
. Mám horory děsně ráda, takovej relax, když mám freečko a maličká mi usne.