Hubnutí - co k obědu?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nepotesim te. Bricho je hlavne o jidle
Mela jsem pred lety obdobny problem. Jakmile jsem se osamostatnila, dala jsem
dolu jen zmenou jidelnicku 10 kg do pul roku. Jojo, nekdy rodice svym detem
nevedomne ublizuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Možné to je. Doporučuji zapisovat si jídlo do kalorickych tabulek. Zjistila jsem, že je důležité také množství jídla. Případně ostatní jídla během dne úprav tak, aby to to vyšlo správně i na živiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Množství.
Potřebuješ kalorický deficit, ne nutně quinou s tofu k obědu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Můžeš mít takové obědy dva denně a není problém zhubnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pohlídej si, abys měla výdej větší než příjem a poměr živin. Pak
to půjde i s omáčkou k obědu Taky jsem dneska měla k obědu kuře na
paprice s knedlíkem a jsem v procesu „odbábovkování“… Navíc když
bych si to zakazovala, dopadlo by to ve finále hůř, než když si trochu a
bez výčitek dám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Potvrzuji předchozí, záleží na množství. Já jsem zhubnul (a nyní to již skoro 4 roky udržuji) na (částečně) nezdravém jídle, chce to ovšem si dát k obědu jeden plátek knedlíku, kopeček (zmrzlinový) bramborového salátu ap. Podle mne je jedním z důvodu jojo efektu to, že lidé přejdou ze zdravého na dobré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já osobně bych jen ke každému takovému jidlu dala hromádku zeleniny a když to třeba vykompenzuješ přes den něčím jiným, tak si myslím, že je to v pohodě. Kor v tomhle věku. Já jsem před prvním těhotenství zhubla 20kg a dávala jsem si vesměs normální obědy. Jen jsem snědla třeba jen jeden nebo 2 knedlíky a zeleninu klidně bokem i ke guláši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Express hubnutí do léta
- Od koho máte jídelníček na hubnutí?
- Hubnutí s miminkem a únava
- Prášky na hubnutí z Ukrajiny
- Nezvládáme obědy
- Hubnutí při kojení.. Mám přestat kojit?
- Hubnutí - chůze kalorie
- Hubnutí - bazální metabolizmus
Zdravím,
Potřebovala bych radu. Snažím se zbavit tuku (hlavně bříško a boky) vím, že tuku se zbavuji celkově a cvičím jen krátce (asi 2 týdny 30 minut cardio+30minut hula hoop+víc pohybu denně), takže mě nepřekvapuje, že to ještě není vidět. každopádně zajímal by mě váš jídelníček. Snažím se jíst zdravě, ale bohužel je mi 19 let, takže stále bydlím u rodičů, což znamená, že obědy nemohu dodržovat na zdravé bázi. Dělají se u nás klasicky knedlíky s omáčkou, smažený věci atd. Moji rodiče by rozhodně netolerovali, kdybych odmítala jist tyto obědy a nahrazovala si je zdravější verzí. Už takto mi vyčítají zbytek jídel za den.
Moc by mě zajímalo, jestli je možné zbavit se bříška, i když obědy budou takto nezdravé.
Děkuji za Vaše názory