Hysterické těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
5.5.09 19:00

baba ja taky myslim, ze mam nejakou vadnou propriocepci - nekdy mam bricho jak sutr a necitim nic, pak mam nejruznejsi skalu pocitu - vubec nedokazu rict, kolikrat mi tvrdne, protoze to proste nema zadne presne ohraniceni, ani casove, ani pocitove.....

ale teda ted se posledni tyden citim lip, vytoky neresim, protoze furt neco zavadim, tak proste beru, ze to je z toho - obcasd ale resim, ze je deloha nejaka mala a splaskla - jak odtekla ta voda a taky bolesti jestli uz mam infekci a furt merim teplotu…
a taky na bricho furt saham…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
5.5.09 19:02

holky, prosím vás jak můžu vložit fotku do diskuse??? já už si to studovala i na testík, ale prostě mi to nejde, mám uloženou fotku ve fotogalerii, pak kliknu na ni pravou části myší a když dám kopírovat, tak nic. přijdu si jak debil, sedím nad tím hodinu. Pudli ty určitě víš :lol: omlouvám se za dotaz mimi téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.09 19:05
Pudloslava píše:
baba ja taky myslim, ze mam nejakou vadnou propriocepci - nekdy mam bricho jak sutr a necitim nic, pak mam nejruznejsi skalu pocitu - vubec nedokazu rict, kolikrat mi tvrdne, protoze to proste nema zadne presne ohraniceni, ani casove, ani pocitove.....ale teda ted se posledni tyden citim lip, vytoky neresim, protoze furt neco zavadim, tak proste beru, ze to je z toho - obcasd ale resim, ze je deloha nejaka mala a splaskla - jak odtekla ta voda a taky bolesti jestli uz mam infekci a furt merim teplotu…
a taky na bricho furt saham…

Tvrdnuti se mi taky poznava blbe, ale ty kontrakce jsou presne ohraniceny, jasny palpacne i pohledem. No nic, snad se s tim mimino srovna.
Hele Ty uz sem hlavne zadne nove priznaky nevkladej, prijde mi, ze je mam vzdycky par dnu po Tobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
5.5.09 19:11

ahoj,
chci jen napsat k tomu měření čípku: je to opravdu „orientační“. Podle mě se neprodlouží, ale spíš jde ne o chybu, ale prostě „jiné“ měření. Mě měřili týž den dva doktoři na dvou různých UZ a vyšel jim různě. Jak ale oba shodně řekli: že už je to ani tak nezajímá (byla jsem 32. tt), ale jde hlavně o klinické vyšetření. Už jsem psala do diskuse „stav pudla“, že jsem byla v těhu s dvojčaty 32.tt, kdy jsem uklouzla a začala se otevírat, tj. čípek 25 mm, ale prostupný pro prst v celém rozsahu a dvojče A plně vstouplé v klenbě. Po tomto nálezu mě doktorka poslala do nemocnice, kde mě znovu vyšetřili a čípek naměřili 28 mm, což se rozhodně prodloužit nemohl :lol: . Uvědomme si, jak se to měří - UZ je zobrazovací metoda, nikdo samozřejmě nepřiloží pravítko k čípku, že :lol: - to co „vidí“ na obrazovce „okótuje“ a program změří vzdálenost těch kót. No a když např. sonda zaměří čípek v trochu jiném úhlu či dr. dá kótu o milimetr blíž/dál konci čípku, délka se liší. Taky délka není jediný podstatný faktor, jde o další - konzistenci, prostupnost, naléhání plodu atd.
Takže se holky držte a buďte dobré mysli, že to bude v pořádku. Já když jsem vyšilovala v těhotenství, tak jsem byla za emimino a Kouckého poradny moooc vděčná, člověka to povzbudí. :wink:

• Citovat
  • Upravit
24016
5.5.09 19:18

Derido- pravým tlačítkem- kopírovat adresu obrázku- vlezeš do diskuze-img-vložíš to okopírované-img- a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
5.5.09 19:21

Kami, já tam mám jen kopírovat, kopírovat adresu mi to nezobrazuje :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.5.09 19:23

máš to ve fotogalerii tady na emiminu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
5.5.09 19:29

tak už se mi to povedlo, ale musela jsem dát vlastnosti označit si tu adresu a pak ji zkopírovat a dát před to a za to img, uffff. to byla maturita. Kami, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.09 19:29
derida píše:
Kami, já tam mám jen kopírovat, kopírovat adresu mi to nezobrazuje :cry:

Hele a co to je vubec za fotku? Jestli tam je hubena mamina s krasnym malym briskem, tak ji sem snad ani nedavej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
5.5.09 19:30

babu, mám to pro holky do jiné diskuse :lol: je to muj pupek začátkem dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.5.09 19:30

Nemáš zač :-) A kde je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.09 19:31
derida píše:
babu, mám to pro holky do jiné diskuse :lol: je to muj pupek začátkem dubna.

No ja uz sem to nasla, presne jak sem se obavala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
5.5.09 19:31

já jen nevěděla koho se zeptat, říkala jsem si, že Pudla všechno zná, všechno ví :lol: , takže se zeptám jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
5.5.09 19:32

Babu, ted tam chci voložit fotku ze začátku května, to je sakra rozdíl!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.5.09 19:33
derida píše:
já jen nevěděla koho se zeptat, říkala jsem si, že Pudla všechno zná, všechno ví :lol: , takže se zeptám jí.

Nema na hlave zlate vlasy? :D
Hod to i sem - v ramci treninku. Ta fotka je moc hezka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí