Hučení v uších nebo v hlavě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karaena
5.11.13 20:09

Hučení v uších

Je tady, prosím, někdo komu lékař či léčba pomohli? Jak čtu příspěvky, všem vše zůstalo stejné nebo se ještě zhoršilo. Poraďte mi nějaké léky
Díky moc
 Karin

• Citovat
  • Upravit
970
10.10.14 22:33

Obnovuji diskusi, nějaké nové poznatky v léčbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.15 11:52

Taky mi už 1/2 roku šumí v uchu a cítím tep krkavice. Stalo se to po tom co se mi dostala do ucha voda, nasledne zalehnutí a čištění vatovýma tyčinkama, auronem, peroxydem. Ucho jsem si zřejmě tak podráždila, že se objevil zmíněný šum. Před pár týdny jsem si doma zacvičila a doslova bolestivě natáhla krční sval. A teď si šumím 3× více. Zítra jdu na ultrazvuk cév. Medikace VERTIMED, ještě jsem neužila. Uvidíme co řekne sono, ale moje páteř by potřebovala chiropraktika.Kde ho ale v Krnově najít. Pro závratě nikam nedojdu a ty mně trápí už 20 let po jedné pitomé noční směně jako výpomoc v provozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.15 08:43

hučení v pravém uchu

Chtěl bych se zeptat, jestli tinitus muze byt zpusoben pozivanim vetsiho mnozstvi alkoholu…

• Citovat
  • Upravit
3.3.15 16:45

Nejvíce pomůže snížit polštář a to o tolik aby byla hlava v rovině hučení pak do 2-3dnů samo ustane, mám stejný problém a po zbytečném lítání po doktorech a utrácení peněz za léky pomohlo změnit návyky při spaní, a je klid od hučení i bolestí krční páteře,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.5.16 21:36

Ahojte, jsem tu nová..chci se zeptat, zda jste pokročili v tomto problému.
Taky mám hučení v hlavě od krční páteře, čekají mě rehabky…zatím mi pomohly léky na uvolnění svalů, natřít za krkem ibalginovou mast a brát hořčík..je to o moc lepší…ale to nechci dělat pořád že..díky moc za každou odpověď…joo a ještě určo pomáhá dát si štamrlu, rači dvě..to už pak v hlavě ani večer nedrnčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.10.16 16:11

pulzování v pravém uchu

Ahojte,
tak jako petinaaa jsem tu nová a zajímá mě, jak se vám, co jste zde již psali o svých problémech, daří a zda je vám lépe + co pomohlo. Mně někdy v lednu začaly trápit uši, slyšela jsem zvuk, jako když spokojeně vrní kočka. Šla jsem i na orl, ale tam jsme s dr. přišli pouze na to, že je divné, že mi ladička přiložená doprostřed čela posílá zvuk pouze do pravého ucha, v levém jsem nic neslyšela.(Zvuk mám jinak v pořádku a spíše mi vadí hlasité zvuky.., potom to pravé ucho vyloženě bolí) Takže jsem od dr. dostala poukaz na vyšetření v nemocnici, tam jsem ale nešla, protože se to částečně zlepšilo. Teď se to ale zase zhoršilo, to „vrnění“ slyším spíše v levém uchu a v pravém slyším pulzování. Dnes jsem se před 5.hod. ráno vzbudila a už kvůli tomu neusnula. K tomu mi přibylo, už asi týden, že slyším „zrnění“ v hlavě. Já vím, zní to hrozně divně, ale nevím, jak to jinak popsat.. Jak jsem tady pročítala dřívější příspěvky, říkám si, že to možná bude krční páteř, ale mám strach jít někam a nechat si to prokřupat. Moje teta má kvůli neodbornému prokřupání zničené zdraví :( Děkuji všem za reakci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.16 18:59

@sandera Me pulzuje v usich uz nekolik let, ted se to stupnuje a nemuzu take spat, je to velmi stresujici. Vysetrena jsem, mam i MR mozku. Nic se neda delat, na tinitus nic nefunguje, nezna se pricina.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.16 19:10

Taky jsem to měla a pomohlo když jsem vypustila polštář pod hlavou, je to od krční páteře takže přijít na spávnou a hlavně nízkou variantu polštáře a mělo by to ustat,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.16 21:05
@Anonymní píše:
Taky jsem to měla a pomohlo když jsem vypustila polštář pod hlavou, je to od krční páteře takže přijít na spávnou a hlavně nízkou variantu polštáře a mělo by to ustat,
Roky jsem spala bez polstare nebo jen s hlavou podlozenou rohem periny. Bohuzel to nefunguje na vsechny stejne. Ale jsem rada, ze tobe to funguje.
Anonym z 18:59
  • Citovat
  • Upravit
7
19.10.16 15:45

Moc děkuji za reakce. Jak jsem včera pročítala veškeré rady, tak jsem hned vyzkoušela, co se dalo. S předpokladem, že je to od krční páteře, jsem i doma nosila šátek na krku. Dále jsem si na noc udělala Priesnitzův zábal, spala bez polštáře a před spaním si dělala akupunkturu (7 sekund tlačit na místo pod nosem a 7 sek mezi očima, střídavě). Strašně nerada bych to zakřikla, ale na ty uši to dost pomohlo. Pulzování slyším občas, hl. při tlaku (např. na wc :) ) Zůstalo mi „pouze“ to zrnění v hlavě, takový zvláštní zvuk. Objednala jsem se na masáž a doufám, že mi pomůže. Držím palce i vám ostatním, ať je to lepší. Myslím, že důležité je se nevzdávat a zkusit opravdu vše.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.10.16 12:10

Tak se hlásím, hučení už nemám.. Je to od napeti svalů na krku, teda jestli neni neco s usima. U me uz to byla potom psychika, skoro jsem z toho silela. Pomohly antidepresiva a na zklidneni lexaurin a uz opravdu v klidu, strasne me to trapilo. Taky chodim na rehabilitace s krkem, ale psychika dokaze nadelat hroznou paseku. Nemyslite pak na nic jineho jen na to, takze hur a hur. Tak vam preji at se toho zbavite brzo, je to trapeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.16 12:30

@petinaaa Asi je to uhel pohledu, ale nez antidepresiva doplnena Lexaurinem, tak radsi si necham buseni v usich.

• Citovat
  • Upravit
6
22.10.16 16:10

No to jsem si myslela taky, branila jsem se tomu zuby nehty, rehabky, obklady, masti, priroda bohuzel.. I na neurologii mi rekli ze psychika, mam taky dost psych. vycerpavajici zamestnani. Bohuzel, az ted je mi lip, beru min davku, lex jen malokdy… takze tak, nestydim se za to, bylo mi z toho hrozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16474
22.10.16 16:16

@petinaaa Nemyslela jsem to tak, ze se mas stydet za psichicke problemy nebo za uzivani leku. Jen resit buseni v usich tim, ze zacnu uzivat antidepresiva a Lexaurin, mi prijde zdravotne vysoce rizikove. Radeji bych uvazovala o rychle zmene zamestnani, kdyz to povazujes za zdroj svych psachickych obtizi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí