Hračky - dárky, na které vzpomínáte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22948
22.10.18 22:03

@řeřicha jee furbyho jsem taky chtela a nikdy neměla :,( ale kamarádka mi ho apsonň půjčovala :palec:

jooo dostihy :srdce: na ty jsem zapoměla

@a12 já jí měla ještě nedávno, než jí dcerka dodělala :cert: a neteř když byla malá z ní měla hrůzu, jak byla větší jak ona :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.10.18 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.10.18 22:04

@řeřicha jéé to je krásné téma. Já milovala plyšáky, deskové a karetní hry a puzzle. Nejvíc si vybavuji hry z Pohádky do pohádky, žížalky a člověče nezlob se. To už se mnou ani nikdo nechtěl hrát :lol: a z karetních her žolíky s babičkou, na to doteď vzpomínám.

• Citovat
  • Upravit
316
22.10.18 22:06

@řeřicha knížky o zuzance se líbí i mým dětem, ale už mám jen jednu. Nevíte náhodou, kde bych je mohla sehnat? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
22.10.18 22:07

Já z dětství milovala sevu a chevu stavebnici. Já když vidím dneska některé ty hračky tak děs.. až naše děti dospějí a budou mít děti, tak to už budou hračky jen samí roboti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61146
22.10.18 22:07
@Lalelale píše:
@řeřicha jéé to je krásné téma. Já milovala plyšáky, deskové a karetní hry a puzzle. Nejvíc si vybavuji hry z Pohádky do pohádky, žížalky a člověče nezlob se. To už se mnou ani nikdo nechtěl hrát :lol: a z karetních her žolíky s babičkou, na to doteď vzpomínám.

Puvodni z pohadky do pohadky porad mam :srdce: ale mam dva kluky, mladsi je rocni takze to nic a starsiho to nebavi :cert:
Ale ony tam ty papirovy postavičky v tech stojankach uz ani nedrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61146
22.10.18 22:08

Segra mela zuzanku a ja martinku, cetla jsem je porad.. Asi si je zas nekdy prectu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
22.10.18 22:09

Já milovala barbiny, auta na dálkové ovládání, pak všechny možné deskové hry, nicméně co umím číst tak mě vždycky potěšily nejvíc knížky :lol: vždycky sem si přála lego, ale to sem nikdy nedostala (aspoň ne nějakou větší sadu, že které by se dalo něco udělat podle fantazie) takže to si teď vynahrazuji u syna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.10.18 22:09

Otec delaval 1993-95 v Nemecku, aby vydelal na barak. Vozil nam Barbiny, sladkosti atd., ktere tady moc sehnat neslo. Vzpomenu si casto, kdyz vidim ty dnesni panenky.

Příspěvek upraven 22.10.18 v 22:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.10.18 22:10
@řeřicha píše:
Tak jsem si prošla katalog Dráčiku (vánoční, 120 stran) a téměř nic mě nezaujalo. Děti mám malé (4 a 1,5 roku), dárků koupíme jen pár, víceméně to mám vymyšlené. Stejně mě překvapilo, že mě nic nenadchlo.
Tak jsem přemýšlela, co bych asi chtěla, co jsem měla ráda, na co z dětství vzpomínám… co byly ty TOP věci, co bych si přála i dnes.
Určitě bych chtěla lego (to jsem chtěla a dostávala každé Vánoce… a milovala). Pak jsem milovala bárbíny (hrála jsem si celé hodiny, snad ještě ve 12-ti letech). Knížky o Zuzance, Heidy. Kazety s Dádou Patrasovou. Později mikroskop, pak walkman.
To byly moje top věci, ke kterým mám dodnes vztah, mám je schované (i ty kazety, co už dnes ani nemám kde přehrát :mrgreen: ) a asi je budu mít schované i v důchodu :oops:.Na co vzpomínáte vy? S čím jste si vyhrály? Maji vaše děti podobný vkus?
Člověče nezlob se s obrázky, neznačková stavebnice a la Lego, ze které šly stavět domečky, Kloboučku hop, domek pro panenky, co šel zasunout pod válendu, hadrová panenka, co jsem si sama ušila, později Barbie. To mi bylo 13. Nic z toho se mi nedochovalo mimo stavebnice, ta zůstala u babičky. Kazety přehrávané na „dvojčeti“ jsem vyházela, schovávám z nostalgie pár videokazet. Úplně první film, co jsem viděla na videu, byl Hříšný tanec nadabovaný jedním hlasem :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.10.18 22:11
@a12 píše:
Puvodni z pohadky do pohadky porad mam :srdce: ale mam dva kluky, mladsi je rocni takze to nic a starsiho to nebavi :cert:
Ale ony tam ty papirovy postavičky v tech stojankach uz ani nedrzi

legenda! já milovala figurku bílé paní, to jsme se se sestřenkou byly schopné pomalu poprat :mrgreen: dokonce jsem nedávno viděla, že se ta hra pořád dá koupit na eshopech

• Citovat
  • Upravit
53518
22.10.18 22:11

A samozřejmě Mončičák! Jak jsem mohla zapomenout :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.10.18 22:16
@a12 píše:
Papirovy panenky :srdce:

Ty jsem nedavno dostala pro decka. Taky se jim to libi, ale nemaji velkou sbirku. Jsem jim rekla, ze si maji oblecky vyrobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
22.10.18 22:17

@Kelsey my sme si je kreslily samy a oblečků měli hromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.10.18 22:18

Barbina, hlavne ta s konem :mrgreen: Lego, plysaci vseho druhu, hra Dostihy a sazky, kazety s pohadkou Broucci od Karafiata, kreslene knizky Heidy, devcatko z hor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
22.10.18 22:36

Nejvíc mi utkvěla v paměti barbína (tu jsem si přála snad půl roku dopředu a Ježíšek ji fakt sehnal :) ), pak taková malá plechová kuchyňka a panenka černoška. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí