Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Charlot píše:
děkuji.Alespon vim že další možnost tu je i když složitá
Já být tebou, tak využiji nějakých služeb finančních poradců… Vždycky se to dá nějak udělat, ale to ti v bance neřeknou. Když najdeš někoho nezávislého, tak ti stopro nějakou radu dají ![]()
Zkus si napsat třeba do poradmy sem: http://www.partners.cz/
Já jsem čekala na odpověď 4 dny, ale poradili. Zadarmo a fakt dobře
![]()
Ahoj, nečetla jsem všechny odpovědi, tak se snad nebudu opakovat. CCa před měsícem jsme podepsali smlouvu na částečnou hypotéku na hrubou stavbu - novostavbu. Zhruba polovinu jsme hradili svými prostředky plus si nechali peníze na dodělávky. Nikdo nám nikde neřekl, že na hrubou stavbu nedostaneme hypo. Jen jsme si žádali o vyjímku, abysme si to mohli dodělat ze svých prostředků nikoliv na hypo, protože banky vesměs preferují vyčerpání vlastních prostředků. Takžře rozhodně to jde a pokud můžeš ručit majetkem - pozemkama, tak nevidím problém. Ale nejsem bankovní poradce
Charlot píše:
Mohu se zeptat od koho ta hypoška bude?Někdy si připadám opravdu jak idiot jak se mnou každý zametá.To je jedinej okamžik kdy postrádám chlapa
my jsme to totiž řešeli přes jednu známou, která vyřizuje hypotéky soukromě. Takže ví, kde, co a za jakých podmínek nabízejí. Doporučila nám českou spořitelnu..