Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ráda se přidám
Vyloženě hubnout nepotřebuju, max tak 2kg tuku, ale potřebuju nabrat svalovinu, jsem hrozně povolená. Koukám asi hodně podobný případ jako @Halibar ![]()
@SussieS Ani, jsme na tom podobně. Já to mám z těhotenského bříška, ale na to se nemůžu vymlouvat donekonečna
ale zadek jsem měla vždycky. Ten mi nevadí, ale gravitace je svi*a ![]()
@deeni píše:Čím víc nápadů tím lépe, každý jídelák se časem „obkouká“, nebo přejí
@Adushka83Super!! Jinak holky, taky klidně dám jídelníček
Ahoj, zhubla jsem za měsíc a půl z 81 na 73,jen tím že jsem vynechala bílé pečivo a sladkosti, víc zeleniny, ovoce, jíst 5-6 denně, hodně pít. Chci se dostat na 65 abych byla v normě.
@Halibar píše:
@SussieS Ani, jsme na tom podobně. Já to mám z těhotenského bříška, ale na to se nemůžu vymlouvat donekonečnaale zadek jsem měla vždycky. Ten mi nevadí, ale gravitace je svi*a
Já si nosím před sebou poporodního klokana
![]()
Ale v těhu jsem ztloustla přes 35kg, z porodky jsem sice šla o 18kg mínus ale po 7 měsících místo dalšího hubnutí plus 5-6kg
![]()
vánoce no ![]()
@quanavera Tak to mám smůlu, takhle jím už měsíce a víc už nezhubnu, ani bych už nevypadala zdravě
ale doporučuju, já nejím už žádné pečivo ![]()
Skupinka se jmenuje opět HUBNUTÍ OD TEď.. je to má první skupina, měla by být zamčená.. takžeee pokud bude vaše přijetí do skupiny trvat tak se omlouvám ![]()
@MichelleCrews prosím dej odkaz
jsem na mobilu a nemůžu to najít ![]()
Taky bych se ráda přidala. Ráno jsem stoupla na váhu a vlezla na ni ještě dvakrát, protože jsem nevěřila vlastním očím…
Nemám tedy děti, tak snad to nevadí. Vážně musím dát dolů aspoň 10 kg, už jen kvůli zdraví ![]()
Super.. čím nás bude více, tím lépe.. Jen nevím, zda do skupiny íšu na správné místo nemám zatím žádnou odezvu ![]()