Hypotéka na hrubou stavbu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
3.9.10 09:29

děkuji.Alespon vim že další možnost tu je i když složitá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.9.10 10:17
Charlot píše:
děkuji.Alespon vim že další možnost tu je i když složitá :palec:

Já být tebou, tak využiji nějakých služeb finančních poradců… Vždycky se to dá nějak udělat, ale to ti v bance neřeknou. Když najdeš někoho nezávislého, tak ti stopro nějakou radu dají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.9.10 10:22

Zkus si napsat třeba do poradmy sem: http://www.partners.cz/
Já jsem čekala na odpověď 4 dny, ale poradili. Zadarmo a fakt dobře :palec: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.9.10 11:55

Ahoj, nečetla jsem všechny odpovědi, tak se snad nebudu opakovat. CCa před měsícem jsme podepsali smlouvu na částečnou hypotéku na hrubou stavbu - novostavbu. Zhruba polovinu jsme hradili svými prostředky plus si nechali peníze na dodělávky. Nikdo nám nikde neřekl, že na hrubou stavbu nedostaneme hypo. Jen jsme si žádali o vyjímku, abysme si to mohli dodělat ze svých prostředků nikoliv na hypo, protože banky vesměs preferují vyčerpání vlastních prostředků. Takžře rozhodně to jde a pokud můžeš ručit majetkem - pozemkama, tak nevidím problém. Ale nejsem bankovní poradce

• Citovat
  • Upravit
22586
15.9.10 10:05
Charlot píše:
Mohu se zeptat od koho ta hypoška bude?Někdy si připadám opravdu jak idiot jak se mnou každý zametá :cry: .To je jedinej okamžik kdy postrádám chlapa :mrgreen:

my jsme to totiž řešeli přes jednu známou, která vyřizuje hypotéky soukromě. Takže ví, kde, co a za jakých podmínek nabízejí. Doporučila nám českou spořitelnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel