Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Smilla ony se nezachrANUJI, kdyz uz se narodi. zachranuji se od zacateho 24 TT aale i tak maji sanci asi 10%. ale prej se mohou zachranívat i mensi, po dohode s rodici (od 24 TT uz vsechny). Jinak se je snazi udrzet co nejdyl v brise a to v kazde fazi.....
No ja si myslela, ze si po 24 TT uz oddechnu, ale prdlajz … zvlast kdyz kouknu na pepinu, tak me to zase pribije do postele a DO HYSTERIE.
Derida 24. týden, 23. týden se přihlíží k přání rodičů. Jsem našla na toto téma bakalářku ale snad sem ten link radši ani nedám, je to depka. V archivu ČT je pořad o nedonošených dětech, byla tam taky holčička Felicie co neměla ani 400 gr, v době dokumentu byla více než roční a zdálo se že bez postižení - zázrak.
Smillo Taky Tě ráda vidím. Pořád ještě v pracovním procesu?
Až někdy pojedeš do Prahy, půjčím si na odpoledne ty děti „rekordmanky ČR v počtu těhotenství“ ať máš živý důkaz
Jsou krásné, zdravé a pokud jde o tu větší tak i chytré (menší zatím jen chytře vymáhá mlíko ![]()
S tím špiněním - dětem tluče srdce, rostou - a já holt doufám, že jim to špinění nevadí. Někdy se bojím, někdy ne, ležení a prášky to zlepšují, takže co dělat je jasný…
nedavno byl porad onedonosenatech na cro leonardo - link taky nevim…
holky díky, sice klidnější nejsem, myslela jsem, že kolem toho 25tt je už velká šance na přežití bez postižení. Zatím čípek drží, nezkracuje se, tak doufám, že to doklepu až do termínu.
Derida: a proc bys to nemela doklepat ? ![]()
Vygooglila jsem vam tu holcicku, o ktere jsem psala, doporucuju precist, odspodu : http://antici.blogspot.com/…/Evi%C4%8Dka
derida ono to kazdej tejden vzrusta dramaticky - z ceho ja mam ale hruzu je infekce plodu, treba prave po odtoku VP - to je pak podle me sance velmi bidna…
Danylea, doktorka mě straší předčasným porodem, skrz ten čípek. Proto z toho mám strach, do toho mi zjistila nějakou infekci(prej nějaké houby), prd tomu rozumím, když mi to vysvětlují v italštině. Jen říkala, že pro mimi to není nebezpečné, tak snad má pravdu.
tak jsem se snažila přelouskat článek, ale nešlo to
Jen jsem pochopila, že to s Evičkou dopadlo dobře. Což jsem ráda, já vůbec nevím, jestli bych tady ten kolotoč kolem toho zvládla.
Pudli, jak se pozná infekce, která je nebezpečná pro mimi od normálních kvasinek??? S tvýma vědomostma si můžeš žaložit poradnu pro těhule ![]()
deri spolehlive jenom kultivaci, ale jinak kvasinka dela bily vytok, ktery se tak tvarohovite hrudkuje, nekdy je i nazloutly a ma takovy kysely pach - mimi to prej neohrozuje, ale lecit by se to melo… ja to lecim a mam dojem, ze se to spis zhorsuje…
Mne se to vyrazne zhorsilo po Jenamazolu
, to byla pak sila…jestli muzu doporucit, nervat nic do sebe, co mi v zaveru nejvic pomohlo, byl Canesten, ale krem, opravdu mazat jen vne…to mi pomohlo ze vseho nejvic. Za to, Pudlo nic nedas, kdyz to zkusis.
derida píše:jj dopadlo to dobre
tak jsem se snažila přelouskat článek, ale nešlo toJen jsem pochopila, že to s Evičkou dopadlo dobře. Což jsem ráda, já vůbec nevím, jestli bych tady ten kolotoč kolem toho zvládla.
Pudli, jak se pozná infekce, která je nebezpečná pro mimi od normálních kvasinek??? S tvýma vědomostma si můžeš žaložit poradnu pro těhule
Duant presne Jenamazol krem tedka zavadim - je to zvlastni, protoze jenamazol i canesten je clotrimazol, akorat jenamazol je silnejsi, 2%, canesten je 1%. Predtim jsem mela clotrimazol tbl a po tom to byl teda vodopad.....
JA kdyz nezavadim nic, tak mam vytok minimalni, jenze tam vevnitr ta kvasina zije, poznam to, kdyz zavadim utrous, mam pak na prstu hrudecky. Po nejake lecbe to prejde, ale asi jsem nikdy nelecila dost dlouho, koucky pise, ze se ma lecit 14 dni bez preruseni…
tak myslim, ze asi zkusim tedka jeste macmiror, mam par poslednich globuli a pak nevim… Danek mi jeste nabizel nejake tablety na celkove vyhubeni kvasinky v celem tele......
Macmiror je dobrej, taky jsem na to strasne trpela - cely tehotenstvi, vyzkousela jsem snad uplne vsechno a nejlepsi byl Gyno-Pevaryl. Je volne prodejnej.