Hubnutí od teď!

13.3.15 11:36

Hubnutí OD TEĎ !

Ahoj holky, maminky, baculky. Tak mi dnes manžel oznámil, že za necelé 3 týdny jdeme koupit nové kalhoty na motorku, aby jsme mohli zahájit letošní sezónu. Neznám lepší odpočinek než ze hřbetu nádherného choppera… Celou zimu vykládám, jak do nich zhubnu a jaká budu kočka. Ale… zima utekla jaksi rychle a já nemám ano jedno kilo dole (spíš naopak, 3 jsem nabrala). Dnes jsem se na sebe vážně dost naštvala a chci s tím konečně něco dělat, né od zítra.. ani odpondělí, ale OD TEĎ. Dieta, občasné cvičení, rychlo chůze s kočárky když to čas a dítka dovolí. Vyměňování si receptů a vzájemné podporování se :) Chcete se někdo přidat a být fit na léto? Myslím, že je nejvyšší čas. Můžeme si tu založit nějakou skupinku a jít do sebe! Je fajn, když v tom nejste samy! Ps - já chci zhubnout 16 - 20 kg, TAKŽE TO MYSLÍM OPRAVDU VÁŽNĚ.. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9133
13.3.15 11:38

@MichelleCrews přeji hodně úspěchů, já hubnu 16.den,chci zhubnout 10kilo, teď mám dole 1,5kilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
13.3.15 11:39

Nejsem sice maminka, ale to snad nevadí..? :) Taky jsem teď nemocná, tak cvičit nemůžu, ale dietku nasadit můžu :mavam: Chci zhubnout do léta - co nejvíc :D Tak pokud bude nějaká skupina, ráda bych se do ní taky přidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@marvcel Gratuluji ke kilu a půl.. I to se počítá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241

Já už sice začala, mám dole 4 kila. Ráda se přidám a podpořím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.15 11:40

@levandule23 Dobrá, čím více holek se přidá, tím větší motivace to bude. Jdu založit nějakou skupinu, ještě jsem to nikdy nedělala.. snad se mi to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
13.3.15 11:41

@MichelleCrews já vím, mám to tak vypočítáné, co týden to půl kila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.15 11:41

Já zhubla 8,5kg, ještě mi chybí něco kolem 20-30kg.. Kdyby byla uzavřená skupina, tak se přidám :pankac:

• Citovat
  • Upravit
13.3.15 11:42

A jéje.. malý ďábel se probudil.. :-D takže první přebalování, jídlo.. a až pak zakládání skupiny, tak zatím hezky diskutujte.. Snad nás bude co nejvíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
13.3.15 11:42

Já už jsem hubnutím začala, chci shodit jenom špek na břichu, abych byla fit do plavek. Jinak mám postavu celkem ok. Zatím mám dole 1,5kg. Koupila jsem si i zpevňující gel, tak snad dosáhnu cíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.15 11:43

Pro paní Anonymku, ano.. bude uzavřená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.3.15 11:44

Ahojky, ráda se přidám. Začala jsem před 3 dny v Naturhouse, odvodňuji se.. Začala jsem na 85,7 :-) Dneska ráno 84,4 :-) ale co 5 minut chodím čůrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
13.3.15 11:45

Kdyz me priberete budu rada ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.3.15 11:47

Jinak ještě doplním, chtěla bych 70 kg a byla bych spokojená :) Takže 15 kg dolů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
13.3.15 11:49

Jdu se přidat, nějak mi to nejde, už jsem jednou shodila 30 kilo, pak jsem to zase nabrala, potřebuju zase shodit, nějak se nemůžu sama dokopat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková