Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zahada kulicek rozlustena, bylto ztekutely matros cipku gynopevaril, ktery na hladine vody utvoril takove kapicky (je to mastnota). Takze Kostej neni polystyrenovej
hura.
hele mám novou pet disease - mola hydatidosa. Ovšem jen částečná takže děti žijí.
Mám vše - vleklé vodnaté špinění od 10 týdne, výrazně zvětšenou dělohu i vysoké Hcg (když furt tak bliju)
Jediné co na tom nevychází je že jsme měli ICSY - to by si asi všimli že tam dali 2 spermíky???
sorry
Sem te nechtela vydesit pri obede
Kostej je polystyrenovej a moje deti žvejkají děložní stěnu ![]()
Madlicka, dalsi podes, cela Pudla. Ale zasneti hroznovou (to jmeno se mi hrozne libi) uz me nastesti nevydesite.
A mam tu blbou statnici. A ani sem nemusela moc spulit pupek ![]()
Baba jupiiiii, otevri si birela
co ti jeste chybi, nebo to je posledni?
z diskuse o homeo jsem plachla, pote, co jsem se dozvedela, ze vedecke metody jsou neobjektivni a ze pry verim na prenaseni energie mezi lidmi, tak proc ne prenaseni energie cukrem:-)))
Baba- gratuluju ![]()
Madli- taky vevnitř nějak hniju
Asi díky mně doma všichni pochcípáme puchem ![]()
Holky ahoj, pridavam taky jeden priznak. Posledni dobou me nekolikrat do dne poboliva bricho jako na menzes, docela silne. Mate to taky? Jsem to ve stredu rekla doktorovi, a ten mi rekl, ze je to normalni. Ale ja jsem zase vydesena. Bricho mi ani moc netvrdne, jen tenhle blbej pocit. Tak diky a cau. Smilla
Smilla me furt nejak boli, uz to ani nedokazu popsat - rozhodne se necitim v pohode ......
pamatujes, jak se me usak v gennetu ptal, jestli me boli bricho „jako kdyz se roztahuje deloha“?
tak je ro snad normalni…
Dekuju, nakonec to byla pohoda, jeste mi chybi ta pitoma pediatrie. A taky socialni, ale to se snad ani za statnici povazovat neda ![]()
Ze si z homea zdrhla se vubec nedivim, i kdyz me to tam na jednu stranu docela bavi
, stejne jako ta diskuze s mikrovlnkou. Me homeopatie hrozne zajima, ale vzdycky kdyz se zapojim do nejake diskuze na tohle tema, dopadne to takhle ![]()
kamiŠ píše:
Baba- gratulujuMadli- taky vevnitř nějak hniju
Asi díky mně doma všichni pochcípáme puchem
A mate psy? Ja to svadim na ne. ![]()
(neveri mi)
Smillo, ty ses ted nejak kolem 20 tydne? Pokud to jsou jen bolesti, netvrdne ti pupek nebo se deloha nekontrahuje, tak to asi nic nebude.
Máme králíka a kanára, ty bohužel nesmrdí, tak nemám svádět na co ![]()
Smillo- to bude ta děloha, nebo se utěšuju střevama…
Babo, ja jsem ted 22tt, podle UTZ 23 plus neco. Bricho mi netvrdne skoro vubec, jen ten podbrisek, bolest jako na silny menzes, i trochu jako krece. Nekolikrat do dne, myslim, ze do tech 10 epizod se snad vejdu. Doufam, ze doktor mel pravdu a nic to neni.
Kamis a Pudlo diky za utechu. S.
Baba no ja ti kazdopadne dekuju, ze ses tady zacala objevovat a ted uz tady nejsem jedinej zlej a zatvrzelej jedinec, kterej do vseho reje pro vlastni poteseni a aby odradil ty spravny matky zijici dobrym zivotnim stylem. Taky nechapu vubec nic, protoze to proste nechci a odmitam pochopit, nektere veci pry pochopim po porodu, kecam do veci, kterym nerozumim atd atd…
No nevim, jestli nemaji v necem pravdu, mozna by ses nad sebou mela zamyslet
Taky by sis mohla nechat poradit nejake homeopatikum na ztlumeni Tvoji agresivity ![]()