Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak ten kohoutek je teda úžasný, asi si taky objednám:) Dík za tip
No moc hraček nemaj, to je pravda. Je mi jedno jestli je to uživí, ale hračky jsou to úžasný. Mně se teda líbí. Kolikrát je lepší méně a kvalitní, než více a na nic, že ano. Tak jdi nakupovat k Vietnamcum. Tam mají výběr
Pro mě je důležitý, že vím, že jsou ty hračky testovaný a bezpečný pro moje dítě.
No tak už mám taky objednáno, jak ten kohoutek, ten mi příjde asi nejlepší, tak i ten veselý míček ,tak jsem zvědavá, jaký bude mít úspěch:) Rozšiřovat výběr prý budou až po novém roce. Tak se pak zas kouknu, co jim přibude
Tak to je dobře, tak to se taky kouknu. Kdy Ti napsali, že ty hračky pošlou?
psali, že v polovině října, a že prý to můžu taky zaplatit později. No tak snad to opravdu příjde:)
Já už jsem to taky zjistila. Napsali mi, že tím jak je to prostě nové v ČR (a vlastně i to teď teprve přichází do Evropy), tak nemohou mít hned všechny druhy hraček a hlavně to taky nějakou dobu trvá než to sem dorazí. Myslím, že až budou mít plny sklady, tak budou posílat hned. Uvidíme. Myslím, že jsou to výborné hračky pro novorozeňata a pro kojence. Už se těšim až to dorazí. Prosím Tě, řekneš mi pak jak to vypadá to co sis objednala, jo?
Taky jsem to objevila a teď několik dní pátrám po kamenném obchodě, kde by to měli. Nechce se mi platit poštovné.
prcekk píše:
Taky jsem to objevila a teď několik dní pátrám po kamenném obchodě, kde by to měli. Nechce se mi platit poštovné.
v kameným obchodě to nenajdeš… vzhledem k tomu, že tohle bude výhradní dovozce do ČR
Možná až časem, ale ne dřív, než to oni objednaj sem do České republiky…
My jsme objednali nad 1500, budem to mít taky bez poštovnýho, brala jsem to na dobírku, takže zaplatím, až to přijde… ![]()
Spoustu věcí…
ten kohoutek, fontánu, hrací tašku a nějaký ty sety hraček pro mimča, myslim ještě ten balón do kočárku… ![]()
Teď mi ještě poslali poděkování a volnou vstupenku na veletrh hraček:) JO a holky, když už jsme u těch hraček, tak jsem si objednala takovou super kostku http://www.alextoys.cz/…acka-kostka/. Možná se vám bude taky líbit. Přišlo mi, že je fakt dobrá, je docela velká a děti se pak na ní můžou učit jak zapínat knoflíky, šněrovat, zapínat zips a tak, šustí, štěrká, je krásně barevná. Fakt mně mile překvapila.
kate02 píše:
Spoustu věcí…ten kohoutek, fontánu, hrací tašku a nějaký ty sety hraček pro mimča, myslim ještě ten balón do kočárku…
Myslíš ten létající balón? Ten se mi taky líbí. Ty čekáš druhý mimi?
DášaMáša píše:
Teď mi ještě poslali poděkování a volnou vstupenku na veletrh hraček:) JO a holky, když už jsme u těch hraček, tak jsem si objednala takovou super kostku http://www.alextoys.cz/…acka-kostka/. Možná se vám bude taky líbit. Přišlo mi, že je fakt dobrá, je docela velká a děti se pak na ní můžou učit jak zapínat knoflíky, šněrovat, zapínat zips a tak, šustí, štěrká, je krásně barevná. Fakt mně mile překvapila.
Kdo ti poslal vstupenku? Kostka mě taky na první pohled nadchla. Ale myslím, že se dá využít tak na to štěrchání a šustění. Někde jsem četla, že by se dítě mělo učit zapínat zip, knoflíky na sobě a hlavně vázat tkaničku na botě své. Když se to naučí takhle někde na něčem jiném, tak to prej pak neumí na své botě, ale jen na cizí
Nevim no. V kolika letech by si děti měly umět zavázat tkaničku?