Hysterické těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
27.4.09 11:01

Pudli, my jsme tam byli před měsícem a něco…nevím, jestli by ti to pomohlo jít tam, páč stejně se mimčo pořád hýbe a může se to změnit ze dne na den. Jen jsem chtěla napsat, že když se chce, tak vidět jde :wink:
Taky nám říkala, že ona na to kouká…ale ona je hrozně pečlivá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
27.4.09 11:10

Přesně tak, muze se zamotat i cestou. Jedine, na co by to tedy mohlo byt dobre, je delka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.4.09 11:40

K tomu toaletaku - my mame ted doma dva, jeden je takovej zlutej (eko baleni). No a ja jednou se utrela a na bilem toaletaku takove zlute vlocky – tak mi to zaclo srotovat - vytok, kvasinka, jak vypada hlenova zatka ???? a ono to bylo, jak jsem se na posledni navsteve wc prepeclive susila......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.4.09 15:51

Pudlo

tak ja uz sice nejsem tehule ale v tehu jsem letela s kazdou prkotinou k dr a rikala si jak se asi zase bude tvarit az me uvidi.
No urco mel po me kazde navsteve oci az navrch hlavy :lol: :lol: :lol:

Jo a malem jsem kolem 28tt porodila-stahy jak vysite,proste krasne priznaky.......zarazenych vetru :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Jinak kdyz jsem cetla nazev diskuze tusila jsem ze zakladatelkou jsi ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
27.4.09 15:57

nejsem ani těhule ani hysterická (no manžel by možná občas tvrdil něco jinýho) :lol: ale nedá mi to a lezu k vám.

V těhotenství jsem moc problémů neměla, nebo si je nepřipouštěla, nevím, ale co se týče toho sona, tak jsem si taky říkala, že mít ho doma, tak si ho dám místo televize :-)

Co se pupečníku týká - nevím, jestli je vidět, ale nějak se to musí poznat, protože jedna známá rodila normálně a když měla začít tlačit, poslali jí na CS, že má dítě krátkou pupeční šňůru a porod by nedopadl dobře, takže logicky, zjistit to nějako museli ne?
a jeden případ osobní - já „škrtila“ pupečníkem svou sestru (která je geneticky mladší o 3 týdny, jsme taková raritka, tak asi proto, že se mi tam vecpala) :lol: díky tomu jí museli vyndat dřív a ona je tak papírově starší. Půlku dětství se na mě vytahovala, že je o 3 (nebo 5?) minut
starší než já :lol::lol::lol: mi to prostě vracela ;)

Držím vám všem palce, ať to dobře dopadne a co nejmíň stesů a katastrofických představ a scénářů :srdce:
 Sandra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.4.09 16:16

Hola, tak jsem po kontrole, jsem prej OK, cipek dnes nameril dokonce 41 mm (palpacne prej pod 1 cm), takze vic nez posledne, docela luxus … dite teda naleha hlavickou (zmetek se na kontrolu dycky otoci), dolni segment je rozsireny … to uz asi zustane, ale nehorsi se to
vahu mi nerekl, ale to jsem skoro rada, protoze u nej je to dycky nejak min, tak bych se jen nervovala
dalsi kontrola 15,muzu tam dal chodit (Gennet) do toho 30 TT a pak to zkusim rovnou v Podoli, neni jiste, ze me vezmou, ale zkusim se vecpat - tak ted mi jeste zbyva zavolat te MUDr z Mazurske, ze tam neprijdu a ze ji tu posledni kontrolu kdyztak zaplatim…to bude nejhorsi, bude na me nasr. takze by bylo idealni, kdyby me po gennetu vzali rovnou v porodnici a po porodu bych si nasla jeste uplne jineho gyndra :-)))))

Jo a Danek mi rikal, ze to je uplne v poradku,kdyz s kazdym nesmyslem jedu do nemocnice a ze kdyby cokoliv (treba silny tlak dole a nuceni na moceni - coz mam skoro kontinualne), tak mam jit kdykoliv k nemu nebo do spitalu, od toho ta pece je a je lepsi nic nezanedbat … takze holky, je to v pohode, ze jsme hysterky :-)))

a dostala jswm na ty kvasnice nejakej krem, tablety brat nemam, kdyz me drazdej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
27.4.09 16:27

Pudlo - gratulace k dobrým výsledkům KO a v Gennetu jsem byla na velkým UTZ v půlce těhotenství u dr. Marka a moc sympatický dr. :) ale já mám sympaťáka i toho, co k němu chodím běžně, naštěstí, ikdyž taky jsem ze začátku měla obavy jestli není blbý ptát se na tohle a tamhleto :lol: bohužel už má plno a nebere, bych ti jinak dala kontakt. Tak snad přejdeš z gennetu rovnou do porodky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
27.4.09 18:06

gratuluju k pěkným výsledkům Pudlo. A máš v Podolí domluvenýho porodníka, pak by tě v 30tt mohli vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
27.4.09 18:11

Moc ráda čtu dobré zprávy… :wink:

Budu vám sem nakukovat jako občasná hysterická matka, teď už všechno zvládám víceméně v klidu, ale občas mě to chytne, a pak to stojí za to…(viz Kokrhavý zvuk mp3 :wink: )…
Třeba teď jsem si četla o prasečí chřipce a uvažuju, že nakoupím antibiotika do foroty…Když jich mají jen 250 000 dávek, no ne??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.4.09 18:50

zaneth to bohuzel nemam, ale vymyslela jsem to, az tam budu voilat, tak reknu, ze jsem rizikova kvuli cipku, tak me objednaji trreba na 32 TT a nejak to vy´jde,,,,

Judy nakukuj a komentuj, potrebujeme nejen hysterky ale i uklidnovatelky :-))) ale ATB ti od chripky asi moc nepomuzou, kup si ustni rousky a desimfekcni ubrousky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
27.4.09 18:54

Pudlo - gratulace k uspesne kontrole! No a ta „prekerka“ s dr - myslim, ze tvuj „duvod“ je docela verohodny. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
27.4.09 18:55

Taky se hlásím do klubu
Otěhotněla jsem po pěti letech snažení,když jsem měla za sebou 2× IVF 1×KET a 3× IUI a ještě mezi tím 2 roky cvičení mojžíšové.Po 3 IUI (s dárcem se mi to konečně povedlo.
Ted jsem v 16TT a asi víc jak měsíc špiním.Týden jsem ležela v nemocnici a dr. mi jenom k tomu řekla,že je to tím,že se vrůstá placenta do dělohy,a že to nejspíš nahlodalo nějakou cévku.Poslala mě na UTZ a tam bylo všechno v pořádku,tak mě hned druhej den pustily dom.
Jo,a ještě před tím jsem měla anénii a začala jsem hubnout,místo toho,abych přibírala.Takže jsem dostala léky na železo.Utrogestan beru do ted 3× denně,pak mě to prej sníží ny jednou denně(na noc),až do konce těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
27.4.09 19:31

Holky já vám sem chci napsat ještě k tomu pupečníku. Já jak jsem už říkala tka sjem byla taky taková jako vy tady a tak sjem si řekla doktorovi jestli to nemůže zkontrolovat tenpupečník a ten mi říkal že to nevypadá že by tam byl-takže to opravdu vidět je. A nebyl toD ale normální. A když dělají průtoky tak prsotě být vidět musí. Aproč by nebyl že jo když je tam vidět všechno ostatní :wink:
A děkuju vám-že může být pupečník krátký tak o tom jsem ani nevěděla tka mám při příštím těhotenství zase o jeden problém víc :lol:

Pudlo gratulace k dobré kontrole. Čípek 4cm je opravdu luxus :wink: Ten jsem neměla snad ani v 6tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.4.09 19:57

Leila z tehulovin sla dneska do spitalu beeuska s tim, ze nefunguje placenta a dite je 3 tydny pozadu, zhublo na 1200g, ona je 32 TT, - to kdyby jako neko mel pocit, ze po 30 TT uz je vlastne vsechno v pohode. Moznosti silet je vzdycky dost…

Judita vitam te, utrogestan beru 2-0-2, od druheho trimestru to je prej prevence potratu… a ja jsem na zacatku tehu zhubla 6 kg, dohnala jsem to kolem 18 TT, kdy jsem zhubla zase 4 kg a jeste mi kilo zbejva – hubnu ne ze bych zvracela, ale nemuzu jist, kdyz mam nervy … a nervy jsem mela poradne. Nastesti na hmotnosti matky az tak nezalezi, zvlast zezacatku, ke konci se ale nedoporucuje drzet diety, protoze prej pak jsou nizke porodni vahy - ja teda bastim vitaminy a snazim se jist (ted uz mi to jde v pohode) aby malej co nejvic narost, radej budu tlacit petikilovy dite, nez abych mela pulkilovy v inkubatoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.4.09 22:31

Pudli, tak já se taky informovala na ten pupečník, dokonce u dvou doktorek. Protože tady v Itálii chodí do školky jedna maminka které v 6.měsíci zjistili, že dítě má omotanou šnůru kolem krku, tady s tím nic nedělaj, ale ona si volala svýmu DR.do Německa a ten jí řekl, at okamžitě přiletí. Pak jí masážema dítě otáčeli. Jinak mně obě doktorky řekly, že ony to opravdu neřeší, protože to dítě se tolikrát otočí, že to může mít omotané zase a že se to maminkám vůbec neříká!! Protože málokdy se stane, že by se to dítě udusilo, ale bohužel i takové případy se někdy vyskytnou. TAkže mám novou noční můru!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí