Hubnutí po porodu – chci dát kila dolů, než znovu otěhotním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
15.6.16 11:24
@Markéta80 píše:
@sunshinegirl u dělenky musíš už zůstat. já to zkoušela loni a jo hubne se ale pak jsem dostala zákaz a kila letěla nahoru víc než rychle. známá to samé :?. To je právě ten problém že jak se pak najede na klasické stravování tak tělo zareaguje jinak než by jsme chtěly :? Já ted mam sestavený jídelníček a ač jsme si říkala že nejim nějak hrozně tak to vidim, jedla jsme šíleně příloh a ač jsme si říkala že zeleniny jsem jedla hodně tak nejedla :? Ono jak se jí jednostranně tak se to brzo přejí :?

přesně tak. Když se člověk dostane do stádia, že musí zhubnout hodně - víc jak 5kg, tak už je to většinou o změně životního stylu. Pokud to neudělá, tak bude furt lítat nahoru a dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59475
15.6.16 11:32

@Netopirek no právě. taky jsme konečně došla k tomu že diety jsou na prd, navíc když mam zdravotní problémy a vyhledala poradce co to má vystudovaný a ne přes víkend :jazyk: aby sepsal jídelníček přesně pro mě i vzhledem ke zdravotnim problémům. ze dne na den se upravily jisté problémy. Už jsme si diagnostikovala crohna nebo alespoň dráždivý tračník :mrgreen: a ne jen špatnym jídelníčkem, už neprosedim hodiny na wc :palec: Příští týden jdu na převážení tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.6.16 11:36

http://www.bezhladoveni.cz/…y-o-hubnuti/

já jsem si stáhla tu jejich knihu zdarma, i tam čtu tu jejich články. A v úvodu toho ebooku píšou, že se máš snažit dodržet 2 - 4 body co chceš změnit. Čím víc změn uděláš najednou, tím rychlejší bývá ztráta motivace.

Já momentálně pracuju na zvýšení příjmu vody, snížení počtů kafe a častější pohyb. Překvapivě pohyb už mám zmáklý, ale kafe a voda :zed:
Dokud si určitý bod nevžiju, nepřidávám další. Hubnutí budu mít na dlouho, ale zas bych už to měla mít všechno pod kůží, že bych se neměla vrátit k původnímu stylu stravování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.6.16 11:43

@Markéta80 tak to držím palce, se pak pochlub. Já na to jdu zatím sama, ale uvažuji, že asi zajdu i k odborníkovi.
Já na to jdu zatím pomalu, pořád plně kojím. Tak zatím se snažím omezit/zrušit kafe a caro - měním za čaj. Místo šťáv pít čistou vodu a nebo vodu s citronem. Co se týče pohybu tak zítra končím 30 denní výzvu dřepů. :mrgreen: Dole jsou prví dvě kila a i cm. Spíš než na rychlý úbytek se soustředím, aby to bylo trvalý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
10.1.17 10:03

Ahoj je tady nějaká skupinka, která by přibírala členy, nebo třeba 5 holek, které by si chtěli psát?… Byla jsem ve skupinkách, ale vždy tam ta aktivita postupně odezněla a je to na mrtvém bodu. Ráda bych si s někým psala, sbírala inspiraci o vaření :-) Prosím holky, které chtěji zhubnout 20 kg +

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.1.17 10:05
@fikovka píše:
Ahoj je tady nějaká skupinka, která by přibírala členy, nebo třeba 5 holek, které by si chtěli psát?… Byla jsem ve skupinkách, ale vždy tam ta aktivita postupně odezněla a je to na mrtvém bodu. Ráda bych si s někým psala, sbírala inspiraci o vaření :-) Prosím holky, které chtěji zhubnout 20 kg +

Já zrovna napsala příspěvek o svém plánu na hubnutí, je hned druhý pod tímto :-D mám v plánu zatim tedy 10-15 kilo, ale kdybyste mě vzaly mezi sebe, ráda se přidám :-) případně pokud někdo chce zhubnout stejně jako já, můžeme si udělat vlastní skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.17 10:11

Ja se rada pridam pokud udelate skupinku :lol:

• Citovat
  • Upravit
1877
10.1.17 10:30

Ahoj holky já bych se taky přidala. Mam po porodu skoro rok a 10 kg nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
10.1.17 10:32

Já bych potřebovala daleko víc než 20 kg a ráda bych se přidala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
10.1.17 10:32

Ahoj, přesunula jsem se do diskuze první diskutující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.6.18 10:56

Hubnutí

Dobrý den.
Už měsíc ležím doma se zlomeným obratlem a další 2 měsíce mám ještě před sebou a už teď na svém těle cítím jak mi jde váha hezky kilo po kilu nahoru. ???????? nevím co s tím hlídám se v jídle ale přijde mi to k ničemu bojím se toho že po dalších dvou měsících budu jak koule. Nenapadá vás nějaký způsob jak se těchto nežádoucích kil zbavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.18 11:26
@Elza28 píše:
Dobrý den.
Už měsíc ležím doma se zlomeným obratlem a další 2 měsíce mám ještě před sebou a už teď na svém těle cítím jak mi jde váha hezky kilo po kilu nahoru. ???????? nevím co s tím hlídám se v jídle ale přijde mi to k ničemu bojím se toho že po dalších dvou měsících budu jak koule. Nenapadá vás nějaký způsob jak se těchto nežádoucích kil zbavit?

Hlídat si jídlo pomocí kalorickych tabulek, a to opravdu poctivě. Já takhle zhubla bez většího pohybu za měsíc 2 kila. Ale musíš si co nejpřesněji spočítat, kolik bys toho měla denně jíst (na internetu je mnoho návodů) a pak to fakt poctivě držet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo