Hubenost u žen a nezájem mužů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5247
9.11.24 11:10

@Justin Case “ Žena má mít ideální váhu kolem aby vážila o 10kg méně než má výšku nás metr…příklad…171 cm vysoká žena by měla mít 60kg”

Prosim te, nesir tu tyhle bludy, at se to nekdo nechytne. Ja 171 centaku mam a kdybych vazila 60, vypadam jako smrtka, lezou ze me kosti a slachy, jsem neskutecne unavena, bez energie a je mi porad zima (jednou jsem to zkusila a ne, dekuju pekne). Tyhlety pausalni poucky jsou zlo. Jak tu pise @Janča6, zalezi na telesne konstituci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
9.11.24 11:10

Vlivem stresu jsem jsem před pár lety zhubla při 164 cm na nějakých 48 kg a byl to masakr. Vážně hubená až moc. A protože mám kolem sebe super lidi už to u nich vzbuzovalo obavy. No já se uklidnila a přibrala cca na 54 kg možná už mám dokonce trochu víc. A lepší rozhodně lepší! Takže nějakých 36 kg to už je opravdu extrém! A to i v případě, že měříš pod 160 cm. Máš vážný problém. A zájem mužů by měl být to poslední co teď řešíš. Potřebuješ prostě přibrat a celkově začít o svém těle smýšlet jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
9.11.24 12:01

Moje 150cm vysoká dcera má 42kg a je opravdu hubená, má 10let. Neumím si představit u dospělé, a nejspíš mnohem vyšší ženy, o šest kilo méně. O takovou musí stát jen student anatomie nebo hrobař…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14782
9.11.24 12:05
@Janli píše: Více

Moje 13leta neter meri 150 cm a vazi 45 kg. A hubena neni. Myslim, ze ani s 42 kg by nebyla hubena. Stihla ano, hubena urcite ne. Opet, zalezi na telesne konstituci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42729
9.11.24 12:09

Já měřím 172 cm a 60 kg je zlomova hranice, pokud vážím míň, vypadám jako Kostěj Nesmrtelný, lezou mi žebra a pánev, nic hezkyho. Moje kamarádka, o 2 cm vyšší, pri stejné váze vypadá oplácaně, skoro jsem jí neverila, že má jen 60 kg. Ale ona nikdy nesportovala, nemá svaly a má řídké kosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9836
9.11.24 12:11
@Janli píše: Více

To je kus od kusu. Moje 13letá má na 160 cm necelých 40 kg a nijak vychrtlá není. Má zatím dětskou postavu (žádná prsa, žádný zadek), ale je normálně štíhlá, zdravá a plná energie. U dospělé by to bylo málo, ale u dítěte ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
9.11.24 12:11
@Anonymní píše: Více

Lžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
9.11.24 12:25
@verusak.berusak píše: Více

Tolik taky vážila moje sestřenice při anorexii, ona měřila teda 176cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
9.11.24 12:30

Ty jo, to uz jsi kost a kuze, ne? Jako ja jsem hubena mam 175 cm a 56 kilo, ale mam pevnou postavu sportuji, ale i tak min uz bych nechtela, mela jsem i 52 pred ditetem, ale to bylo moc, 36 kilo maji 10 lete deti..mela bys zajit za nejakym odbornikem, ono to bude i zdravitne problém, ta unava apod..pomuzou ti neco nabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
9.11.24 12:35

Ano je to tak, atavismy

Víš to jsou atavismy. Každý myslivec nebo zvěrolékař Ti řekne, že kanec nevleze na příliš hubenou svini (pro adminky - to jsou spisovné výrazy!). Proč? Protože mu příroda napoví, že ta svině je buď nemocná nebo žije tam kde je málo potravy a selata by tudíž asi stejně nepřežila, takže vlézt na ni by bylo jedině plýtvání semenem…

Příspěvek upraven 09.11.24 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
9.11.24 12:37

A jestli mas problem pribrat, protoze nechces a prici se ti to, tak mas vazne mentalni problem a mozna i anorexii..protoze jinak nechaou, ze uz to neresis, zhubni jeste trochu a budes mit uz vazne zdravitni problemy. Zkus se obratit sem:
http://www.anabell.cz/ chlapi ted neres, vyres hlavne sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
9.11.24 12:42
@Janča6 píše: Více

Je to tak, mam 175 a 56 kilo a jsme stihla, ale pevna a ne vychrtla, mozna proto, ze sportuji..unavena nejsem, naopak, mam hrozne energie, i dost jim, ale zdrave e dost a ibcas i neco nezdraveho to jo, nicmene mam plno sportu, spaluju..ale znama ma podobne miry, ma tusim kolem 174 cm a 55 kilo a vypada hrozne vychrtle a tak az nezdrave, ona teda nesportujena poradvdrzi nejake hkadovky, ona je jen hubena, takova kostra vytahla, nema zadnou svalovou hmotu, mizna je to tim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3215
9.11.24 12:45

Já jsem přesně ten éterický typ, mám dlouhé štíhlé končetiny a jak píše Janča6, mám přesně takovou konstituci. 177cm/53kg, netěhotná v životě max. 55kg a nejvíc před prvním porodem 66kg. Menstruaci mám normální, sportuji, pořád v pohybu. Zato nikdy nepřiberu svalovou hmotu. Řekla bych, že se chlapům docela líbím, opravdu je velký rozdíl, když je někdo přirozeně štíhlý, nebo když zhubne náhle ze své třeba optimální váhy. A ta je u každého jiná, tělo samovolně hledá optimum. Když jíme normálně, racionálně, zdravě, tělo bude samo se sebou v rovnováze a pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
9.11.24 14:45

Seš a vypadáš nemocně, proto nemají zájem..jak jednoduché. :pankac: jdi se léčit, přiber aspoň 20 kg a uvidíš rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14782
9.11.24 15:30
@sonnaaa píše: Více

Proc hned 20 kg? Treba by 10 stacilo. Vzdyt zkladatelka nepise, jak je vysoka. Nevime, jak vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí