Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Markéta80 píše:
@sunshinegirl u dělenky musíš už zůstat. já to zkoušela loni a jo hubne se ale pak jsem dostala zákaz a kila letěla nahoru víc než rychle. známá to samé. To je právě ten problém že jak se pak najede na klasické stravování tak tělo zareaguje jinak než by jsme chtěly
Já ted mam sestavený jídelníček a ač jsme si říkala že nejim nějak hrozně tak to vidim, jedla jsme šíleně příloh a ač jsme si říkala že zeleniny jsem jedla hodně tak nejedla
Ono jak se jí jednostranně tak se to brzo přejí
přesně tak. Když se člověk dostane do stádia, že musí zhubnout hodně - víc jak 5kg, tak už je to většinou o změně životního stylu. Pokud to neudělá, tak bude furt lítat nahoru a dolů
@Netopirek no právě. taky jsme konečně došla k tomu že diety jsou na prd, navíc když mam zdravotní problémy a vyhledala poradce co to má vystudovaný a ne přes víkend
aby sepsal jídelníček přesně pro mě i vzhledem ke zdravotnim problémům. ze dne na den se upravily jisté problémy. Už jsme si diagnostikovala crohna nebo alespoň dráždivý tračník
a ne jen špatnym jídelníčkem, už neprosedim hodiny na wc
Příští týden jdu na převážení tak uvidíme ![]()
http://www.bezhladoveni.cz/…y-o-hubnuti/
já jsem si stáhla tu jejich knihu zdarma, i tam čtu tu jejich články. A v úvodu toho ebooku píšou, že se máš snažit dodržet 2 - 4 body co chceš změnit. Čím víc změn uděláš najednou, tím rychlejší bývá ztráta motivace.
Já momentálně pracuju na zvýšení příjmu vody, snížení počtů kafe a častější pohyb. Překvapivě pohyb už mám zmáklý, ale kafe a voda ![]()
Dokud si určitý bod nevžiju, nepřidávám další. Hubnutí budu mít na dlouho, ale zas bych už to měla mít všechno pod kůží, že bych se neměla vrátit k původnímu stylu stravování
@Markéta80 tak to držím palce, se pak pochlub. Já na to jdu zatím sama, ale uvažuji, že asi zajdu i k odborníkovi.
Já na to jdu zatím pomalu, pořád plně kojím. Tak zatím se snažím omezit/zrušit kafe a caro - měním za čaj. Místo šťáv pít čistou vodu a nebo vodu s citronem. Co se týče pohybu tak zítra končím 30 denní výzvu dřepů.
Dole jsou prví dvě kila a i cm. Spíš než na rychlý úbytek se soustředím, aby to bylo trvalý ![]()
Ahoj je tady nějaká skupinka, která by přibírala členy, nebo třeba 5 holek, které by si chtěli psát?… Byla jsem ve skupinkách, ale vždy tam ta aktivita postupně odezněla a je to na mrtvém bodu. Ráda bych si s někým psala, sbírala inspiraci o vaření
Prosím holky, které chtěji zhubnout 20 kg +
@fikovka píše:
Ahoj je tady nějaká skupinka, která by přibírala členy, nebo třeba 5 holek, které by si chtěli psát?… Byla jsem ve skupinkách, ale vždy tam ta aktivita postupně odezněla a je to na mrtvém bodu. Ráda bych si s někým psala, sbírala inspiraci o vařeníProsím holky, které chtěji zhubnout 20 kg +
Já zrovna napsala příspěvek o svém plánu na hubnutí, je hned druhý pod tímto
mám v plánu zatim tedy 10-15 kilo, ale kdybyste mě vzaly mezi sebe, ráda se přidám
případně pokud někdo chce zhubnout stejně jako já, můžeme si udělat vlastní skupinu.
Ahoj holky já bych se taky přidala. Mam po porodu skoro rok a 10 kg nahoře
Já bych potřebovala daleko víc než 20 kg a ráda bych se přidala ![]()
Dobrý den.
Už měsíc ležím doma se zlomeným obratlem a další 2 měsíce mám ještě před sebou a už teď na svém těle cítím jak mi jde váha hezky kilo po kilu nahoru. ???????? nevím co s tím hlídám se v jídle ale přijde mi to k ničemu bojím se toho že po dalších dvou měsících budu jak koule. Nenapadá vás nějaký způsob jak se těchto nežádoucích kil zbavit?
@Elza28 píše:
Dobrý den.
Už měsíc ležím doma se zlomeným obratlem a další 2 měsíce mám ještě před sebou a už teď na svém těle cítím jak mi jde váha hezky kilo po kilu nahoru. ???????? nevím co s tím hlídám se v jídle ale přijde mi to k ničemu bojím se toho že po dalších dvou měsících budu jak koule. Nenapadá vás nějaký způsob jak se těchto nežádoucích kil zbavit?
Hlídat si jídlo pomocí kalorickych tabulek, a to opravdu poctivě. Já takhle zhubla bez většího pohybu za měsíc 2 kila. Ale musíš si co nejpřesněji spočítat, kolik bys toho měla denně jíst (na internetu je mnoho návodů) a pak to fakt poctivě držet.