Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saneska Na ďobáčky pozor, jsou slané a mastné.. Je to pro vegetariány, ne pro hubnoucí.. taky jsem se nachytala.
@Kaac To já vím, však jsem psala, že mi jde o růrnorodost. Četla jsem energetickou tabulku ale protože mi v poslední době přestalo chutnat maso, tak to nahrazuji tímto.
Radši než sojové maso by to chtělo se naučit na šmakouna a tofu..
Třeba Tempeh je taky dost mastný, občas si dám, ale musí se vyždímat do utěrky. Ještě jsem chtěla zkusit Seitam, ale nějak na to nedošlo. Robi maso mi taky úplně nechutnalo, taková podezřelá konzistence..
@Saneska tak ceny jsou různé od cca 500,– tak do 5000,– já mám od sigmy cca 1000,– počítá KJ hlídá tepovku i na procenta tepové frekvence, datum, čas, průměr tepů…
je to super věc
No to chápu, ale šmakoun je čistá bílkovina. A taky jsou šmakouni od různých firem, my třeba jíme jenom Shmaky (kostky) a šmakoun (kulatý) nám vůbec nejede ani ochucený. Ale to chce vyzkoušet. Já ho klidně dám i bez kuchyňské úpravy na celozrnný chléb.. a chutná skoro jako vajíčko.. ![]()
To mi moc nejede šmakouni atd. ale co jakš takš sním je uzené tofu smíchané s cotagem a cibulí hodně pepře a sůl
jinak do zdravé výživy chodím jen na havlíčkovi sušenky ![]()
Ahoj holky, tak jsem si byla včera krásně zacvičit a když už to vypadalo, že to všechno dám, dala jsem se do úklidu a našla ve špajzce rybičky
co jsem si koupila na doporučení na endo, že i ty jsou dobré kvůli vyššímu obsahu jódu (pořád nevím, zda tomu věřit)no každopádně je mám ráda a tak to dopadlo tak, že po 20h. večerní jsem je sežrala s plátkem chleba
a to jsem měla v plánu jak hezky budu chroupat okurku ![]()
No nic a dnes tedy k snídani bílý jogurt s musli(emco sypané s ovocem)tak tři lžičky, svačina banán a k obědu opět kuře na paprice+těstoviny, svačinu dám asi kousek hermelínu a celozrnné počivo a věčeři možná vejce natvrdo a udělám nějaký salát zeleninový. No, vůbec nevím zda je to tak správně ![]()
Má velikost jak už tu někdo psal vršek i 38 a spodní díl 40-42
mám hrozné boky a když něco přiberu vrazí se mi to do stehen, břicha, bůčků na zádech…
Dnes mám v plánu vyrazit běhat
i když jsem po včerejším cvíču jak zmlácená. Zítra mi přijede na víkend mamka, tak se tady možná nějakou chvíli neukážu
ale budu se snažit v režimu pokračovat, jste moje motivace ![]()
@Aninka65 hlavně se nehroutit a pokračovat dál víš kolikrát já ujedu přecpu se ale hlavní je zase najet na správný režim člověk potřebuje k některým věcem pořádny kopanec
![]()
Holky zvážíme se v úterý, to bude přesně týden do jsme začli…
![]()
Tak ja mam dneska dle stobu konecne vyvazeny jidelnicek ve vsech bodech ![]()
@Kapřík90 Jojo určitě, děkuji za podporu ![]()
Normálně holky tak já dneska opravdu vyběhla, žádná velká sláva to nebyla, ale doufám, že se budu časem zlepšovat. Manžel měl tedy neustálé narážky, nejraději by mi to asi měřil stopkami
on je celkem sportovní typ, hrával fotbal a taky chodil běhat, tak to musel komentovat. Teď šel do lesa na posed a už to vidím, přijde po 22h a začne se cpát a beztak nic nepřibere ![]()
Já si dala k odpolední svačině půl celozrnné bagetky a plátek hermelínu (ještě jsem měla zbytek) a k večeři jsem dojedla tu bagetku obloženou s šunkou, sýrem a zeleninku, pokud ještě přijdou chutě snad dnes zaženu zeleninou ![]()
Jak jsem psala, zítra mi přijede mamka, v sobotu máme grilovačku, tak snad moc nezhřeším..
@Marcam já bych se nejraději vážila denně
ale nebylo by to moc ojektivní, máš pravdu jednou týdně to bude super a napíšeme si vzájemně výsledky. Myslím, že mi to moc rychle dolů nepůjde ![]()