Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja zatim porad -1, ale ono se to pohne. ja hodne zhubla na zacatku a pak v tom18 TT, protozer jsem ze stresu nezrala …kdyz budu v klidu, tak vaha odstaruje, na to se znam. A taky urcite doslo k posunu vkvalite hmoty, ja byla celkem sportovec, mela jsem svaly, ted z toho lezeni jsou svaly fuc a je to cistej spek…
Takže dámy, hlásím se vám s infem jak jsem dopadla. Řekla jsem, že mě po uklízení začlo píchat v břiše a co myslíte? Už vypisovali papíry na příjem. Byla jsem trochu v šoku, nicméně srdíčko už máme, miminko vypadá normálně a já taky a tak mě tam chtěli až do pondělí pozorovat a včera mi přitom slíbili, že půjdu domů maximálně zítra. Takže jsem dnes podepsala revers, ale s klidným svědomím, toho, že mi vážně nic není protože jsem vlastně lhala. Hrozně se mi ulevilo, že je vše ok. Takže tak. Už bych to teď tak neudělala. Takže díky, že jste mi odepsali a ať i vy máte pohodu:-)
Janča tak tomu rikam zneuziti zdravotni pece
Mela by sis to cele zaplatit, kdyz si predstavim,kolik lidi jsi zamestnala -ale zacinam mit teorii, ze tehule ma na cokoliv narok
gratuluji k srdicku
Pudloslava píše:
Janča tak tomu rikam zneuziti zdravotni peceMela by sis to cele zaplatit, kdyz si predstavim,kolik lidi jsi zamestnala -ale zacinam mit teorii, ze tehule ma na cokoliv narok
gratuluji k srdicku
Tak ja to kompenzuju. Me zase dneska gynekolog do spitalu cpal a ja nechci. Tak se to srovnalo, ne? ![]()
Pudli, jenom jedno kilo?? styd se ![]()
Holky, tak mi dneska došly výsledky a vypadá to, že mám nějakou infekci, zítra jdu k doktorce, tak si myslím, že dostanu antibiotika ![]()
Pořád lepší ATB než infekce a ohrožení mimouše!!! Dr. vědí, co ti mají dát, tak neboj…
deri z krve, nebo kultivace z pochvy? Ja mam taky furt neco …
Na hysterickou diskuzi je to tu celkem poklidne. ![]()
Taky bych potrebovala zalozit novou - pro partnerky hysterickych muzu - ten muj by me taky nejradsi do toho spitalu nacpal. Jen nevim jestli to je z obav o me zdravi nebo tu chce mit chvilku klid ![]()
Baba píše:
Na hysterickou diskuzi je to tu celkem poklidne.
Taky bych potrebovala zalozit novou - pro partnerky hysterickych muzu - ten muj by me taky nejradsi do toho spitalu nacpal. Jen nevim jestli to je z obav o me zdravi nebo tu chce mit chvilku klid
v tom případě hlasuju i pro diskusi hysterických babiček (má tchýně) … díky ní jsem měla v její přítomnosti neustálý dojem, že jsem kvůli těhotenství postižená, nemocná, nemohoucí a nemyslící ![]()
sandrik píše:v tom případě hlasuju i pro diskusi hysterických babiček (má tchýně) … díky ní jsem měla v její přítomnosti neustálý dojem, že jsem kvůli těhotenství postižená, nemocná, nemohoucí a nemyslící
No to mame podobne, nicmene me to prinasi vyhody v podobe navareneho jidla a laskyplneho obskakovani ![]()
A ne ze by v dojmech tchyne nebylo zrnko pravdy, aspon u me teda. Boj s tehudemenci jsem vzdala uz davno - ve chvili, kdy mi zacalo delat problemy poznat cas na rucickovych hodinkach.
(nicmene relativne uspesne statnice dokazuji, ze u nas muze delat VS opravdu kazdy - i tvor s nizsim IQ
)
No tak u nas to je tak, ze nabidni prst a utrhne mi ruku (manzel). se postavim a udelam veceri a je to automaticky, ze ted uz budu konecne porad varit ja … atd. chce abych sla nakoupit, vyprala … a ja se bojim a vykladam mu, ze to je nebezpecne, ze mam byt v klidu a on, ze mi nic neni .....
Pudli, z kultivaci. Dělali mi stěry. Jsem zvědavá, co mi zítra řekne dr. Jinak můj manžel je to samé jako tvůj. Nejdřív mě jen obskakoval, ale ted už se mu to zdá dlouhé(odpočívám 10dnů), tak mi dneska už narval i tašky plné nákupu, prej vypadám dobře a jde vidět, že mi nic není ![]()
Hm, ten muj me zase porad manevruje do pelechu. Pritom sem mu xkrat rikala, ze je fuk jestli lezim nebo sedim… Na chvilku bych ho s vama vymenila, lezeni me uz nebavi. No jo, clovek vzdycky chce to co nema.
V ramci zachovani hysterickeho ducha - boli vas symfyza? Poslednich par dnu mam pocit, ze se mi nejak rozlejza a pri pohybu to boli. Neni na to brzo?