Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
No jen jak myslíš, i když má štítek, tak někdo chce v zimě 18st. jinek 24st..
Docela by mne zajímalo jakou máš o ceně linky představu s nějakou velikostí (já taky nechci nic extra, ale 180tis. se spotřebiči a montáží…a to na linku byla sleva)
@Anonymní píše:
@zvidavajanca ok,no tak já teda linku za 180 nechci ani náhodou. Nejsem typ co bude utrácet jak smyslu zbavenej. Náklady jsou na 3,500 je to dům s energetickým štítkem A+
Klídek, mám linku za 60.
@zvidavajanca to je jedno. Jako mi chceš říct, že příjem 37000 čistá ruka je málo na to aby jsme utáhli dejme tomu 7000 za služby když to přeženu. Do teď jsme vyžili ze 30 tisícama a služby, nájem+ fond oprav jsme měli 8000 a ještě k tomu ušetřili. No každý žije jinak. Díky za odpovědi. stačí mít v rodině člověka který dělá kuchyně a cena je někde úplně jinde.
@Anonymní píše:Částka, kterou potřebujete půjčit, není vysoká. My po zaplacení hypotéky za novostavbu máme náklady na bydlení asi 3500.
@zvidavajanca to je jedno. Jako mi chceš říct, že příjem 37000 čistá ruka je málo na to aby jsme utáhli dejme tomu 7000 za služby když to přeženu. Do teď jsme vyžili ze 30 tisícama a služby, nájem+ fond oprav jsme měli 8000 a ještě k tomu ušetřili. No každý žije jinak. Díky za odpovědi. stačí mít v rodině člověka který dělá kuchyně a cena je někde úplně jinde.
@blecha72 díky, uvidím jak to dopadne. Něco máme i na stavebkách, to jsem chtěla štetřit malé. Škoda těch pár přešlapů v minulosti, teď je mi hanba žádat, ale zase si říkám, že podstatnou část máme, ale i tak. Po dobu co jsem byla v porodnici mi neodešly dvě platby, platila jsem o pět dní později a ta vzp to už je tak 8 let, tak třeba to bude ok.
@Anonymní píše:
@zvidavajanca to je jedno. Jako mi chceš říct, že příjem 37000 čistá ruka je málo na to aby jsme utáhli dejme tomu 7000 za služby když to přeženu. Do teď jsme vyžili ze 30 tisícama a služby, nájem+ fond oprav jsme měli 8000 a ještě k tomu ušetřili. No každý žije jinak.
Nikdo nic neříká o tom, že vyžijete či ne. Ty musíš vědět, jak na tom jste (a sama se tváříš, že je to málo, že hypo nedostanete).
@zvidavajanca já se nijak netvářím. Ptala jsem se zda je možnost, že na ni dosáhneme kvůli těm opožděným platbám.
@Anonymní píše:
@zvidavajanca já se nijak netvářím. Ptala jsem se zda je možnost, že na ni dosáhneme kvůli těm opožděným platbám.
To vám stejně řeknou jen v bance.
@blecha72 já vím, ale spíš jsem to brala tak, že tady spousta lidí hypotéku má a třeba se i někdo jiný o pár dní opozdil s platbami a buď mu ji zamítli nebo ne. Je mi za to tak trapně
. Každopádně už mám na vše trvalý příkaz a je klid. Díky za info a pěknej zbytek neděle.
Jsem zamestnanec banky.
Nepredpokladam, ze by jste meli mit problem, kdyz mate odpovidajici prijem, porovnam pomer ve vlastnich a pujcenych prostredcich a jeste kdyz vezmeme moznost zastavy, ktera ma cenu mnohonasobne vyssi, nez jistina.
K te kuchyni. Ja mam na dome kuchyn „malou“, i se spotrebici me vysla na 40.tisic - je to do L, jedno kridlo metr a pul, druhe ctyri metry.
Mi rodice maji linku 9m dlouhou, k tomu pridavny spajz s osvetlenim, plus ostruvek s elektrinou a i se spotrebici je to vyslo na 110.tisic, takze kuchyn za 180.tis. uz je docela dost ![]()
Nevim tedy, odkud jsi, ale doporucuji Polsko
mame od nich v rodine asi osm kuchyni a bez nejmensiho problemu, kvalita dobra, servis od nich je luxusni a pristup nesrovnatelny s CR.
@Barca12345
Docely by mě zajímalo, co tam máš za 40 tisíc - myčka, lednička, sporák, mikrovlnka a samotná linka ![]()
@zvidavajanca Asi myslí bez spotřebičů, já mám za 60 bez spotřebičů- asi 6 m do elka
@blecha72
"Ja mam na dome kuchyn „malou“, i se spotrebici me vysla na 40.tisic " ![]()
@zvidavajanca píše:
@blecha72
"Ja mam na dome kuchyn „malou“, i se spotrebici me vysla na 40.tisic "
Tak záleží na těch spotřebičích. U nás myčka 12, indukce-trouba-digestoř za 18, lednička snad za 13 plus malé spotřebiče. Do 40 bychom se nevešli ani bez linky. Jasně, že jde koupit linku v marketu za 4, snad tak.
@zvidavajanca píše:
@Barca12345
Docely by mě zajímalo, co tam máš za 40 tisíc - myčka, lednička, sporák, mikrovlnka a samotná linka
Myslim vse, krome lednicky - tu mam mimo linku, proto jsem to do ni nepocitala. spotrebice cca. 15. tisic (trouba, varna deska, mycka), zbytek KL. Absolutne nemam pocit, ze je neco nekvalitniho, osizeneho nebo nepekneho ![]()