Hygiena dudlíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
12.12.10 16:59
Alpaka píše:
RyBANA píše:
dudlík končí v koši jakmile je minimálně 5× větší než nový..jo a ty kaučukový co používá Darek navíc po delší době i lepí, tak když náhodou nemám u sebe novej abych porovnala jestli už je zase obrovskej, tak začne lepit a je jasno :-Dno a teda nesterilizuju, kupuju nové a nové :mrgreen:
proto jsem musela přejít na latexové, protože kluk pak nechtěl tem malý a toužil jedině po megadudano. předžužlávat do požadované velikosti jsem odmítala.

já se o přejití na jiný typ dudlu snažila od jeho narození :-D prostě jak to není kulatý a není to kaučuk tak je zle :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
12.12.10 17:18
Alpaka píše:
RyBANA píše:
dudlík končí v koši jakmile je minimálně 5× větší než nový..jo a ty kaučukový co používá Darek navíc po delší době i lepí, tak když náhodou nemám u sebe novej abych porovnala jestli už je zase obrovskej, tak začne lepit a je jasno :-Dno a teda nesterilizuju, kupuju nové a nové :mrgreen:
proto jsem musela přejít na latexové, protože kluk pak nechtěl tem malý a toužil jedině po megadudano. předžužlávat do požadované velikosti jsem odmítala.

:lol: :lol: jojo. Když dostal novej po tom vytahaným poprvé, trvalo mu skoro celej den, než se přestal divit a furt to z pusy vyndavat. Teďka neprotestuje, asi si toho už ani nevšimne. Ale fakt je, že jak to už má jen na spaní, tak to už teď za ty dva měsíce nabyde jen tak půlkrát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.10 17:34
rhiannon píše:
Já mám 3 dudlíky od začátku, 2 doma, jeden stabilně v kočáru. Všechny jsem vyvařila poprvé, teď už jen omývám. Když spadnou na zem, apod. :wink:

CO TO JE STABILNĚ :-D mě se nikdy nepodařilo, ikdyž jsem chtěla mít jeden v kočáru, aby tam byl i při další procházce.

Jinak já vyvařim jen jednou a pak jen omývám a vyhonim sajrajt ze záhybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.14 14:56

Asi jsem magor, ale vyvařuju každý den večer spolu s láhvemi. Dceři je 14 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anicka_roz
14.8.23 11:34

Nechce se mi zakladat novou diskuzi - holky, oplachujete dudliky pouze v kojenecke vode? Mam mesicni miminko a doted jsem tedy jak vyvarovala, tak oplachovala normalne kohoutkovou, vcera nam tchyne rikala, at pouzivame jen kojeneckou, me prijde, ze to tim poradne neumyju, jen tak splichnu, jak to jde z te lahve.

• Citovat
  • Upravit
22894
14.8.23 11:43

@anicka_roz když upadl venku na zem, opláchla jsem normální vodou a oklepala :nevim: nebo jsem měla náhradní. Doma jsem vyvařovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
14.8.23 11:44

@anicka_roz me, umyla jsem vzdy proudem pod kohoutkem a vyvarila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí