Hrozná závist

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
19.6.12 08:58

Dlouho jsem nemohla otěhotnět(2 IUI, 2 IVF, několik KET). Nenáviděla jsem všechny těhotné, zvláště kamarádky, které na to skočili a bylo to hned…Ne, že bych jim to nepřála, ale ty jejich keci typu…a co vy…kam to ten tvůj manžel s…nechceš zapůjčit mého chlapa???
Fakt mi bylo hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
19.6.12 09:02

@ivodička tak kamarádky s takovejma kecama bych nenáviděla taky, bez ohledu na otěhotnění. Sorry, ale to jsou slépky obecné neempatické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.6.12 09:06

@Knihomyš Už mě unavovalo vysvětlování a své návštěvy v CARu jsem pak už prostě tajila a dělala, že jsem se na to vykašlala. Bylo to hrozné nemoct se svěřovat, jen určitým lidem. Ještě že tu máme E-mimino :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.12 09:09

@ivodička
To je strasne, jetsli ti tohle rikaly kamaradky.
O takovyhle vecech se nezertuje, to je priserny.

Kazdopadne zakladatelce preju, at se ji povede. A myslim, ze ej to prirozene, ja taky zavidim ty miminka. Taky bych ho chtela. Zavidim svagrovy synovce, kdyz jsem dozvedela, ze e tohetna, tak jsem brecela a dlouho jsem se na nej nechtela jit podivat. Je to blby, ja vim, ale proste ta psychika je desna.

• Citovat
  • Upravit
likyUK
19.6.12 09:13

@ivodička - taky jsem vsem tvrdila, ze chceme zustat „stastnym bezdetnym parem“- dle jakesi studie jsou pry bezdetne pary stastnejsi… a doma jsem pak brecela do polstare…

• Citovat
  • Upravit
14047
19.6.12 09:47
@chelsea001 píše:
Já před ní dělám jakoby nic, mám pak za ní přijet do porodnice, ale vůbec nevím jestli to dám, je to jak na potvoru, všichni kolem mě rodí, jsou těhotné a já musím jen čekat a čekat na výsledky z genetiky. Kdyby už jsme se mohli snažit, ale bůh ví kdy to bude :-(

v metriku dite mas…nebo spatne vidim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.6.12 09:48

Tak mi teď psala, že je na světě, moc ji to přeju, ale… No nic nějak se s tim musím vypořádat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.6.12 09:48

Tak mi teď psala, že je na světě, moc ji to přeju, ale… No nic nějak se s tim musím vypořádat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.6.12 09:49

Ano to mám, ale chtěli jsme další a prostě nechápu, že to teď nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.6.12 09:52
@likyUK píše:
@ivodička - taky jsem vsem tvrdila, ze chceme zustat „stastnym bezdetnym parem“- dle jakesi studie jsou pry bezdetne pary stastnejsi… a doma jsem pak brecela do polstare…

Tak přesně vím, jak ti asi bylo.
Ale já mám už dnes po dlouhém boji 2 prcky z IVF-KET. Spoustu lidí okolo mě to neví, jak jsem vlastně otěhotněla a já jim to neříkám. Akorát manžel neustále poslouchá, zda jsou děti jeho :) Ale on ví, že ano, tak to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.6.12 09:55

@chelsea001 A první dítko máte bez problémů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
19.6.12 10:01

Chelsea - tvoje pocity znám. Moje švagrová otěhotněla poprvé, když já byla týden po mimoděložním těhotenství, o tom, že čeká druhé dítě, jsem se dozvěděla, když jsem zjistila, že nám nevyšlo 1. IVF. Takže tak. Taky se u mě dostavila sebelítost a podobně. :cert:
ALE, prosím, uvědom si, že spousta ženských by s tebou měnila, protože doma jedno dítě máš. Já už taky patřím mezi šťastlivce, i když se 3 roky marně snažím otěhotnět a pořídit sourozence. Je třeba trochu pokory k tomu, že nám bylo dopřáno to, co třeba ostatním ne. Fakt se považuju za dítě štěstěny a jestli bude druhý dítě??? :nevim: Těžko říct, vzdávat se asi nebudu, lítám po doktorech, čeká mě operace. Ale jak říkám, je třeba se s pokorou smířit s tim, co mi osud nadělil a že toho nebylo málo, když mi byla dopřána zdravá dcera.
Radím, oklepej se, zajdi za kamarádkou, taky jí asi není lehko, pokud je to dobrá kamarádka, svěř se a zkousni to. V životě nás možná čekají horší věci. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.6.12 10:05

Já jedno dítě z IVF-KET měla a druhé jsem si přála stejně moc, jako to první a další IVF jsem prožívala také dost. Moc jsem chtěla pro syna sourozence. Je pravda, že už mě asi někdo nahoře vyslyšel a dítě mi dal, ale i tak jsem prostě druhé chtěla a moc jsem si ho přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
19.6.12 10:09

Ivodička - u mě je to tak, že druhý dítko bych taky strašně ráda, touha je stejně silná, jako při prvním, ale ten neúspěch už je lidštější. Jsou prostě věci, který lze ovlivnit dost těžko, jako třeba početí. Poslední slovo i při IVF má prostě příroda a asi mi není přáno. Ale já už se tím odmítám trápit a užírat, považuju se za šťastnou ženu - mám zdravou dceru, pohoda manžela, domek, chtít víc beru jako nenasytný rouhání. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.6.12 10:16
@chelsea001 píše:
Ano to mám, ale chtěli jsme další a prostě nechápu, že to teď nejde

měla jsem to stejně, první se podařilo ani v podstatě nevíme jak, proto jsme problémy u druhého nečekali a ejhle byly jak se samotným otěhohotněním a když už se to konečně podařilo, bylo z toho zt :roll:

na druhé dítě se nás ptali všichni tak rok zpět a my se naučili říkat, že druhé nechceme :nevim: i když to vůbec nebyla pravda, většinou nám to i věřili

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex