Hubnutí hrušky?

78
28.3.15 10:35

Hubnutí hrušky?

Zdravím :) Asi začátkem února jsem začala hubnout. Po HA a po rozchodovem období jsem nabrala a to v zadku a stehnech. Nikde jinde, nahoře hubena a dole jak valach. Dva měsíce cvičim a nic kromě zpevnene postavy. :/ jsem nešťastná. Stravu mám dobrou, občas si dám sušenku, ale to jen občas, jinak pravidelně jím, piju vodu, jelikož bydlím ještě s rodiči (je mi 17) tak vaří ne tučný věci a kupují klasické potraviny. Proto jsem se chtěla zeptat, na cvičení. Cvičila jsem Jill 30 sherd, nic. Cassey ho a Shauna a jen zpevnena postava. Chtěla jsem začít evropské běhat, ale teď týden proprsi a ja chci něco zkusit, jelikož me to i začalo bavit cvičit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35331
28.3.15 10:45

No, typ postavy nezmenis, v to nedoufej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.3.15 10:48
@mroe píše:
No, typ postavy nezmenis, v to nedoufej.

Tak vim, že nebudu mit spejle :D To ani nechce, líbí se mi mit nějaké křivky, ale něco dát dolů, aby stehna nebyla tolik objemna :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.3.15 10:50

Bohužel, nejvíc dělá strava, Takže bych se zaměřila hlavně na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
28.3.15 11:28

Mam stejnou postavu, byla jsem i u doktora a zhubnu jedine vynechanim sacharidu po 15 hodine. To jedine fakt zabralo, bohuzel pro mne dlouhodobe nevydrzitelne, protoz e mne bilkoviny nezasyti a mela jsem po vecerech hlad, i kdyz jsem jedla maso, syry, zeleninu po kilech, stejne sem mela porad hlad. Zhubnout mi to tedy pomohlo, ale jelikoz jsem pak zacala jist zase normalne, tak samozrejme se vsechny kila vratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.3.15 11:35
@Jolynka píše:
Mam stejnou postavu, byla jsem i u doktora a zhubnu jedine vynechanim sacharidu po 15 hodine. To jedine fakt zabralo, bohuzel pro mne dlouhodobe nevydrzitelne, protoz e mne bilkoviny nezasyti a mela jsem po vecerech hlad, i kdyz jsem jedla maso, syry, zeleninu po kilech, stejne sem mela porad hlad. Zhubnout mi to tedy pomohlo, ale jelikoz jsem pak zacala jist zase normalne, tak samozrejme se vsechny kila vratila.

No ja jakože nemám nadváhu nebo tak. Jen je to nesoumerne, prostě hubena nahoře a tucnejsi stehna.
Ja se neprejidam žádnými hnusnymi jidly, mám každý týden k večeři chleba s tavorem, každý týden vajíčka, testoviny a obědy mám ve skole. K snídani bily jogurt s burizony nebo vlockami a rozinky nebo brusinky nebo banány a k svacinam jogurt nebo chleba se sýrem, šunkou a tak. Nemyslím si, že bych měla stravu nějak nezdravou, jedině ty sladkosti, které vyradim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
28.3.15 11:39

@Teknou ja prave taky nejdrive zkousela zdravou stravu, ale samozrejme jsem tam mela sacharidy i k veceri, pecivo i kdyz tmave, ryzi nebo ovoce a doktor mi vysvetloval, ze proste po te 15 hodine nesmim zadne sacharidy, jinak to nepujde. Uz nevim, jak presne to rikal, ze bylo to neco s inzulinem, ktery odbourava tuk a ty sacharidy to odbouravani nejak blokuji, takze clovek pak nehubne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.3.15 11:48
@Jolynka píše:
@Teknou ja prave taky nejdrive zkousela zdravou stravu, ale samozrejme jsem tam mela sacharidy i k veceri, pecivo i kdyz tmave, ryzi nebo ovoce a doktor mi vysvetloval, ze proste po te 15 hodine nesmim zadne sacharidy, jinak to nepujde. Uz nevim, jak presne to rikal, ze bylo to neco s inzulinem, ktery odbourava tuk a ty sacharidy to odbouravani nejak blokuji, takze clovek pak nehubne.

Tak to nevím, co bych jedla :D jako ja to hrotit nechci, snažím se omezit pečivo na minimum, ale prostě když přijedu domů v 5 a sním co mi mamka buď uvaří a nebo si rychle připravím neco sama, protože se jdu rychle učit a potom cvičit, tak moc nemám času si dělat večeře, který by obsahovali jen bílkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.3.15 11:58

@Teknou na tenhle typ postavy - orbitrek, běhání. Cvičit takové věci, co jsou na spodek. Ale jak už bylo psáno výše - typ postavy nezměníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
28.3.15 12:08
@Teknou píše:
Zdravím :) Asi začátkem února jsem začala hubnout. Po HA a po rozchodovem období jsem nabrala a to v zadku a stehnech. Nikde jinde, nahoře hubena a dole jak valach. Dva měsíce cvičim a nic kromě zpevnene postavy. :/ jsem nešťastná. Stravu mám dobrou, občas si dám sušenku, ale to jen občas, jinak pravidelně jím, piju vodu, jelikož bydlím ještě s rodiči (je mi 17) tak vaří ne tučný věci a kupují klasické potraviny. Proto jsem se chtěla zeptat, na cvičení. Cvičila jsem Jill 30 sherd, nic. Cassey ho a Shauna a jen zpevnena postava. Chtěla jsem začít evropské běhat, ale teď týden proprsi a ja chci něco zkusit, jelikož me to i začalo bavit cvičit :)

To je co? 8o Způsob běhu nebo co?
Jinak já doporučuju spíš rychlou chůzi + vyklusávat…A strava!!! Tam je kámen úrazu…napiš jídelníček, co jsi za den snědla, třeba včera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.3.15 12:30
@SIMONA1234 píše:
To je co? 8o Způsob běhu nebo co?
Jinak já doporučuju spíš rychlou chůzi + vyklusávat…A strava!!! Tam je kámen úrazu…napiš jídelníček, co jsi za den snědla, třeba včera?

Pardon, to byl nějaký preklik, jsem na mobilu.
Snídaně -bílý jogurt-polovina banánu, rozinky
Svačina- jablko a jogurt, ale musím se přiznat, že jsem měla sušenku :/
Oběd - brambory, kuřecí plátek zapeceny na sýru a salámu-školní jídelna - obědy mám většinou v půl druhe nebo v půl jedné
Svačina- nic
Večeře -chléb se sýrem, tvrdým 30%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
28.3.15 12:43
@Teknou píše:
Pardon, to byl nějaký preklik, jsem na mobilu.
Snídaně -bílý jogurt-polovina banánu, rozinky
Svačina- jablko a jogurt, ale musím se přiznat, že jsem měla sušenku :/
Oběd - brambory, kuřecí plátek zapeceny na sýru a salámu-školní jídelna - obědy mám většinou v půl druhe nebo v půl jedné
Svačina- nic
Večeře -chléb se sýrem, tvrdým 30%

No…nic moc…koukni tady na you tube na fitness jídelníčky…
https://www.youtube.com/results?…
koukni a porovnej s tím svým…ber ohled na věk, sedavý/aktivní způsob života…nejezdi tramvají (autem), jdi pěšky…nejezdi výtahem, po eskalátorech, šlapej po svých…
A co genetika? Máma/babička…mají široké boky nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.3.15 12:54
@SIMONA1234 píše:
No…nic moc…koukni tady na you tube na fitness jídelníčky…
https://www.youtube.com/results?…
koukni a porovnej s tím svým…ber ohled na věk, sedavý/aktivní způsob života…nejezdi tramvají (autem), jdi pěšky…nejezdi výtahem, po eskalátorech, šlapej po svých…
A co genetika? Máma/babička…mají široké boky nebo ne?

S mamciny strany ma babička větší zadek, ale všichni byli hubení, když byly mladší. Mama ma větší zadek, ale hubený nohy, kdyby cvičila, tak ma ten zadek o moc lepší, ale po třech dětech se ji uz nechce cvičit, ale je pravda, ze jsem kopie mamky. Jak povahove, tak i asi vzhledem :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
28.3.15 12:57

Mě na tento typ pomohla ryhlá chůze každý den asi 50 minut a taky 6× v týdnu hodina na rotopedu plus zmenšit porce ;)
taky samozřejmě cyklistika, ale dost nepravidelně, tak 3-4× v měsíci bych řekla ;)
Zhubla jsem dost, až to nebylo už hezký prý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.3.15 13:01
@kaja00 píše:
Mě na tento typ pomohla ryhlá chůze každý den asi 50 minut a taky 6× v týdnu hodina na rotopedu plus zmenšit porce ;)
taky samozřejmě cyklistika, ale dost nepravidelně, tak 3-4× v měsíci bych řekla ;)
Zhubla jsem dost, až to nebylo už hezký prý :lol:

Mám rotoped, ale nemám moc času, protože jezdím dve hodiny vlakem ze školy a vracím se tak 5 někdy az v pul sedmé večer :/ ale teď u nas svítí sluníčko, tak chci na 30-40 minut vyběhnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková