Hysterické těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43032
27.4.09 07:27

Elisa, derida - pupecnik taky resim - tuhle jsem premyslela, jestli by pred porodem neslo na sonu poznat, jestlidite nema pupecnik kolem krku - taky si rikam, ze pri vsech tecch pohybech se do toho urcite musi zamotat
infekci taky resim, vzhledem k neustalemu podezreni na odtok VP, jedny ATB jsem vybrala z vlastní iniciativy

madli jak jsem spinila v tom12 TT, tak to trvalo tejden - vsude psaly, ze spinily tak den, taky jsem byla na prasek - a v zaveru pak prisly ony povestne ruzove cucky.

utrous- on teplem podle me okamzite praskne ten obal a vytece ten olejicek, kterej se vstrebava - to co pak vyleza ven, jsou zbytky too obalu – mmch kdyz mam zavedeny utrous, tak pak druhy den curam kureci vyvar . mastny kola v mise

zanet s tou pipetou by me asi omylo - cekala bych, ze ti CAR uhradi naklady na IVF…

dnes mam kontrolu, bricho je porad rozbolavene, drzte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
27.4.09 08:16

Holky já se musím smát, hlavně vždycky tomu co napíše Pudla-mmch na tebe často myslím jak asi bojuješ :wink: Teď mě zrovna nahlas rozesmálo že jednyATB jsi vybrla z vlastní iniciativy :lol:
Holky já přesně vím o čem mluvíte. Byla sjem naprosto to samí. V prvním trimestru špinění, brala sjem nějakej duphaston nebo co, blinkání, kontrolování každých tak asi 5 min jestli náhodou nekrvácím,takže pořád na záchodě. Došlo to tak daleko že manžel musel přestat kupvoat toaleťák na kterém byly takové malé červené jahůdky-vždycky když jsem viděla tu červenou tak jsem se strašně lekla než m to došlo :lol: Pak bolest břicha, v 18tt první hospitalizace, klid na lůžku a v 26tt už konečná. Hrozící předčasný porod a ležet nohama nahoru až do 36tt
Nakonec sjem rodila v 40+1 i když mi všichni doktoři předpovídali že nedonosím ani do 36. Takže neházet flintu do žita, tohle nejde předpovědět a snažte se vydržet
Mě osobně tahle diskuze taky chyběla dkyž jsem zrovna byla těhu já a doufám že přetrvá, protože začátkem příštího roku zahájíme snažení o další-asi teda :lol: a myslela sjem že příště už tak hysterická nebudu ale tady mě jedna dáma přesvědčila o tom že to může být stejný i u druhýho :lol:
tak holky ať vám ten čas co nejrychleji letí, vím jak jsem počítala každý den kdy byla holčička u mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.4.09 09:17

Ahoj těhule, omlouvám se, že vám sem lezu, jelikož už nejsem hysterka, mám 3,5 měsíční dcerku, ale chtěla jsem poprosit Pudlu, jelikož je vždy výborně orientovaná v prostoru a čase a já už jsem po 3,5 měsících vykojenec, chtěla jsem včera manželovi pustit tu diskusi, kde se narodila holčička Laura ve 30 týdnu a měla jen asi 620g, hrálo u toho Moj bože, no a nemohla jsem to za nic najít, tak krásně jsem si u toho poplakala a vím, že jsi tam na to reagovala. Nevzpomemeš si? A ještě bonus pro vás všechny. Když já byla těhotná, tak jsem si v práci dělala sama sonu, byla jsem sice na neschopence, ale dost často jsen tam, i večer zajela, podívat se na malou, když se mi zdálo, že dlouho nekope a pak jsem měla výčitky, že ji zbytečně tím sonem ubližuji, manžel byl na mrtvici. dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
27.4.09 10:07

Pudlo, Madli - ten pokus v CAR mi nechlai navíc, takže kdyby mi 3 , co pojišťovna platí nestačili, měla bych od nich 4. pokus zadarmo. Já už jsem neměla nerva ani na ten 3. No a nakonec ho nebylo ani potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
27.4.09 10:20

leila doufam, ze nas sem budes chodit utesovat .-)

hanah mit tyhle moznosti ..... ja teda delam taky sono, ale delam karotidy a TCD, takze mame prostupnost sondy tak do 5 cm, mame sice i abdominalni sondu, ale neni k ni software, takze tam vysi jako nova uz kolik let :-)))) krom toho jsem musela predat klice… hele ty jo, to nevim, to asi jen tak nenajdu, leda bych hledala podle svych prispevku, kde vsude uz jsem psala, a od te doby toho bylo hodne,hodne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
27.4.09 10:36

Pudlo - drzim palec! Pupecnik podle me videt neni - ptala jsem se na to moji dr v minulem tehu, kamaradka totiz rodila, pupecnik byl kratky, pretrhl se a mimi - jinak uplne zdrave a donosene - umrelo. moje dr rekla, ze delka, ani kudy vede se najit neda, mela jsem taky strach ze snury kolem krku, samozrejme ji K mel. Tak nevim, jestli kecela nebo to tak fakt je. :nevim:

Leilo - snehobily papir taky mame povinne. :roll: Zatim jsem nastesti znovu nekrvacela, ale co kdyby se objevila treba nejaka nitka nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
27.4.09 10:40

stazka ale prece na sonu ho hledaji a sleduji v nem prutoky - minimalne ted mezi 20-30 TT to jde …teda mozna nejde zobrazit cely prubeh, ale kdyby se koukli diteti na krk, jestli tam treba dopplerem neuvidi nejake divne vodorovne bezici cevy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
27.4.09 10:45

Pudlo - ten puptečník opravdu vidět není - taky jsem se na to dr. ptala, protože Vojta měl pupečník 2× kolem krku a byl relativně krátký, takže jej nepustil ven, takže jsem skončila na akutním císaři :? Ale říkám si ještě že tak, mohlo to dopadnout hůř. Ale netrap se tím zbytečně - pupečník mívá spousta dětí kolem krku a narodí se v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
27.4.09 10:46

domy my jsme koukam na den stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
27.4.09 10:47
Pudloslava píše:
domy my jsme koukam na den stejne…

taky jsem si všimla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
27.4.09 10:48

Pudlo - nevim, taky mi to prijde nedokonaly, ale pisu, co dr rekla. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.4.09 10:50

Ahoj,
tak na 4D utz pupečník vidět určitě je, máme ho nafocený 8O Moje gyndr má tento utz v ordinaci, takže když se jí chce, tak nám to na 4D přepne…délku ale nejspíš nezměří :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
27.4.09 10:52

Domi a co ted pocitujes?
Me nektere dny poboliva bricho (pri pohybu), nekere dny furt curam a tvrdnuti - ani nebudu popisovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
27.4.09 10:54

Elisa tak nevim, jestli si mam pred porodem zaplatit nekde 4D UZ :-))) nedela se jen tak do 20 TT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
27.4.09 10:58

Pudlo - já jsem teď naprosto v pohodě (pominu-li tu zatracenou kyčel :twisted: ) - říkala jsem, že sem nepatřím :wink:
A co se toho pupečníku týče, tak to, že si zaplatíš 4D UTZ před porodem nezaručí, že se Ti do něj miminko nezamotá při rotaci při sestupu do porodních cest :? Fakt to neřeš, jsou věci, které neovlivníme, takže se jima nemá cenu trápit (vím, že to zní blbě, taky jsem se trápila, když jsem měla za sebou dvě nepodařená těhu a tohle jsem si taky mohla opakovat donekonečna… :( )
Tak přeju, aby Tě neduhy opustily co nejdřív a Ty sis mohla ještě těhu užít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí