Hrabe mi? Nevim, co se stalo.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2933
15.12.18 11:58

No pokud máte takové problémy v těhotenství, tak to teda nechci vědět co vaše muže čeká po porodu :-D těhotenství je opravdu ta nejjednodušší část, ale třeba budete mít štěstí a budete mít bezproblémová miminka. U nás to bohužel tak nebylo, od narození problémy s bříškem, blinkanim, kakanim a nespanim a to jsou teprve problémy, když to malý trpi, vy mu chcete strašně pomoct, ale nejde to. Já preziju cokoliv, ale hrozně trpím, když moje miminko něco trápí nebo bolí a brečí bolesti. Dneska v noci se mi málem udusila zvratkama, ještě že jsem byla zrovna vzhuru, to jsou teprve nervy. Užívejte těhotenství, pak přijdou daleko větší starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
15.12.18 15:21

@Zoe1
Těhotenství je to nejjednodušší 8o To může napsat jen ten, komu celou dobu nic není :lol:
Já momentálně prožívám třetí těhotenství a procházka růžovým sadem to opravdu není. Už jen stres po nalezení dvou čárek, jesli bude vše v pořádku není příjemný. A pak přijde zvracení, kdy hubnu, nejím, nepiji (mimochodem před pár dny jsem se také dusila zvratky). Celé trvá do 14 týdne a to můžu říct, že počítám dny i hodiny, kdy budu mít další týden za sebou. No a po nevolnostech přijde pálení žáhy, bolesti zad, brnění, kyčle atd.. Celé to tady vypisovat nebudu, určitě každá máme načteny těhotenské problémy.

Všichni to nemáme stejně, pro jednoho je těžší těhotenství, pro druhého péče o dítě. Já zase nevidím problém v tom se starat o miminko. A to jsme také zažili problémy jako nemožnost kojit, alergii na mléko, ekzémy, bolesti bříška a dokonce úraz s hospitalizací. To ale člověk všechno zvládne, protože je fyzicky fit a dítě mu dává obrovskou sílu. V těhotenství jsme ovlivněny hormony, které nepřekonáme, ani kdybych se zbláznily.. A o to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí