Hovězí pro tříleťáka :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
7.10.15 14:15

@alviola děkuju! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.10.15 14:16

@ousk1 potřeba je všchno maso, bílé by mělo tvořit jen půlku celkovýho podílu masa, takže kuře, krůta, králík, jehně, tele, vepřový a hovězí…
jo jinak hovězí, ketrý je běžně dostupný v krámě ( i u řezníka) je a bude tuhý, protože není vyzrýlý a ještě je z těch cghuděr z kravína, co celej život jen dojej a čichaj čpavek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.10.15 14:16

Nebo jestli máš přístup ke kvalitním hovězím játrům, tak si nadělej játrové knedlíčky do zásoby - všechny děti, co u nás kdy jedly, baštily polívku s játrovýma knedlíčkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.10.15 14:18

@Krrysa
Chuděry z kravína, co celej život dojej, se na maso neprodávají, ne?
Jinak vyzrálé hovězí je opravdu o něčem jiném, ovšem ta naše potvora ve svém plivacím období i vyzrálé bio hovězí rozvařené do mrtě hodinu žvýkala a pak stejně tajně vyplivla do květináče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.10.15 14:19

@Krrysa :) kupuju z mladýho býčka..teda údajně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.10.15 14:20

@robínek právě :-( většinou beru fakt pěkné maso, snažím se rošťěnou a svíčkovou a stejně.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
7.10.15 14:21

@ousk1 necetla jsem diskuzi, tak nevim, zda to tu uz nepadlo, ale zkusila bych hasi, jako dite a vlastne i ted jsem ji milovala. Hovezi uvaris, rozemeles, hodis na zlehka osmahnutou cibulku, klepnes vejce, pripadne pridas trosinku vyvaru. K tomu brambor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.10.15 14:21

@robínek sfíńa :mrgreen: a co myslíš, že se dostne do krámu? v kravíně je průměrný věk krávy 4 roky a pak šup a jatka a šup do krámu…
@ousk1 z mladýho býčka ok, ale pokud to není alespoň 10 dní někde na háku, tak i mladej bude tuhej :mrgreen:
můžu říct, že i třeba 8mi letá kráva masnýho plemene, ketrá se ceelj život pae, pak se porazí a maso nechá vyzrát, tak je úplně luxusní.. ta 4 letá z kravína je úděsná vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.10.15 14:22
@ousk1 píše:
@robínek právě :-( většinou beru fakt pěkné maso, snažím se rošťěnou a svíčkovou a stejně.. :-(

Nezoufej a nenuť mu to ;) Dneska ten náš plivník stojí u mražáku a dožaduje se nějaké flákoty k obědu, ideálně hovězí… Těším se, až bude v pubertě, třeba přijde s tím, že bude vegetarián :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.10.15 14:23

@Eemii tomu říkám rada :palec: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.10.15 14:24

@robínek my teda plivníky nevedeme.. u nás je to takhle : co jste dělaly s tatínkem? zabíjely prasátka… :mrgreen: a ještě chchem zabít husu k obědu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.10.15 14:25
@ousk1 píše:
@robínek právě :-( většinou beru fakt pěkné maso, snažím se rošťěnou a svíčkovou a stejně.. :-(

když budeš brát přední maso, alepoň bude plivat maso za třetinu peněz :mrgreen: kupovat jen svíčkovou se musí prodražit jako svině, ale na mě jsou tyhle masa taky suchý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.10.15 14:26

@robínek :) můj starší syn má osmnáct a taky do něj teď maso jede po kilech :-) ale on teda nebyl plivací dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
7.10.15 14:27

Mně starší ty suchý masa právě taky plive. I kuřecí prsa. Jsou jí 4 a zatím ji to nepřešlo :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.10.15 14:27

@Krrysa tak nemáme hovězí každej den, že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí