Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Teknou ono teď stejně bude lepší kolo ![]()
To dojíždění je blbý, člověk ani pěšky nemůže ![]()
to je super, tak hodně štěstí ![]()
Pokud máte pejska, můžeš s ním chodit na procházky(samozřejmě ne jako šnek
), nebo i běhat… Mě osobně běhání dlouho nevydrželo
Ale rychlá chůze je fajn
Můžeš si k tomu koupit i ty hůlky ![]()
@kaja00 píše:
@Teknou ono teď stejně bude lepší kolo
To dojíždění je blbý, člověk ani pěšky nemůže
to je super, tak hodně štěstí
Pokud máte pejska, můžeš s ním chodit na procházky(samozřejmě ne jako šnek), nebo i běhat… Mě osobně běhání dlouho nevydrželo
Ale rychlá chůze je fajn
Můžeš si k tomu koupit i ty hůlky
@Teknou vždyť máš hezkou postavu ![]()
to máme stejné, taky raději chodím, nejlíp ještě s někým, protože jsem děsně ukecaná ![]()
@kaja00 píše:
@Teknou vždyť máš hezkou postavu
to máme stejné, taky raději chodím, nejlíp ještě s někým, protože jsem děsně ukecaná
Ono to vypadá ještě v pohodě na fotkach, ale když se koukám normálně
no právě, ja bych se taky s někým sla ven a bavila, jenže bydlím na vesnici, kde jsou nejmladší lidi kromě mě,20-leté páry -.-
@Teknou Není to žádná hrůza…ale zase v 17 letech by to mohlo být lepší…vršek jsi hubená, to jo…máš širší pánev, to bude dědičné…ale ten tuk na bocích můžeš redukovat. Po dětech by ses „rozkydla“…chce to spravit a udržovat. Chůze je fakt ideální…pokud nejsi zvyklá běhat, po pár pokusech s tím praštíš…věř mi. Začni rychlou chůzí…sem tam poklus tzv.„Indiánský běh“…stačí 40 minut 4-5 x týdně.
Pokud je tvá škola patrová, můžeš o přestávkách vyběhnout pár pater…např. máš pět 10 minutových přestávek, každou přestávku vyběhneš 3 patra nahoru a dolů 3 x…a máš cvičení jako hrom.
Na zpevnění ideální…pak ta rychlá chůze v aerobním pásmu a půjde to dolů…
@SIMONA1234 píše:
@Teknou Není to žádná hrůza…ale zase v 17 letech by to mohlo být lepší…vršek jsi hubená, to jo…máš širší pánev, to bude dědičné…ale ten tuk na bocích můžeš redukovat. Po dětech by ses „rozkydla“…chce to spravit a udržovat. Chůze je fakt ideální…pokud nejsi zvyklá běhat, po pár pokusech s tím praštíš…věř mi. Začni rychlou chůzí…sem tam poklus tzv.„Indiánský běh“…stačí 40 minut 4-5 x týdně.
Pokud je tvá škola patrová, můžeš o přestávkách vyběhnout pár pater…např. máš pět 10 minutových přestávek, každou přestávku vyběhneš 3 patra nahoru a dolů 3 x…a máš cvičení jako hrom.Na zpevnění ideální…pak ta rychlá chůze v aerobním pásmu a půjde to dolů…
V pondělí jsem byla běhat, běžela jsem pomalu, ale když jsem se soustředila na dýchání musela jsem jít, protože me pichalo v boku. Jinak to šlo, docela me ale bolely nohy druhý den a to bylo hrozny, protože jsme měli telak a na telak mame spojeny s klukama a máme učitele, který byl mistr evropy v ježdění na kole, tak nám dává zabrat ![]()
ahoj
dnes máš svátek, paní učitelko
tak posílám obr kytku, bonboniérku, lahvinku, cíga ![]()
@Teknou Hele, já neběhám…běh mi nic neříká…
a pokud tě to nebude bavit (ta aerobní činnost-jákákoliv) tak s tím nejdýl za měsíc sekneš…
vyprdneš se na to…musíš najít něco, co tě bude bavit. Já mám ráda právě tu rychlou chůzi…vyčistím si hlavu z práce a pro mě ideální pohyb. Pokud tě píchá v boku, přehnala jsi to a špatně dýcháš…střídej tu chůzi a běh. Ne nadarmo jsou rychlochodci (olympijská disciplína) vychrtlí a šlachovití…chodí rychle…naopak běžci mají víc svaly.
@kouřící králík píše:
@SIMONA1234 ˇahojdnes máš svátek, paní učitelko
tak posílám obr kytku, bonboniérku, lahvinku, cíga
běh také nedávám, ani za modelem ![]()
myslím, že bych se zlomila někde v půli těl, zakopla, spadla na hubu, něco si zlomila
to je hrozný, to je tragickej sport ![]()
@SIMONA1234 píše:
@Teknou Hele, já neběhám…běh mi nic neříká…a pokud tě to nebude bavit (ta aerobní činnost-jákákoliv) tak s tím nejdýl za měsíc sekneš…
vyprdneš se na to…musíš najít něco, co tě bude bavit. Já mám ráda právě tu rychlou chůzi…vyčistím si hlavu z práce a pro mě ideální pohyb. Pokud tě píchá v boku, přehnala jsi to a špatně dýcháš…střídej tu chůzi a běh. Ne nadarmo jsou rychlochodci (olympijská disciplína) vychrtlí a šlachovití…chodí rychle…naopak běžci mají víc svaly.
To ano, ale me to bavilo, vyčistila jsem si hlavu a bylo krásně
ono ja běžím jakože "běžím " vůbec to tak nevypadalo, spíš jsem šla
proto 5 km za nějakých 40 minut ![]()
@SIMONA1234 píše:ÓÓÓ…děkuji drahoušku…
![]()
![]()
jsme v hubnoucí diskuzi, tak nedráždi hada bosou nohou, jo???
![]()
![]()
![]()
Broučku, mám ponožku
teplou, je mě zima.
Kašli na hubnutí ![]()
@Teknou Pokud tě to baví, tak to je super…pokračuj. V 17 letech to musí jít dolů i kdyby nechtělo
metabolismus je na tvé straně…Já už to mám o fous těžší…38 let, jeden fakan na krku…
Ale chůzí se jakž takž udržuju.
Sorry, je to bez makeupu…kdybych věděla, že se budu fotit o víkendu, něco si na ten ksicht plácnu…no, aspoň vidím ty svoje křivulky v plné palbě.
Jinak 165cm, 56Kg…míry cca 92, 67, 94 Mohlo by to být lepší, ale jsem líná…a bolí mě klouby, takže třeba posilovna nehrozí. ![]()
@kouřící králík píše:
Broučku, mám ponožkuteplou, je mě zima.
Kašli na hubnutí
@SIMONA1234 píše:
@Teknou Pokud tě to baví, tak to je super…pokračuj. V 17 letech to musí jít dolů i kdyby nechtělo![]()
metabolismus je na tvé straně…Já už to mám o fous těžší…38 let, jeden fakan na krku…
![]()
Ale chůzí se jakž takž udržuju.
Sorry, je to bez makeupu…kdybych věděla, že se budu fotit o víkendu, něco si na ten ksicht plácnu…no, aspoň vidím ty svoje křivulky v plné palbě.Jinak 165cm, 56Kg…míry cca 92, 67, 94 Mohlo by to být lepší, ale jsem líná…a bolí mě klouby, takže třeba posilovna nehrozí.
Jsi hezky hubena
a to máš dítě krása. Kdybych takhle vypadala bez make upu, tak si pískám, vždyť vypadas dobře ![]()