Hubené dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
25.11.14 13:38

@brumik7 Je to prakticky čistý maltodextrin (naštěpený škrob), dá se to namíchat prakticky do čehokoliv a zvýšit tak kalorický obsah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
25.11.14 19:26

@veeeraf Také mám doma hubeňoura 21 m, 86 cm, 1O,9 kg. Ale je v pohodě, veselá, vypadá zdravě, lítá jako čert, takže to vůbec neřeším. Jí málo, ale skoro všechno. Když mám pocit, že jí ještě méně, než obvykle, dávám jí různé kalorické bomby ;) Řídila bych se tím, jakým dojmem působí dítko celkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.12.15 21:27

Jezis to je zase rada, davat ji vic jist :roll:
Tohle jsem mela v zaznamech u detske dr taky, jako male mi vyhrozovali porad kapackama a podobne. Moje obvodacka k tomu mela dobry pristup, kdyz mamce rikala, ze pokud dite neomdliva, neni mu blbe a je aktivni, hraje si atd, neni potreba dite nutit. Ono si rekne co potrebuje, sama rikala, ze nektery deti proste fungujou na neviditejnej pohon, jsou neunavitelny a pritom nic neji.
Pokud je tvoje holcicka spokojena a je aktivni, nelamala bych to pres koleno, nutit ji ji muze jen do budoucna ublizit (v puberte…)
Nebo v lekarne prodavaji drinky na pibirani, chutna to jako dobry cokomlicko a podobne, tak to ji zkusit davat, pokud mas strach, ze by mela malo zivin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.17 15:56

Dobrý den Mám 19 měsíční holčičku, a moje otázka je jestli je něco po čem by mohla trošku přibrat, v 19 měsících má pouze 9 kilo jídlo mi papá ale vůbec mi nepřibírá je hrozně hubenoučká :-( docela mě to trápí budu moc ráda za každou vaší radu Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
9.2.17 15:59
@Radka123456 píše:
Dobrý den Mám 19 měsíční holčičku, a moje otázka je jestli je něco po čem by mohla trošku přibrat, v 19 měsících má pouze 9 kilo jídlo mi papá ale vůbec mi nepřibírá je hrozně hubenoučká :-( docela mě to trápí budu moc ráda za každou vaší radu Děkuji :-)

No a kolik měří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.17 16:03

86 cm máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.17 17:09

Dobrý den Mám 19 měsíční holčičku, a moje otázka je jestli je něco po čem by mohla trošku přibrat, v 19 měsících má pouze 9 kilo jídlo mi papá jak kdy mi sní plnou mystičku jinak že by byla nějaký extra jedlík to se říci nedá. Je hrozně hubenoučká :-( docela mě to trápí budu moc ráda za každou vaší radu Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
10.2.17 10:01

@Radka123456 pokud na ní doktorka neshledává nic zvláštního, tak bych to neřešila. Jako bude drobnější, ale neřekla bych, že je to na závadu. Kluk má asi o 10 cm víc a váží kolem 13,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
10.2.17 10:04
@Radka123456 píše:
Dobrý den Mám 19 měsíční holčičku, a moje otázka je jestli je něco po čem by mohla trošku přibrat, v 19 měsících má pouze 9 kilo jídlo mi papá jak kdy mi sní plnou mystičku jinak že by byla nějaký extra jedlík to se říci nedá. Je hrozně hubenoučká :-( docela mě to trápí budu moc ráda za každou vaší radu Děkuji :-)

Tak jí dávej hlavně to, co jí chutná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 18:05

Děvčata, jdu se zeptat na názor.
Byla tu tchýně a dostala jsem „sprdunk“, že jsou moji synové příliš hubení, až podvyživení, že s tím mám něco dělat. Čekám během večera e-mail s ozdravovnou (je bývalá zdravotní sestra). Neviděla je půl roku a ječela, že za tu dobu oba nechutně zhubli.
Osmiletý má cca 133 cm a 28 kg. Přijde mi takový pěkně měkký a ňuchňací. Spíš mi přijde, že během karantény přibral (když je škola, tak nesnídá, nesvačí, neobědvá, teď jí moc pěkně). Šestiletý má 119 cm a 19 kg. Ten mi přijde úplně v pohodě. Teď jsem mu vyřazovala tepláky, protože mu byly malé v pase (na délku mu byly dobře) a trenky, které ho tlačily. Takže spíš takový kamínek.
Opravdu jsou tak strašně hubení, nebo bába zase přehání?

• Citovat
  • Upravit
2270
6.6.20 18:10
@Anonymní píše:
Byla tu tchýně a dostala jsem „sprdunk“, že jsou moji synové příliš hubení, až podvyživení, že s tím mám něco dělat. Čekám během večera e-mail s ozdravovnou (je bývalá zdravotní sestra). Neviděla je půl roku a ječela, že za tu dobu oba nechutně zhubli.
Osmiletý má cca 133 cm a 28 kg. Přijde mi takový pěkně měkký a ňuchňací. Spíš mi přijde, že během karantény přibral (když je škola, tak nesnídá, nesvačí, neobědvá, teď jí moc pěkně). Šestiletý má 119 cm a 19 kg. Ten mi přijde úplně v pohodě. Teď jsem mu vyřazovala tepláky, protože mu byly malé v pase (na délku mu byly dobře) a trenky, které ho tlačily. Takže spíš takový kamínek.

Tak to kdyby viděla moje děti…Syn 7 roku, 130 cm a 23 kg a dcera 5 let, 122 cm a 20 kg. Nejbuclatejsi je mladší syn, 85 cm a 11 kg, má necelé 2 roky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.20 18:11
@Anonymní píše:

Můj 14 lety má 183 cm a 52 kg, je štíhlý a svalnatý.. Maluch má skoro 6 let, 119 cm a 21 kg a jako v pohodě.. Řekla bych, že budou plus mínus postavou stejní.. Za mě asi babi přehání.. Dřív se obezita brala jako známka toho, že se mají dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
6.6.20 18:12
@Anonymní píše:

Tak záleží i na stavbě těla, 19 kilo ma náš 5 letý na 110cm a přijde mi celkem hubený, ne úplně kostra, ale žádný cvalik rozhodně neni :nevim: nicméně babičkam přijdou hubene všechny děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 18:18

@martina.se @Kriss Tina druhé babičce přijdou oplácaní a říkala mi, že bychom měli začít „krotit“. Tchýně je bývalá dětská sestra, tak prý má srovnání a jsou hubení. Kdybychom byli na jejich obvodě, už bychom byli hlídaní…

@Adelka951 on měl v při 132 cm 23 kg, ale přišla karanténa a 5 kg hore :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
6.6.20 18:21
@Anonymní píše:
@martina.se @Kriss Tina druhé babičce přijdou oplácaní a říkala mi, že bychom měli začít „krotit“. Tchýně je bývalá dětská sestra, tak prý má srovnání a jsou hubení. Kdybychom byli na jejich obvodě, už bychom byli hlídaní…@Adelka951 on měl v při 132 cm 23 kg, ale přišla karanténa a 5 kg hore :mrgreen:

Kravina.. Moji ségru hlídali, ale to už byla fakt kost a kůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí