Hysterické těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
7.5.09 10:18

zahada kulicek rozlustena, bylto ztekutely matros cipku gynopevaril, ktery na hladine vody utvoril takove kapicky (je to mastnota). Takze Kostej neni polystyrenovej :-) hura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
7.5.09 11:47

hele mám novou pet disease - mola hydatidosa. Ovšem jen částečná takže děti žijí.
Mám vše - vleklé vodnaté špinění od 10 týdne, výrazně zvětšenou dělohu i vysoké Hcg (když furt tak bliju)
Jediné co na tom nevychází je že jsme měli ICSY - to by si asi všimli že tam dali 2 spermíky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
7.5.09 11:58

Madla ja uz jsem se lekla, ze ti to opravdu nasli :-) blbnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
7.5.09 12:36

sorry :-D Sem te nechtela vydesit pri obede :-D Kostej je polystyrenovej a moje deti žvejkají děložní stěnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.5.09 14:38

Madlicka, dalsi podes, cela Pudla. Ale zasneti hroznovou (to jmeno se mi hrozne libi) uz me nastesti nevydesite.
A mam tu blbou statnici. A ani sem nemusela moc spulit pupek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
7.5.09 14:50

Baba jupiiiii, otevri si birela :-))))) co ti jeste chybi, nebo to je posledni?
z diskuse o homeo jsem plachla, pote, co jsem se dozvedela, ze vedecke metody jsou neobjektivni a ze pry verim na prenaseni energie mezi lidmi, tak proc ne prenaseni energie cukrem:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.5.09 14:54

Baba- gratuluju :-)

Madli- taky vevnitř nějak hniju :-( Asi díky mně doma všichni pochcípáme puchem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
7.5.09 14:55

Holky ahoj, pridavam taky jeden priznak. Posledni dobou me nekolikrat do dne poboliva bricho jako na menzes, docela silne. Mate to taky? Jsem to ve stredu rekla doktorovi, a ten mi rekl, ze je to normalni. Ale ja jsem zase vydesena. Bricho mi ani moc netvrdne, jen tenhle blbej pocit. Tak diky a cau. Smilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
7.5.09 15:02

Smilla me furt nejak boli, uz to ani nedokazu popsat - rozhodne se necitim v pohode ......
pamatujes, jak se me usak v gennetu ptal, jestli me boli bricho „jako kdyz se roztahuje deloha“? :-))) tak je ro snad normalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.5.09 15:05

Dekuju, nakonec to byla pohoda, jeste mi chybi ta pitoma pediatrie. A taky socialni, ale to se snad ani za statnici povazovat neda :roll:

Ze si z homea zdrhla se vubec nedivim, i kdyz me to tam na jednu stranu docela bavi :lol: , stejne jako ta diskuze s mikrovlnkou. Me homeopatie hrozne zajima, ale vzdycky kdyz se zapojim do nejake diskuze na tohle tema, dopadne to takhle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.5.09 15:06
kamiŠ píše:
Baba- gratuluju :-)Madli- taky vevnitř nějak hniju :-( Asi díky mně doma všichni pochcípáme puchem :-(

A mate psy? Ja to svadim na ne. :wink:
(neveri mi)

Smillo, ty ses ted nejak kolem 20 tydne? Pokud to jsou jen bolesti, netvrdne ti pupek nebo se deloha nekontrahuje, tak to asi nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.5.09 15:08

Máme králíka a kanára, ty bohužel nesmrdí, tak nemám svádět na co :lol:

Smillo- to bude ta děloha, nebo se utěšuju střevama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
7.5.09 15:15

Babo, ja jsem ted 22tt, podle UTZ 23 plus neco. Bricho mi netvrdne skoro vubec, jen ten podbrisek, bolest jako na silny menzes, i trochu jako krece. Nekolikrat do dne, myslim, ze do tech 10 epizod se snad vejdu. Doufam, ze doktor mel pravdu a nic to neni.
Kamis a Pudlo diky za utechu. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
7.5.09 16:14

Baba no ja ti kazdopadne dekuju, ze ses tady zacala objevovat a ted uz tady nejsem jedinej zlej a zatvrzelej jedinec, kterej do vseho reje pro vlastni poteseni a aby odradil ty spravny matky zijici dobrym zivotnim stylem. Taky nechapu vubec nic, protoze to proste nechci a odmitam pochopit, nektere veci pry pochopim po porodu, kecam do veci, kterym nerozumim atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.5.09 20:23

No nevim, jestli nemaji v necem pravdu, mozna by ses nad sebou mela zamyslet :lol: Taky by sis mohla nechat poradit nejake homeopatikum na ztlumeni Tvoji agresivity :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí